Gość: acro IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.09.02, 21:18 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: acro Re: a po co temat.? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.09.02, 21:19 ejsi jestem w bartoszycach ide di ciebie na herbatke.:-) pozdro acro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi Re: a po co temat.? IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 21:28 ..no chodz..ale trzeba bylo mnie uprzedzić , szralotkę bym upiekła(się nie chwalę);-)))..a jaką herbatkę wybierasz..."czerwień ceylonu"..czy może "chińską świątynię"?:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: a po co temat.? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 11.09.02, 17:50 uuummm ejsi skad wiedzialas ze szarlotka to jedno z niewielu ciast ktore jadam.?? pozdro acro.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi Re: a po co temat.? IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 21:51 ...kobieca intuicja?;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: a po co temat.? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.09.02, 18:36 ejsi mozesz zrobic jeszcze sernik na zimno.-) acro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi Re: a po co temat.? IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 21:59 ..no nie acro!teraz to czuję się wykorzystywana-chcesz zrobić ze mnie cukiernika?;-))(taki z brzoskwiniami i galaretką?);-)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: a po co temat.? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 14.09.02, 13:02 ejsi wszystko tylko nie brzoskwinie niech beda maliny np. .:-)) acro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi Re: a po co temat.? IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 22:00 ...dobrze więc,niechaj będą maliny:-)..ale uprzedzam acro..w "malinowy chruśniak" wybierasz się sam;-)) pozdrawiam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: a po co temat.? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.09.02, 18:37 ejsi dobra i na grzyby tez wyakocze.:-) acro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi Re: a po co temat.? IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 19:09 ...acro:-)no widać ze nie jesteś "na bierząco"..grzybów niet w tym roku...:-( a szkoda..no chyba że wyrazisz chęć zbierania opieniek..ale to za tydzień może :-) pozdrawiam _nie_muchomorowo;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: a po co temat.? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.09.02, 13:26 sie dobrze poszuka sie grzyby znajda ejsi mowicie jak byscie w resorcie nie robila.:-)) pozdro acro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi :-)) IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 22:33 ...acro..i tak oto rozmowa rozpoczęta od podania herbatki..przebiegająca przez las pełen malin i grzybów dotarła do aspektów fali w armii:-)))..pozdrawiam Cie serdecznie wspólniku w zwiększaniu liczby postów na tak małym i niepozornym forum bartoszyckim:-))bay,bay;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: a po co temat.? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.09.02, 19:31 ejsi mam nadzieje ze juz niedlugo zostane honorowym obywatelem bartoszyc.:-) acro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi Re: a po co temat.? IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 23:14 ..acro :-))wszystko jest w trakcie załatwiania...wniosek już złożyłam,a medal też chcesz?;-)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: a po co temat.? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 21.09.02, 08:48 ejsi medal ma byc obowiazkowo chleb sol i wodka na powitanie soltys bartoszyc na te okazje ma byc trzezwy acha i jeszcze jedno musisz mi zalatwic prawo pierwszej nocy w calym powiecie.:-)) acro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi władze miejskie...;-))) IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 21.09.02, 16:13 Gość portalu: acro napisał(a): > ejsi medal ma byc obowiazkowo > chleb sol i wodka na powitanie > soltys bartoszyc na te okazje > ma byc trzezwy acha i jeszcze > jedno musisz mi zalatwic prawo > pierwszej nocy w calym powiecie.:-)) > > acro ..medal już wykuty na tę okazję,chleba,soli i wódki pod dostatkiem..problemów więc nie będzie acro:-))..ale na litość ,jak mam stać się sprawcą trzeźwości sołtysa Bartoszyc skoro.....mamy tylko wójta i burmistrza..hi hi hi,no i to "prawo pierwszej nocy w całym powiecie"...w żaden sposób nie mogę pojąć o co chodzi...no chyba że ..ale czy Ty aby nie przeceniasz swoich zdolności..acro?- powiat jest jednym z największych w woj.warm.-mazurskim;-)))) pozdrawiam-z trudem znajdując chwilkę w tych przygotowaniach na przyjazd szanownego(i wymagającego) gościa;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: a po co temat.? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 23.09.02, 22:04 ejsi odpocznij troszke na moj przyjazd powinnas byc swierza i gladka.:-) a co do prawa pierwszej nocy spoko dam rade.:-) sorry za soltysa masz racje burmistrz tego wlasnie slowa powinienem urzyc pozdro acro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi Re: a po co temat.? IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 18:55 ...odpoczywam....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: a po co temat.? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 27.09.02, 14:08 te mloda wstawaj!!! bedzie tego byczenia!! no juz do roboty.:-) acro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi Re: a po co temat.? IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 23:59 ...ale krzyczysz,wypoczynek potrzebny...nie wybudzać!:-)a robota...wiadomo..nie ucieknie,pomógłbyś wyzyskiwaczu;-)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: a po co temat.? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.09.02, 11:01 pomogl pomogl zaraz pomogl ale ok ok ze by nie bylo... co mam zrobic no co malenka he.?:-)) acro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi Re: a po co temat.? IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 29.09.02, 22:10 ...zawsze coś dla Ciebie znajdę do zrobienia..coś "domowego"...np.prasowanie,a z takich bardziej społecznych to może zbieranie liści,na czasie..właśnie;-))) pracy nie zabraknie...i jaka maleńka ,no jaka..hę??:-)) pozdrawiam P.S...a jak te grzyby..są czy nie ma?i spacerek..przy okazji..był czy nie?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: a po co temat.? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 01.10.02, 13:22 no malenka prasowanie odpada ale moglbym troszke "posprzatac" jesli jest taka koniecznosc....:-) podaj liste to ich sprzatne.:-) ps grzybow niet....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi Re: a po co temat.? IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 18:45 ooo..oooo!(to jest zdziwienie)...jaki ten czat mylący,nie wiedzialam ze piszę ze sprzataczem;-))(malinki,grzybki,szarlotki..kamuflaż)i budowlanką się "zasłaniał"..w cemencik? w cemencik?...myślę czy przyda sie Pana pomoc psze Pana;-)))..i oczywiście zero prasowania..gdzież bym śmiała;-) pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: a po co temat.? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 03.10.02, 21:44 pani kochana !!.:-) bedzie ta lista.? czy nie bedzie.!!.?:-) acro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi Re: a po co temat.? IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 17:20 ..tak się Pan dopomina ,czyżby zleceń zabrakło?:-)))zacznę wątpić w Pana moredercze umiejętności;-)jedno co mam do zabicia to...nuda i to tylko czasami:- )zlecenie bedzie trudne jak widać:-)(czytać) pozdrawiam:-) P.S...acro grzyby są!!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: a po co temat.? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.10.02, 17:14 ejsi chodzisz na grzyby.?? oj zazdrosze ja sie jeszcze nie mialem okazji wybrac... pozdro acro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi Re: a po co temat.? IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 20:02 ...w tym roku nie byłam acro,mało jednak tych grzybów było i przez krótki okres..no cóż..za rok może pozdrawiam P.S...co się dzieje acro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: a po co temat.? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 27.10.02, 20:04 towarzyszko ejsi acro melduje sie na rozkaz.:-)) a co do grzybow to zapraszam do nas do wielkopolski jest ich w brod pozdrawiam was palpiszonie.:-) acro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi Re: a po co temat.? IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 28.10.02, 19:42 ..uszsz...to wy towarzyszu acro reagujecie na rozkazy??no popatrzcie jak świat wypiękniał momentalnie;-))))..aha..nastepny rozkaz:jak się towarzysz stawi na tej herbatce,to z grzybami (najmniej dwa wiadra):-)) pozdrowienia_niekonsomolskie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: a po co temat.? 28.10.02, 21:02 Jak już przyrządzicie te dwa wiaderka grzybów, to mnie zaproście, pomogę wam jeść :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: a po co temat.? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.10.02, 21:07 o ho ho hoo no popatrz odrazu przyzadzice a takiego wy bedziecie je skrobaly a ja wezme na siebie jak zwykle najbardziej odpowiedzialne zadanie a mianowicie skocze po flaszke.:-)) acro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi Re: a po co temat.? IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 28.10.02, 23:38 ...nigdzie nie skaczesz..tutaj same do domku przychodzą;-)))czas się wziąć do pracy..acro..grzyby czekają...kasik a my na kawę i koniaczek:-)) tymczasem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: a po co temat.? 29.10.02, 08:13 Juz idę, dzięki za zaproszenie :))) (ale jak już obierze te grzyby to może mu też dać...co?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: a po co temat.? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.10.02, 20:41 grzyby beda ale do uszek do barszczu wigilijnego i prosze o sosach i innych zapomniewc.:-) acro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi Re: a po co temat.? IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 21:30 ..acro jeśli Ty gotujesz sam,osobiście ten barszczyk i robisz uszka z grzybami...to...to...to ja nie wiem co powiedzieć..:-))a co z tymi sosami?ja lubię.. pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: a po co temat.? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 30.10.02, 20:58 ejsi od sosow rosnie tylek odpusc sobie.:-) acro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi Re: a po co temat.? IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 31.10.02, 15:18 ...acro zostaniesz moim dietetykiem?;-))zagłodziłbyś mnie;-) pozdrawiam_niedietetycznie_wcale;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: a po co temat.? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 02.11.02, 09:15 ejsi a lepiej by bylo gdymym zostal twoim instruktorem fitnesu.?:-))) acro Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: a po co temat.? 02.11.02, 10:54 Ejsi, przystojny instruktor........ to jest to :)) (po co Ci dietetyk, jezeli potrzebujesz jakiejś diety to znajdziesz w internecie, a instruktor.....) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi Re: a po co temat.? IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 02.11.02, 18:53 kasia-s napisała: > Ejsi, przystojny instruktor........ to jest to :)) > (po co Ci dietetyk, jezeli potrzebujesz jakiejś diety to znajdziesz w > internecie, a instruktor.....) ...kasik..a ja tam nie wiem ..a pewna jesteś że przystojny?:-)...Ci przystojni są najbardziej nieludzcy:-)najtrudniejsze ćwiczenia każą wykonywać..ech pozdrowienia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: a po co temat.? 02.11.02, 19:40 Pewna to nie jestem, ale tak mowił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: a po co temat.? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 02.11.02, 15:33 kasiu ciebie tez zapraszam na zajecia.:-))) acro Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: a po co temat.? 02.11.02, 15:50 eeeee, nie będę przeszkadzać (co najwyżej w innym terminie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: a po co temat.? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 02.11.02, 16:49 ok w takim razie na kiedy mam cie wpisac kasiu.?:-))) acro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: a po co temat.? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 02.11.02, 16:50 ok w takim razie na kiedy mam cie wpisac kasiu.?:-))) acro Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: a po co temat.? 02.11.02, 17:31 Muszę dogłębnie przeanalizować Twoją ofertę (a jakiej to drugiej kasi proponujesz powiedz najpierw zanim odpowiem?) ;) Odpowiedz Link Zgłoś