Dodaj do ulubionych

sarna sarnacki - marcin

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.04, 12:00
potrzebny mi twój mail kolego. chodzi o bardzo pilny kontakt - dopiero kiedy
mi go podasz ujawnię się. jeżeli się nie odezwiesz może któraś z osób, z
forum mogłaby podać mi owe dane. sprawa pilna, honorowa.
Obserwuj wątek
    • Gość: kszz Re: sarna sarnacki - marcin IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 23:40
      za długi kolegę się ściga ??
    • Gość: ja Re: sarna sarnacki - marcin IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 23:51
      moge Ci dać mejla do Marcina. ile on jest dla ciebie wart ?
      • Gość: pp Re: sarna sarnacki - marcin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.04, 16:25
        wart to on nie jest złamanego szelonga. ale lubię przeprowadzać swoje sprawy do
        końca. więc????
    • Gość: abo Re: sarna sarnacki - marcin IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.01.04, 02:02
      chcesz moze mu zaspamowac skrzynke czy co? spotykam go czasami i przeciez on
      sie nie ukrywa i mozna sie z nim normalnie skontkatowąc jak masz jakąś sprawę
      • Gość: pp Re: sarna sarnacki - marcin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.04, 14:54
        mieszkam w innym mieście. jedyną możliwoscia kontaktu jest mail. telefonów nie
        odbiera od mojeje osoby. zauważyłam niesamowitą solidarność - gratulacje:) to
        naprwade jest b. ważne:)
        • Gość: ja Re: sarna sarnacki - marcin IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 13.01.04, 17:21
          ok, to jest moje GG 4256569 (mam jego namiary) napisz do mnie na ten numer GG
          4256569 to Ci je sprzedam za przystępną cenę.
          • Gość: pp Re: sarna sarnacki - marcin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.04, 19:32
            nie korzystam z gg. ale podam ci mojego maila perla280@op.pl
            • Gość: grzech Re: sarna sarnacki - marcin IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 10:58
              Perla to Ty jesteś dziedwczyna :) pewno Sarna za alimenty zwleka :) ?
              • Gość: pp Re: sarna sarnacki - marcin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.04, 16:28
                tak dziwczyna:) alimenty zapewne by się przydały:)
          • Gość: pp Re: sarna sarnacki - marcin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.04, 16:31
            powiedziałam, że nie jest wart ..... więć zapomnij o kasie, smutne, żeś
            człowieczku taki mały i płytki....
            • Gość: ja Re: sarna sarnacki - marcin IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 23:30
              dostajesz ode mnie mejle pp ?
              • Gość: pp Re: sarna sarnacki - marcin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.04, 10:49
                tak dostałam, odpisałam. firma??? link strony firmowej? nie wiedziałam, ze
                kolega sie dorobił własnego biznesu.
    • Gość: pp Re: sarna sarnacki - marcin IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 16.01.04, 10:57
      to nic takiego, Panie Marcin to tylko o alimenty chodzi :)
      • Gość: pp Re: sarna sarnacki - marcin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.04, 13:33
        no cóż temat się kręci a ciekawość zżera - prosze tylko o nie podszywanie się
        pod moją osobę (poprzednia wypowiedź podpisana "pp") - bardzo nieładnie ktoś
        sie zachowuje, a było tak miło...... i co z tym zrobić - wypadałoby
        przeprosić....
        dziekuję wszystki - i tobie marcin za telefon, maila, odezwę sie zapewne
        niedługo.
        • Gość: chrum Re: sarna sarnacki - marcin IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 16.01.04, 19:42
          Do PP- ile teraz jest wart Marcin Sarnacki ??
          • Gość: pp Re: sarna sarnacki - marcin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.04, 22:20
            jesteś firmą windykacyjną, kupujesz długi??
            a tak ogólnie, to kto chciałby kupić marcina?:)
            moze jakaś mała aukcja?:)cena wywoławcza....:)
            • Gość: chrum Re: sarna sarnacki - marcin IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 17.01.04, 10:26
              Widzę że słabo kapujesz, napisałaś że nie jest ona wart złamanego szeląga, więc
              pytam ile teraz jest wart skoro podał ci swój mejl telefon, i gadałaś z nim. ??
              • Gość: pp Re: sarna sarnacki - marcin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.04, 11:43
                wartość się nie zmienia ponieważ on sie nie zmieni.
                a mógłby być takimfajnym facetem.... nie którzy kłamstwo i mataczenie mają we
                krwi.
                • Gość: Bralczyk Re: sarna sarnacki - marcin IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 18.01.04, 21:55
                  takim fajnym ! a niektórzy pisze się razem !! :))
                  • Gość: pp Re: sarna sarnacki - marcin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.04, 22:03
                    kłaniam się do nóg i przyznaje rację, ale z dysgrafką na te tematy nie ma co
                    dyskutować, nawet słownik ortograficzny w zasiegu ręki nie pomoże:) zrobiłam
                    błedy? tak z ciekawości pytam.
    • Gość: Ja Re: sarna sarnacki - marcin IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.04, 16:22
      Co z moim kaktusem?
      • Gość: pp Re: sarna sarnacki - marcin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.04, 11:45
        podlewaj rzadziej:)))))))
    • Gość: ja Re: sarna sarnacki - marcin IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.04, 16:49
      Nie bądź taka dowcipna.Kilka dobrych tygodni temu Styrna przebąkiwał o
      stworzeniu strony o Bielsku. Wkurzył mnie swoją odpowiedzią na moja podpowiedź.
      Wtedy napisałem, że kaktus mi wyrośnie, jak on opublikuje tą stronę do
      Świąt.Czas mija a ja czekam na stronę - nic nie słychać ani nie widać. To co,
      wyrośnie ten kaktus, czy nie?
      • m.nataszy Re: sarna sarnacki - marcin 18.01.04, 20:42
        Gość portalu: ja napisał(a):

> Nie bądź taka dowcipna.Kilka dobrych tygodni temu Styrna przebąkiwał o
        > stworzeniu strony o Bielsku. Wkurzył mnie swoją odpowiedzią na moja
        podpowiedź.

który to post?????? z miła chęcia przeczytam.

> Wtedy napisałem, że kaktus mi wyrośnie, jak on opublikuje tą stronę do
        > Świąt.Czas mija a ja czekam na stronę - nic nie słychać ani nie widać. To co,
        > wyrośnie ten kaktus, czy nie

odpowiedź prosta - zdefiniowałeś, o które święta ci chodzi, i którego roku????
        nie - to nie wyrośnie:)
    • Gość: ja Re: sarna sarnacki - marcin IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.04, 17:59
      Boże Narodzenie i to grudniowe.
      • Gość: pp Re: sarna sarnacki - marcin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.04, 19:38
        nie określiłeś roku, prześledziłam uważnie post:)))) czekamy na grudzień 2004
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka