yoma 27.10.24, 18:59 dusktone.bandcamp.com/album/succumb Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czan-dra Re: Wzieno mie 28.10.24, 07:14 Miao co, miła i zaskakująco wyciszające emocje, wiencej takiej Muzyki, a świat bendzie cudny. Odpowiedz Link
yoma Re: Wzieno mie 28.10.24, 13:08 Mie wzieno okrutnie, całe wczoraj słuchałam w kółko i dzisiaj też będę słuchać :) To masz więcej takiej. Reedycja właśnie wyszła z okazji 10. urodzin. avantgardemusic.bandcamp.com/album/arpitanian-lands-10th-anniversary Odpowiedz Link
yoma Re: Wzieno mie 31.10.24, 21:28 A tu masz, właśnie wyszło, z tego samego cyklu, ale ciężkie jak cholera. Pan robi różne rzeczy w bębenki. sunworship.bandcamp.com/album/upon-the-hills-of-divination Odpowiedz Link
czan-dra Re: Wzieno mie 01.11.24, 12:32 Uuuu, mocne i dość długo siedzi we łbie, co nie znaczy że mie się nie podoba, a wręcz naprzeciw. Bylem na cmentarzu, zapaliłem świeczkę na grobie Karola O. Borchardta, minąłem się z Senyszyn, jak zwykle popatrzeliśmy na siebie, bez wrogości, czyl, 1XI jak zwykle. Odpowiedz Link
yoma Re: Wzieno mie 01.11.24, 15:16 No i fajnie, a ja nawet myślałam ostatnio, żeby sobie odświeżyć Karola O., nie ma przypadków. Siedzę sobie i słucham muzyki mnóstwo dużo, albowiem z powodu Halloween piąteczek zaczął się już w czwarteczek rano i wyszło, wychodzi, jeszcze wyjdzie tego od groma, zwlokłam kwiatki z balkonu do środka, bo mróz zapowiadają, tak, na jednej nodze, jestem mistrzem świata, zrobiło się ładnie w chałupie, siedzę na tyłku w fotelu i piję kawę ze słoika. Wyszedł ten Mitochondrion i boję się posłuchać, bo z tymi kapelami wracającymi po latach zza grobu nigdy nie wiadomo. Ale jeden kumpel mówi, że podoba mu się to, co słyszy, a drugi właśnie przysłał mi recenzję. Wygląda tak, cyt.: Mito-fucking-chondrion!!! 😆 Odpowiedz Link