obatala 28.04.09, 09:16 Czy są chętni na poranny jogging w okolicach pomnika Bohaterów Getta? Biegam słabo, ale mam plany na poprawę. Potrzebna motywacja. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wycena2009 Re: Poranne bieganie 23.05.09, 21:28 Witam, też mieszkam na Muranowie. Jeśli propozycja porannego joggingu aktualna, to mój mejl: wycena2009@wp.pl Odpowiedz Link
ananim Re: Poranne bieganie 26.05.09, 18:39 tzn że ktoś sie jednak jakoś umawia? Pytam bom sama chętna :) dajcie znać. Odpowiedz Link
wolfgang87 Re: Poranne bieganie 30.05.09, 01:48 Ehm....a co z wieczornym bieganiem ? Rano fakt lepsze powietrze, ale jednak niektórzy wolą pospać :)) Odpowiedz Link
demika Re: Poranne bieganie 30.05.09, 21:00 na wieczorne bieganie chętna jestem,ranki odpadają bo do pracy na rano:( Odpowiedz Link
ananim Re: Poranne bieganie 30.05.09, 23:43 czyli chętni są. To co wieczorne bieganie na poprawę kondycji? trzeba się niewątpliwie jakoś umówić. :D Odpowiedz Link
osmol Re: Poranne bieganie 01.06.09, 15:40 Esz... jak widzę takie watki to mi się scyzoryk z zazdrości w kieszeni otwiera. :( Ale nich tylko wyleczę kolano i ponownie będzie mnie można zastać w okolicy godziny 23 jak okrążam pomnik. I jeszcze: niech Wam nikt nie wmówi, że chodzenie po górach to samo zdrowie ;) __________ osmól Odpowiedz Link
wycena2009 Re: Poranne bieganie 02.06.09, 23:24 Chyba czas ustalić termin pierwszego wspólnego joggingu. Proponuję czwartek wieczorem, ew. niedziela przed południem. Start - np. Skwer Brandta. Jeśli pasują wam terminy, to rzućcie godziny, ew. inne dni i miejsce, coś wybierzemy. Żeby wypaliło muszą być co najmniej 2 osoby wliczając mnie. Odpowiedz Link
obatala Re: Poranne bieganie 03.06.09, 20:24 ja proponuję jeszcze odleglejszy termin, po to, by wszyscy przeczytali posty, bo zainteresowanych jest nawet sporo. Moze poniedziałek po pracy. Skwer Brandta to dobre miejsce. Chętnie przyszłabym już w czwartek, ale jest koncert na dwudziestolecie i się wybieram. W niedzielę też chyba nie mogę. Może inni. Odpowiedz Link
obatala Re: Poranne bieganie 03.06.09, 20:26 zatem poniedziałek o 19 przy Brandcie. Jesli pojawi się jakiś inny konkretny termin, to może przyjdę. Odpowiedz Link
telimena30 Re: Poranne bieganie 04.06.09, 10:55 śiechu warte te wasze umawianie, pod pretekstem biegania, jakieś dzikie schadzki i pewnie orgie w parku na ławkach, zgroza po prostu Odpowiedz Link
wycena2009 Poniedziałek godz. 19 Skwer Brandta ?? 06.06.09, 13:59 Mi też się zmieniło i jutro (niedziela) mam czas tylko do 10.30. Wstępnie pasuje mi poniedziałek g. 19, ale będę wiedział w poniedziałek, czy mi coś nie wypadnie; taka praca. Ktoś będzie na pewno? Musimy przecież umówić się na rozpoznać; hasło, zielony tshirt, .. ?? Odpowiedz Link
osmol Jak dobrze jest znów pobiegać 13.07.09, 23:24 Odgrażałem się odgrażałem i odgroziłem! Kontuzja na tyle zaleczona a mam nadzieje, zę nawet wyleczona, że pora odnowić kondycję i zrzucić troszkę wagi ;) Wróciłem na szlak wiodący dookoła naszego muranowskiego skweru. Póki co robię tylko 3 okrążenia, ale para nie idzie w gwizdek i mam nadzieje w ciągu 2 tygodni będzie lepiej i dojdę do 5. Biegam raczej wieczorami około 23 bom śpioch :) I z ciekawości: ktoś z Was już biega wspólnie? Umówiliście/łyście się? Kurcze ale jestem zmęczony a endorfiny szaleją jak głupie! Ihaaa ihaaaa :) __________ osmól Odpowiedz Link