Gość: MAREK IP: 24.83.56.* 16.04.03, 20:54 DLA DOBREJ-EJSI i CALYCH BARTOSZYC-WESOLYCH SPOKOJNYCH SWIAT-ZAWSZE Z WAMI- MAREK. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ejsi Re: WESOLYCH SWIAT IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 21:49 Marku i oby zawsze z nami, dziekuję za życzenia. W tym dalekim kraju..niech Twoja Wielkanoc, jak najbardziej przypomina naszą piękną z tradycjami, święconkami i poniedziałkiem mokrym, pogodnych i zdrowych Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: WESOLYCH SWIAT IP: 24.83.56.* 22.04.03, 22:52 DZIEKUJE EJSI........Ejsi to psychiczna "podpora" Forum-Bartoszyc-Tak trzymaj- Pzdr.-Marek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: WESOLYCH SWIAT IP: 24.83.56.* 29.04.03, 20:58 No Bartoszyce,Ejsi czyzby cos sie stalo nie dobrego??? taka cisza???-Marek- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi Re: WESOLYCH SWIAT IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 30.04.03, 00:01 Gość portalu: Marek napisał(a): > No Bartoszyce,Ejsi czyzby cos sie stalo nie dobrego??? taka cisza???-Marek- Marku:))stało się, same dobre, wiosna przyszła, poszłam ją witać i tak się zasiedziałam, że forum zaniedbałam:) pozdrawiam dziekuje za miłe słowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: WESOLYCH SWIAT IP: 24.83.56.* 01.05.03, 18:38 Dzieki Ejsi.Zawsze bede twierdzil,ze chociaz do setki dozyjesz przez Twoj usmiech i lagodnosc ducha.A z ta Wiosna to Ci ladnie wyszlo.Pozdrowionka-Marek- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2j Re: WESOLYCH SWIAT IP: *.teleton.pl 02.05.03, 12:06 jak to przyjemnie się czyta takie delikatne czynienie sobie przyjemnośći. Napiszcie coś jeszcze. Dusza sie raduje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK Re: WESOLYCH SWIAT IP: 24.83.56.* 06.05.03, 19:02 Dlaczego NIE!!!....Troche rozsadku,nienawisc gasi.Troche poswiecen,troche milosci.A szczescie w Kazdym miejscu zagosci.Pzdr.dla Ejsi i Bartoszyc-Marek- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: WESOLYCH SWIAT IP: 24.83.56.* 14.05.03, 19:57 Ejsi zaczynam sie denerwowac-czy cos sie stalo?-Marek-Jesli nic to POZDROWIONKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi Re: Do Marka IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 22:31 Gość portalu: Marek napisał(a): > Ejsi zaczynam sie denerwowac-czy cos sie stalo?-Marek-Jesli nic to POZDROWIONKA > . Witaj Marku, pozdrowienia ślę również ciepłe. Wszystko jest w porządku, może nie najlepszym, ale znośnym. Mało bywam na forum i jeszcze mniej piszę, cieszy mnie że od czasu do czasu zajrzysz tutaj:) tymczasem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.EJSI Re: WESOLYCH SWIAT IP: 24.83.56.* 15.05.03, 20:33 No uspokoilas mnie.Pzdr.Marek-Czesc- Odpowiedz Link Zgłoś