pola_kr Re: opinie meble 30.11.16, 10:21 ja swoje meble znalazłam w internecie - miejscu gdzie można znaleźć wszystko, jeśli wie się gdzie szukać - kupiłam je na stronie www.indigodecor.pl i jestem bardzo zadowolona, polecam każdemu :) Odpowiedz Link
marekmater Re: opinie meble 30.12.16, 21:31 Wybór mebli to z jednej strony super ekscytujace doświadczenie, ale z drugiej strony jest tyle mebli na rynku że naprawdę cieżko sie zdecydować:p ja akurat do salonu ostatnio zamówiłem tutaj: homlando.com/meble-domowe.html Dostałem jeszcze za darmo dostawę, a przy meblach to się rzadko zdarza Odpowiedz Link
animorph Re: opinie meble 31.12.16, 19:18 Meble z litego drewna - solidne i eleganckie. Stolarnia NaLata - Meble Drewniane www.nalata-meble.pl Odpowiedz Link
zuza060 Re: opinie meble 17.02.17, 13:24 Z własnego doświadczenia mogę polecić gdmmeble.com ich jakość jest naprawdę pierwsza klasa i szczerze powiedziawszy to te ceny są nawet niższe niż w innych sklepach. Sporo mamy już od nich mebli i absolutnie złego słowa o nich niemożna powiedzieć. Teraz zamierzamy dokupić do ich stołu krzesła, zresztą zobaczcie jakie ładne gdmmeble.com/23-krzesla-drewniane Odpowiedz Link
peterpan1806 Re: opinie meble 02.06.17, 14:21 Ja zawsze sprawdzam czy gdzieś w sklepie stacjonarnym nie ma mebli, które upatrzyłem sobie na internecie, oglądam wtedy w tym sklepie, ale zamawiam bezpośrednio u producenta bo jest dużo taniej. I tak właśnie zrobiłem w przypadku zakupu szaf do każdego pokoju. Obejrzałem meble w sklepie a zamówiłem na stronie internetowej www.ankon24.pl. Nie przepłaciłem, a zakup to strzał w 10! Odpowiedz Link
wm_meble Re: opinie meble 19.06.18, 10:04 Nie zdajemy sobie sprawę jak ważny jest zakup wygodnej kanapy do salonu. Tzw. finki są może tanie ale absolutnie niewygodne. Polecamy wybór narożnika, eleganckiego i wygodnego www.wmmeble.pl/narozniki,c114.html#.Wyi4IlUzaUk Odpowiedz Link
danusia1975 Re: opinie meble 19.06.18, 23:55 Dosyć różnorodna oferta jest na stronie meblisto.pl Kupiłam tam sofę chesterfield ze stolikiem kawowym. Niby zupełnie różne bajki, a ładnie to razem wygląda. Kontakt ze sklepem bardzo dobry, Pani miła, pomogła w dobrze materiału. Opisałam o jaki stolik mi chodzi, przedstawiła różne stoliki. Odpowiedz Link
benler.pl Re: opinie meble 13.07.18, 09:09 ja długo szukałem jakiejś fajnej firmy u mnie w pobliżu i znalazłem w przecławiu niedaleko szczecina... pracownia mebli szczecin - spoko rzeczy do domu, takie nietypowe meble do kuchni, łazienki, robią też garderoby, szafy, drzwi... średni dojazd ale można załatwić na tel wszystko a pojechac tylko tam dograc szczegóły, znajomy polecił i faktycznie jest w miarę tanio ale solidnie kontakt na ich stronie jest na fejsie tez sa Odpowiedz Link
kubaaaab Re: opinie meble 17.08.18, 11:17 BioFire Technology Zawsze można wykonać indywidualny projekt jakiegoś mebla. BioFire Technology zajmują się obróbką stali wykonają niepowtarzalne mebla stalowe, regały stalowe, konsole stalowe i wiele innych przedmiotów stalowych połączonych z drewnem lub szkłem Odpowiedz Link
kaka-dum Re: opinie meble 17.10.18, 15:17 Też przechodziłam z mężem etap wyboru mebli do nowego mieszkania:) Ponieważ przede wszystkim zależało nam na dobrej jakości mebli, wykonaliśmy je na zamówienie u stolarza. Meble tapicerowane ( kanapa i fotele) kupiliśmy w sklepie Adriana Furniture z polecenia od znajomych. Odpowiedz Link
super-sofa Re: opinie meble 08.11.18, 00:04 Salon to serce domu - to właśnie tu przebywają domownicy i odpoczywają po całym dniu pracy. Warto zadbać o to, aby nie tylko prezentował się dobrze, lecz także był funkcjonalny. Meble wysokiej jakości, wykonane z dokładnością według najnowszych trendów designerskich znajdziesz na www.super-sofa.pl W razie pytań chętnie doradzimy. Pozdrawiamy Super-Sofa Odpowiedz Link
alergiczna Re: opinie meble 02.12.18, 23:49 Ja kupiłam nowoczesne meble do salonu z tej kolekcji meble-bik.pl/pol_m_kolekcje-mebli_Meble-do-salonu_Meble-do-salonu-GORDIA-882.html i jestem więcej niż zadowolona ;) Odpowiedz Link
anotyl Re: opinie meble 08.01.19, 11:13 Faktycznie sporo zależy od stylu, który ma zapanować w Waszym mieszkaniu. Zgadzam sie również, że jak kupować to nawet dołozyć te parę groszy ale kupić takie meble, które po kliku latach nadal będą prezentować się doskonale. Tak to solidne wykonanie jest bardzo istotne. Nie wiem czego konkretnie poszukijecie, ale ze swojej strony mogę polecić scandicsofa.pl, gdzie mu od dawna kupujemy nasze meble. To rzetelna firma, która nie wciska ludziom żadnych bubli tylko dobrze wykonane z porządnych materiałów meble. Nasze łóżko, które było pierwszym u nich zakupem ma już swoje lata, a nadal jest tak samo wygodne jak pierwszego dnia. Odpowiedz Link
ohma Re: opinie meble 06.03.19, 12:47 Ja zamówiłem świetna ławę do salonu ze stolarnialobzow.pl/sklep/lawy Jakość pierwsza klasa, jest bardzo nowoczesna i piękna. Odpowiedz Link
nchising Re: opinie meble 01.06.19, 23:35 oD 3 lat jestem szczęsliwym posiadaczem mebli z Gdańskiej Fabryki Mebli. Doskonały stotsunek jakości do ceny oraz indywidualny charakter który przykuwa uwagę. Polecam! Odpowiedz Link
meblaki Re: opinie meble 10.06.19, 08:52 kiedy planowałam urządzanie swojego domu też wyszłam z założenia że chciałabym aby meble były nowoczesne. Szukając tych mebli trafiłam na stronę www.idealmeble.pl i tam zakochałam się w sofach chesterfield - na pewno nie są nowoczesne ale w takich minimalistycznych wnętrzach wyglądają idealnie i dodają charakteru, wcześniej nasze wnętrze było "mdłe" takie bezosobowe. Ciągle czegoś brakowało ale zmiana dekoracji nic nie wnosiła. Wydaje mi się, że dobrze aby w każdym wnętrzu było coś charakterystycznego, nie sztampowego, coś co określa w jakiś sposób nas. Uwielbiam teraz nasze meble za ich wygląd, wygodę i jakość wykonania. Odpowiedz Link
olsa542 Re: opinie meble 21.06.19, 13:21 Zgadzam się, że jeśli chodzi o meble to bardzo istotana jest ta jakość wykonania i użytych materiałów. Dlatego między innymi postawiliśmy na scandicsofa.pl i nie zawiedliśmy się na tym wyborze. Jakość pierwszorzędna to samo tyczy sie materiałów, no i to ręczne ich wykonanie, czyli gwarancja wielu lat ich użytkowania, do tego wszystkiego meble wyglądają wyjątkowo elegancko i są nietuzinkowe, co też uważam za zaletę. Swoją drogą polecam, zwłaszcza tym, którym zależy na meblach innych niż w każdym sklepie można kupić. Odpowiedz Link
skoskiewcz Re: opinie meble 13.07.19, 01:22 Beznadziejnie szafki na buty. Wszystko spada, 100 lat za ikea!!! Myślałam, że przy drugiej szafce zaoszczędzę około 100 zł, ale wyszło NATO, że szafka na buty stoi, ale buty obok. Nie polecam Odpowiedz Link
tcmeble.pl Re: opinie meble 07.07.20, 11:20 Współczesne materiały obiciowe są tak skonstruowane, że często jakości nie widać na pierwszy rzut oka. Zwłaszcza meble wypoczynkowe są trudne do oceny. Wiemy o tym, bo produkujemy meble wypoczynkowe. Pianki elastyczne zamontowane w siedziskach mogą być różnej jakości. Prawdziwa jakość kompletu wypoczynkowego wychodzi dopiero po kilkunastu miesiącach użytkowania. Siedziska potrafią się zapadać, bądź tracić sprężystość. Wtedy taki narożnik do salonu czy sofa przestaje być wygodna. Dlatego warto przeczytać opinie o producencie. Ale nie od użytkowników, którzy dopiero co kupili meble i ich jedynym doświadczeniem jest kontakt ze sprzedawcą. Najlepsze opinie wystawiają użytkownicy, którzy mają meble już kilka lat i z chęcią kupują nowe od tego samego producenta. Zapraszamy do zapoznania się z opiniami o naszych wyrobach. TC MEBLE Tomasz Cembolista jest najbardziej znanym w Dobrodzieniu producentem wysokiej jakości mebli wypoczynkowych i pokojowych do nowoczesnego salonu, wnętrz loftowych i industrialnych. Nasze meble znajdziesz na stronie www.tcmeble.pl/ Odpowiedz Link
kozieradka Re: opinie meble 11.08.20, 09:34 Myślę, że pytanie w temacie. Podrzuci ktoś jakiś polskich producentów mebli? Odpowiedz Link
p_bernat Re: opinie meble 12.08.20, 13:49 kozieradka napisała: > Myślę, że pytanie w temacie. Podrzuci ktoś jakiś polskich producentów mebli? > Ostatnio na ten sklep znalazłem i taki fotel do pokoju gościnnego kupiliśmy www.mebleada.pl/produkt/fotele/nicol-fotel-rozkladany.html z tego co widzę to chyba właśnie samymi polskimi meblami handlują. Odpowiedz Link
alina.mec Re: opinie meble 13.08.20, 10:15 W tym sklepie mają dużo ciekawych mebli a jeśli chodzi o nowoczesne i do salonu to my ostatnio o taki nabytek się wzbogaciliśmy www.resmar.pl/product-pol-29444-Elegancka-kwadratowa-lawa-55-cm-ze-srebrnym-stelazem.html Odpowiedz Link
kozieradka Re: opinie meble 17.08.20, 12:42 alina.mec napisała: > W tym sklepie mają dużo ciekawych mebli a jeśli chodzi o nowoczesne i do salonu to my ostatnio o taki nabytek się wzbogaciliśmy www.resmar.pl/product-pol-29444-Elegancka-kwadratowa-lawa-55-cm-ze-srebrnym-stelazem.html Dzięki wielkie, my już po zakupach i to udanych w dodatku. Takiego sklepu szukaliśmy. Odpowiedz Link
ryba-121978 Re: opinie meble 18.09.20, 21:57 Jak chcecie porządne meble to polecam sklep w Swarzędzu k/Poznania. Mają w ofercie dębowe piękne mebelki. Sklep pod nazwą ASSERI. Pani Joanna fachowo doradzi co i jak. Polecam. Odpowiedz Link
bucha-pl Re: opinie meble 03.02.21, 08:48 Wieszaki do przedpokoju metalowe - najciekawsze wzory i super jakość wykonania na sklep.bucha.pl Wieszaki są metalowe i solidne. Projekty i z napisami i geometryczne i nowoczesne. Mamy również projekty w stylu loft, skandynawskim i nowoczesnym. Nasze wieszaki projektuje artysta grafik :-) Zapraszamy! :-) Nasze wieszaki powstają z wielkim zaangażowaniem w przydomowym warsztacie :-) Odpowiedz Link
piotr_lase Re: opinie meble 02.08.21, 10:24 Witam, polecam meble z www.ooomeble.pl Na stronie mają standardowe wzory ale jeśli potrzebuje Pan jakieś meble na wymiar, lub przerobić to co mają na inny wymiar to nie ma z nimi problemu. Zrobią i jeszcze przywiozą. Odpowiedz Link
tiktaktou Re: opinie meble 08.10.21, 22:05 Jeśli chodzi o jakość mebli to zdecydowanie polecam meble robione na wymiar. I mogą nawet polecić sprawdzonego i niedrogiego projektanta i wykonawcę takich mebli a mianowicie Eterno kuchnie na wymiar są świetni w tym co robią i stosunkowo nie drodzy. Odpowiedz Link
awanturnica25 Re: opinie meble 20.10.23, 17:21 Nowoczesne meble w stylu skandynawskim znajdziesz na stronie meblohand.eu/. Są bardzo wytrzymałe i można w nich sporo zmieścić. Stoliki od nich prezentują się bardzo gustownie w salonie. Odpowiedz Link