obserwer11 12.08.10, 20:59 jest do nabycia u znajomych, okolica 11 Listopada po Jahusztowo - tanio Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikletni Re: Mleko kozie 13.08.10, 12:57 Z własnoręcznym dojeniem ? Kozę się doi od zadu . Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul jak mogłeś to zrobić Szpili? 13.08.10, 15:37 Dostanie teraz szału porównując IP. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul i tak Cię podejrzewał o wielonickowość, 13.08.10, 15:39 ale żebyś miał nicka "pawlozsiul" - do tej pory Szpila na to nie wpadł. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: i tak Cię podejrzewał o wielonickowość, 13.08.10, 21:40 Cii, mój wirtualny Pawlo z Czarnej Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re:Pawlo, Skleroza nie boli ... 14.08.10, 11:19 ... sam ostatnio pisałeś, że oczekujesz w czwartek "lustrzańca". ;P Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul co znaczy "oczekujesz"? 17.08.10, 17:34 Oczekiwałem, że jak człowiek kulturalnie przyjedzie, dwa wkręty udarem machnie, kable złączy plus z plusem i minus z masą. Ale, że zaanektuje mi kompa, komórkę i zeżre żeberka, to już bez jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul z tymi żeberkami to w sumie mi na zdrowie wyszło 17.08.10, 17:37 A adresatów nieszczęsnych połączeń już przeprosiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
11rewresbo Re: z tymi żeberkami to w sumie mi na zdrowie wys 17.08.10, 23:55 Pawlo, ty spowiadasz się czy się żalisz? Kiedy usnąłeś po dobranocce i nie mogłem dogadać się z Tobą, jedynie partizan79 wpisany w twoim Ipodzie poradził mi jak mam Ciebie obudzić. Według jego rady pisałem na Forum BBi. Pomogło o 23.11 zaczynałeś proces budzenia. Żeberka zaproponowałeś mi jeszcze w momencie przekroczenia progu, czyli ja byłem pierkwadrat ? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul mea culpa 19.08.10, 15:50 Sorki, patrząc na Ciebie nie zakładałem, że masz takie możliwości. Pozory mylą. Następną razą kupię nie 1,30 a 2,60 kilograma żeberek. Wtedy najemy się obaj. A przy czterech kilach, to może i psu coś zostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul A Ty podumał, że mógł obudzić Partyzaniątko? 19.08.10, 19:00 Czytasz przecież forum - wiesz, że nie toleruje zwuka motocykli i komórek. Szum brzóz jeno i rozrywających się w ich cieniu pocisków moździerzowych - wtedy tylko w ich cieniu błogo zasypia. Odpowiedz Link Zgłoś
11rewresbo Re: A Ty podumał, że mógł obudzić Partyzaniątko? 19.08.10, 19:30 Partizany mają ustawiony sygnał komórki jako ryk zająca , nie wpinaj mi nieelokwencji ani też nieznajomości sovr vivru senny gamoniu ! Odpowiedz Link Zgłoś