Dodaj do ulubionych

prośba o asfalt wyborczy

26.10.10, 15:50
może by tak w ramach zrywu przedwyborczego można by dolać te 200m asfaltu na ul.Orlańskiej. Do PGR Brzozowskiego. Na tej samej zasadzie jak w grudniu któregoś roku. Puścić frezarkę i zalać.
Firmy drogowe w Polsce maja boom. Wszędzie leją, brukują parkingi itd to i za to Bozia w głosach wynagrodzi
Obserwuj wątek
    • nikjesienny Polacy lubią stawiać pomniki 26.10.10, 18:49
      Ten odcinek ( jechałem dzisiaj ) można by potraktować jak pomnik ... pięknych dziur . Tablicę tylko jakąś postawić i ... poświęcić .
    • konfederata Re: prośba o asfalt wyborczy 27.10.10, 10:48
      To ja poproszę :
      1. ul. Północną przez Białkę do ul. Chmielnej,
      2. ul. Chmielną do ul. Batorego,
      3. ul. K.Wyszyńskiego oświetlić wzdłuż byłej roszarni,
      4. ul. Wierzbową udrożnić do przejazdu od strony Woroniego. To byłby fajny skrót, dlaczego nie można tego wykonać? 4 przejazdy pozostały by z lewej
      • nikjesienny Re: prośba o asfalt wyborczy 27.10.10, 16:46
        konfederata napisał:
        > To ja poproszę :
        ======================================================
        Ale o co prosisz ? O ustawienie tablic pamiątkowych , czy pomników ?
        • konfederata Re: prośba o asfalt wyborczy 27.10.10, 17:42
          Niku czytaj wyżej, w pkt. wymieniłem
          • nikjesienny Re: prośba o asfalt wyborczy 27.10.10, 18:00
            A otworki na skrzyzowaniu Dubicz i Kazimierzowskiej dziś pouszczelniali . Cieszysz się ?
      • szpila555 Re: prośba o asfalt wyborczy 27.10.10, 19:38
        Konfederato, sam startować nie chciałeś, to zobacz kandydatów na Burmistrza i wyślij im emaila w sprawie o której piszesz. Tutaj są ich imiona i nazwiska:

wybory2010.pkw.gov.pl/geo/pl/200000/200301.html
        Ciekawe czy któryś z kandydatów na Burmistrza korzysta z Internetu i czyta nasze forum. Może coś napisze na temat asfaltów (wyborczych) ;)
        • nikjesienny Wielkiego wyboru nie ma 28.10.10, 12:47
          wybory2010.pkw.gov.pl/geo/pl/200000/200301.html
          Może w tej kadencji przeniosą JPII z zagumienia pod ratusz ?
      • t.quattro Re: prośba o asfalt wyborczy 04.11.10, 19:50
        O ulice Chmielna to powinien najjasniejszy i przemadry pan wice-starosta sie zatroszczyc co umie zarządzac, a nie administrowac
        Ale on woli inwestowac w Bransku, Rudce i Niemyjach roznych, Mniu
        Bielsk ten kandydat na burmistrza ma w d.pie głeboko
    • markochmeleski.1 Re: prośba o asfalt wyborczy 28.10.10, 21:41
      eeeee co tam jedna dziura u obserwera. Na tym odcinku jest bez ich liku. Tu trzeba zalać :)))))
      znaczy się na ulicy Orlańskiej :)
      • szpila555 Re: prośba asfalt wyborczy piszesz na FORUM i masz 10.11.10, 14:07
        Marko, napisałeś na forum i będzie asfalt na miejskiej części ulicy Orlańskiej ;)
        Zamówienie Nr Izp.341-35/10 z dnia 2010-11-09 - Ułożenie warstwy ścieralnej na istniejącej nawierzchni bitumicznej w ulicy Orlańskiej w Bielsku Podlaskim

Szczegóły tutaj:
        bip.um.bielsk.wrotapodlasia.pl/zamowienia_i_przetargi/zamowienia_i_przetargi_s/prze_20101109.htm?&lpid=zamowienia_i_przetargi_lista&lvl=MjAxMCUl&llvl=
        • markochmeleski.1 Re: prośba asfalt wyborczy piszesz na FORUM i mas 10.11.10, 14:14
          szpila555 napisał:

> Marko, napisałeś na forum i będzie asfalt na miejskiej części ulicy Orlańskiej
          > ;)
          > Zamówienie Nr Izp.341-35/10 z dnia 2010-11-09 - Ułożenie warstwy ścieralnej na
          > istniejącej nawierzchni bitumicznej w ulicy Orlańskiej w Bielsku Podlaskim
          >
          > Szczegóły tutaj:
          > bip.um.bielsk.wrotapodlasia.pl/zamowienia_i_przetargi/zamowienia_i_przetargi_s/prze_20101109.htm?&lpid=zamowienia_i_przetargi_lista&lvl=MjAxMCUl&llvl=
          >

a ja myślałem,że tylko sało to siła, a tu i internet też siła, ale sport nadal mohiła :)
        • szpila555 Re: prośba asfalt wyborczy piszesz na FORUM i mas 10.11.10, 14:17
          A tak na marginesie ... szkoda że wybory nie są co roku ;)
          • markochmeleski.1 Re: prośba asfalt wyborczy piszesz na FORUM i mas 10.11.10, 14:19
            chyba pojadę zaraz do łaźni wezmę ulotki, stanę na skręcie do Orli i będę rozdawał :)))
            • 11rewresbo Re: prośba asfalt wyborczy piszesz na FORUM i mas 10.11.10, 20:54
              oWystarczy, że staniesz z ulotkami w Orli przy starej łaźni obok Kleszczewskich, tak czy tak EB pozostanie na swoim stanowisko. Ten sam baner od 3 kadencji powiesili obok Nierządu Skarbowego ;)
              • markochmeleski.1 Re: prośba asfalt wyborczy piszesz na FORUM i mas 11.11.10, 05:45
                apropos baneru, słyszałem, bo jeszcze nie widziałem, że furorę robi baner pt "ich dwóch" z napisem : to my ukradliśmy księżyc ! :)))
                • kahuna11 Re: prośba asfalt wyborczy piszesz na FORUM i mas 11.11.10, 09:09
                  To musieli zabawić się w kosmonautów i na księżyc polecieć. Ciekawie wyglądałyby księżycowe fotki na bannerze ;)
                  • markochmeleski.1 Re: prośba asfalt wyborczy piszesz na FORUM i mas 11.11.10, 09:46
                    kahuna11 napisał:

> To musieli zabawić się w kosmonautów i na księżyc polecieć. Ciekawie wyglądałyb
                    > y księżycowe fotki na bannerze ;)

a latali, latali :) Ufolutki o tym piszczą w sianie :) co prawda nie na księżyc i nie przywieźli księżycowego pyłu ale za to na krzywą twarz, za darmochę i nie przywieźli pyłu, a piach w miejscu tym gdzie przeważnie siano wystaje
                    • markochmeleski.1 Re: prośba asfalt wyborczy piszesz na FORUM i mas 20.11.10, 21:37
                      choroba! Chyba już w nocy nie zaleją? :(
          • leo-art Re: prośba asfalt wyborczy piszesz na FORUM i mas 21.11.10, 02:13
            Gdybyśmy byli bardziej zintegrowani, zmienialibyśmy swołocz, jak tylko by zaczynała śmierdzieć.. a tak, jako polacy, to jak już się dogadamy, to to jest cud... a co o integracji mówić hehehe... n
    • fajny_obywatel Re: prośba o asfalt wyborczy 03.11.10, 19:06
      www.adamkaminski.pl/
      www.adamkaminski.pl

„Ostatni na liście. PIERWSZY w działaniu!”

Adam Kamiński – 16 kandydat Platformy Obywatelskiej do Sejmiku Województwa Podlaskiego.

Syzyfowe prace? Syzyf do domu. Adam Kamiński do Sejmiku. Sejmik do pracy.

Adam Kamiński - Sprawny i skuteczny organizator oraz inicjator wielu zmian. Jako Wicestarosta Białostocki nadzoruje formalnie i organizacyjnie Powiatowy Zarząd Dróg oraz Powiatowy Urząd Pracy i Wydział Architektury.

W tym roku Powiat prowadzi inwestycje drogowe na rekordowym poziomie ok. 35 000 000,00 zł. Urząd Pracy pozyskał ponad 36 000 000, zł la bezrobotnych. Wydział Architektury wydał najwięcej od 1999 roku pozwoleń na budowę budynków w powiecie białostockim.

Podlaskie. Nie tylko rzeki i las. Adam Kamiński.

Adam Kamiński to młody ale doświadczony działacz - doradca przedsiębiorców w Podlaskiej Fundacji Rozwoju Regionalnego, Inicjator Podlaskiego Parku Przemysłowego, Prezes Lokalnej Grupy Działania - Puszcza Knyszyńska finansującej iwnestycje rolników i przedsiębiorców.

Nie tylko duże miasto. Twoja wieś i Twoja miejscowość. Dla mnie bezcenne.

Adam Kamiński

Ostatni na liście. Pierwszy w działaniu!

www.adamkaminski.pl/
      • markochmeleski.1 Re: prośba o asfalt wyborczy 03.11.10, 19:24
        a ten cały Kaminski to chodzić umie?
        • burak-cukrowy Re: prośba o asfalt wyborczy 04.11.10, 00:51
          sugerujesz, że łazi ;)
          • markochmeleski.1 Re: prośba o asfalt wyborczy 04.11.10, 03:34
            nie bo jak umie , to poszedł na ....j!! z reklamą wyborczą na forum
            • black-choch-lik72 Re: prośba o asfalt wyborczy 04.11.10, 11:53
              Tzw. spam wyborczy,do tego źle zaadresowany. "Tutejsze" glosują w innym okręgu niż wyżej wymieniony kandydat.
              • black-choch-lik72 Re: prośba o asfalt wyborczy 04.11.10, 12:04
                Mam,oczywiście na myśli "fajnego kandydata"
                • burak-cukrowy Re: prośba o asfalt wyborczy 09.11.10, 21:29
                  Ja Tobie dam wybory, mało jeszcze ob łowiłeś się w lesie ?

www.youtube.com/watch?v=nD5zjUbWpXY&feature=related

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka