pawlozsiul 24.06.10, 06:37 Uśmiać się można - strumienie wody, a kratki burzówki ponad lustrem wody. Piszę o ulicy Białostockiej - składam niniejszym hołd Budowniczym Kapitalizmu i ich politycznym mocodawcom z magistratu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ram-bo Re: a woda sobie płynie pod burzówką, patent Maks 24.06.10, 08:10 Na Białostockiej jeszcze nie ma trzeciej warstwy "asfaltu", gdy ją wyleją będzie OK.- mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Łącznik 24.06.10, 08:48 Pawlo dopiero zauważył stan, który trwa od ubiegłego roku. Tak ma być. Podobnie jest w Zabłudowiu. Tam jednak jest gorzej, bo można pociąć opony o ostre krawędzie studzienek. Pawlo, przy okazji polecam również wycieczkę nowobudowanym łącznikiem od "19" do HOOP-ów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Zabrudów 24.06.10, 09:34 Nie dalej , jak wczoraj udałem się 19-ką do województwa . W Zabrudowiu , na tej części już zalanej asfaltem na ostatecznie , dalej się robi łup-łup na studienkach . Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Zabrudów 24.06.10, 09:46 nikjesienny napisał: > Nie dalej , jak wczoraj udałem się 19-ką do województwa . W > Zabrudowiu , na tej części już zalanej asfaltem na ostatecznie , > dalej się robi łup-łup na studienkach . W Zabludowiu roboty prowadziła ta sama firma co na Studziwodzkiej w Bielsku. Zauważyłem, że "łupiące" studzienki na Studziwodzkiej czymś "mocowano". Może i w Zabłudowiu coś z tym zrobią ... Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: Zabrudów 24.06.10, 10:50 Z tego , co zauważyłem , w Zabrudowiu , jedno pasmo jest już wykończone na glancyk i ... część pokryw studzienek znalazła sie pod asfaltem ( jadąc w kierunku B-stoku , tak do połowy tej ulicy ) , a na reszczie dalej się robi łup-łup , bo róznica poziomów jest rzędu 0,5 cm . Widać inaczej się nie da . Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: Łącznik 24.06.10, 12:51 szpila555 napisał: > Pawlo, przy okazji polecam również wycieczkę nowobudowanym łącznikiem od "19" d > o > HOOP-ów ;) Dzięki, ale Berezowiec-szosami to ja się wolę niezbyt wiele przemieszczać. Chyba, że Wranglera sobie sprawię - to jest myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Łącznik 26.06.10, 12:49 Jak sprawisz Wranglera, po hooptrasie przejedź się również do SPiczek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul kretynem nie jstem 24.06.10, 12:47 ram-bo napisał: > Na Białostockiej jeszcze nie ma trzeciej warstwy "asfaltu", gdy ją > wyleją będzie OK.- mam nadzieję. Wiem, że to z braku ostatniej warstwy. Pytanko: KIEDY wyleją??? Mieli rok cały i jakoś nie zdążyli. Odpowiedz Link Zgłoś
odzieje Re: kretynem nie jstem 26.06.10, 16:40 Jesteś;;;;;; Atermin zakonczenia budowy 30 sierpien 2010 Nie Wiesz nie pisz głupot- Odpowiedz Link Zgłoś