odziej 13.12.09, 20:05 gorąco polecam - właśnie wróciłem z seansu ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawlozsiul nie moje klimaty, ale film niezły 14.12.09, 05:20 A Larsona czytał, ewntualnie "Millenium" baczył? Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: nie moje klimaty, ale film niezły 14.12.09, 07:26 czy to ten od diabła w białym mieście? jeśli tak, to książka leży od zeszłych świąt na półce z resztą innych książek, które mam zamiar przeczytać ;)ot, normalnie na czytanie czasu brak... ;( a milenium kojarzy mi się jedynie z jakimś serialem.... przy okazji gorąco odlecam galerianki... cienkie to i nic nowego, na 30 minutową etiudę temat był ok, ale na pełnometrażowy film żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: nie moje klimaty, ale film niezły 14.12.09, 17:38 > czy to ten od diabła w białym mieście? Może to ten od "Przygód Wesołego Diabła"..:P Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: nie moje klimaty, ale film niezły 14.12.09, 17:44 ty kudłaty, durnowaty ... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: nie moje klimaty, ale film niezły 26.03.10, 01:11 pawlozsiul napisał: > A Larsona czytał, ewentualnie "Millenium" baczył? pawlo, właśnie jestem świeżo po seansie... jeśli prawdą jest,że filmy będące adaptacją książki są z reguły słabsze od książek, to mam nadzieję, iż skoro film był bardzo dobry - to książka jest jeszcze lepsza ;) właściwie teraz trochę żałuję, że nie zacząłem od książki... Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Głowa chora , a Wy tu o głupotach ! 14.12.09, 17:52 "Przeziębienie wciąż nie daje za wygraną. Od blisko miesiąca Lech Kaczyński walczy z chorobą, a lekarze zalecają odpoczynek." wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,L.Kaczynski-nie-zdrowieje.- Ciezko-zagonic-go-do-lozka,wid,11775187,wiadomosc.html?ticaid=1947a Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Głowa chora , a Wy tu o głupotach ! 14.12.09, 20:21 czyżby pałac namiestnikowski był zły, niku? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul lipa, facet nie chce skończyć jak capo Berlusconi 14.12.09, 23:30 Przestraszył się zwyczajnie, kiedy zobaczył, że nie każdy reaguje na "spieprzaj dziadu" Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul czytał któś Larssona? 14.12.09, 23:35 Ponawiam pytanie, bo bym sobie pogadał. Tak generalnie, to po lekturze bardzo się cieszę, że nie urodziłem się Szwedem. Bycie Szwedem musi już samo w sobie być rodzajem traumy. A przy tym wszystkim uderzyło mnie dopiero, ile ikon kultury te odludne Szwedy wprowadziły do obiegu. Z Pippi i dziećmi z Bullerbyn na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: czytał któś Larssona? 15.12.09, 00:21 wdepłem na jego stronkę i muszę przyznać, iż zapowiedź jednej ze sfilmowanych książek wyglądała całkiem całkiem.... może się skuszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: dom zły 15.12.09, 00:24 Obiecuję zobaczenie i komentarz. "Wesele" było bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: dom zły 15.12.09, 00:37 tak, wesele było ok... tym razem jednak kaliber jest dużo grubszy... a i pawlo, myślę że do końca tygodnia uda mi się obejrzeć ekranizację milenium - to sobie pogadamy czym różni się książka od filmu ;) Odpowiedz Link Zgłoś