Gość: e-Radost IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 14:18 e-podanie e-strzal e-fuks e-akcja e-robinsonada e-zwyciestwo e-wicemistrzostwo dla Arki e-puchar dla Lecha e-Lech e-ARka e-pizza itd:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guerra Re: e-slownik IP: *.icpnet.pl 27.01.02, 14:25 e-kawa e-taryfa e-bimba e-bana e-szkieły e-kobieta e-tradycja e-ustawka e-itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-Loki Re: e-slownik IP: *.echostar.pl 27.01.02, 15:16 e-awaria e-grasik e-wódka e-dart e-piwko e-taxa e-arena e-xtra!!! e-...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzeda Re: e-slownik IP: *.wsb.poznan.pl 27.01.02, 16:39 No tak wczoraj na imprezie powstalo kilka nowych hasel (wszystko zaczeli Maciej z Sumakiem) ale najlepsze chyba bylo: e-lita;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto Re: e-slownik IP: *.icpnet.pl 27.01.02, 18:10 e-brudziak po e-belgijsku i... e-rozmowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daras Re: e-slownik IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 19:51 To bylo do przwidzenia ze do wymyslenia tego typu rzeczy zdolni sa tylko Sumak z Mackiem strasznie zaluje ze mnie tam nie bylo z wami mam ndzieje ze sporzyliscie konkretna ilosc e-Alkoholu rowniez ta e-mega ilosc za mnie. Pozdrawiam chlopaki na nastepnym e-spotakniu nadrobimy to co zawami stracilem PS pozdrwow Maciek zone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: e-slownik IP: 10.60.1.* 29.01.02, 11:12 Gość portalu: Daras napisał(a): > PS pozdrwow Maciek zone Jasne kurde, ja sie juz w ogole nie licze :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: e-slownik IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.01.02, 08:32 i tu się z Tobą całkowicie zgadzam :)))) e-lita była the best :) pozdr. A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-Maciek Re: e-slownik IP: 10.60.1.* 29.01.02, 11:08 Gość portalu: grzeda napisał(a): > No tak wczoraj na imprezie powstalo kilka nowych hasel (wszystko zaczeli Maciej > > z Sumakiem) ale najlepsze chyba bylo: e-lita;)))) nie e-lita, tylko e-lyta, z akcentem stolecznym czyli ze stolycy :) Ech grzeda, ile Ty zes tych browcow wypil? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-PACIOR Re: e-slownik IP: *.senet.pl 27.01.02, 21:09 e-spaghetti e-rataje :> e-totodo e-przyjazn e-popijawa e-praca e-wybory e-Poznan e-Gdynia e-alkohol e-chce mi sie spac :))) e- pozdrawiam :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: e-slownik IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.01.02, 08:34 a zapomnieliście chłopcy o e-żonie ???:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: e-slownik IP: *.icpnet.pl 28.01.02, 11:11 niestety e-Maćka:(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: e-slownik IP: 10.60.1.* 29.01.02, 11:14 Gość portalu: guerra napisał(a): > niestety e-Maćka:(((((((((( Stety stety..... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumak Re: e-slownik IP: *.man.poznan.pl 28.01.02, 11:21 ... oczywiście, że nie, ale to ... e-pijaki :), więc nie zawsze "ponoszą odpowiedzialność" :))). A jeśli zapomnieli to Maciek powinien rozkręcić jakiś niewielki e-dym w Totodzie ... :) Bardzo żałuję, że musiałem opuścić imprę wcześniej, ale alkoholizm nie sługa - musiałem też w tym dniu pić na Starym Rynku ... no cóż obowiązki, obowiązki ... :) nARKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: e-slownik IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 29.01.02, 08:13 Sumak,to były chyba e-obowiązki :))))) Nie martw się, my też wychodziliśmy dość wcześnie... pozdr. A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumak Re: e-slownik IP: *.man.poznan.pl 29.01.02, 14:05 Cześć A. :) Myślałem, że z Maćkiem zostaniecie w Totodzie znacznie dłużej - swoją drogą wyjście przed posiłkiem nie było mi zdecydowanie na rękę (chciałem sprawdzić, czy niejaki e-damian :))) znów przyniesie ten sam zestaw pseudo włoskich specyfików niezależnie od zamówienia, a poza tym ilość tym razem miała być rekordowa ...) - zgodnie z poznańską tradycją byłem zły, że straciłem możliwość załapania się na konsumpcję bez potrzeby zaglądania do własnej lodówy :))). Oprócz tego w knajpie do której się udałem trzeba się było nadzierać do osoby siedzącej z drugiej strony stolika, bo inaczej d..a blada "nikt nic nie wie" - czeski film. A tymczasem w Totodzie miła atmosfera, śpiewy chóralne ... no i muza została wyciszona do niezbędnego minimum już na początku impry. Aby sie nie poczuł dotknięty to przekaż pozdrowienia Maćkowi (albo lepiej niech sam je sobie przeczyta ...). nARKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: e-slownik IP: *.echostar.pl 29.01.02, 23:59 e-tam e-nie e-kipa e-kac (tym razem nie było) e-pizza e-już e-zimna i eee... niedojedzona e-fajna impreza była! Odpowiedz Link Zgłoś