Dodaj do ulubionych

Może ktoś widział ?

09.01.11, 12:57
- Naklejkę Caritasu na jakimś sprzęcie medycznym ?
- Napis "Ufundowano ze środków Diecezji Drohiczyńskiej " ?
Co , zdrokate . że nie widzicie brzuszka biskupa wyhodowanego na postnym żarciu ?
To tak przy okazji WOŚP . Nie wspomnę , gdzie poszły pieniądze Caritasu zebrane dla powodzian . O tym pisałem po ostaniej powodzi i nie warto się powtarzać . Kieszenie czarnych są ciągle niepełne i czekają na następny kataklizm .
Obserwuj wątek
    • krzysztof_ja Re: Może ktoś widział ? 09.01.11, 13:19
      nikzimowy napisał:

> - Naklejkę Caritasu na jakimś sprzęcie medycznym ?
      > - Napis "Ufundowano ze środków Diecezji Drohiczyńskiej " ?

- Ty Nikuś szcze nie wytwierozieł
      • mexico86 [...] 09.01.11, 13:47
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • mexico86 Re: Może ktoś widział ? 09.01.11, 14:06
      Może pochwalisz sie forumowiczom jak ty pomogleś powodzianom.
      Nie....a cha twoja ORMOskromność nie pozwala.
    • nikzimowy [...] 09.01.11, 14:10
    • nikzimowy [...] 09.01.11, 14:27
      • burak-cukrowy Re: Może ktoś widział ? 09.01.11, 15:12
        Pytania są tendencyjne !
        A może byście Szanowni Panowie, przestali w końcu na Forum wyzywać się ???
        Panie Moderatorze, czy Pan śpi? A może pozwala Waść zaśmiecać FBi, niechcianym przez pozostałych czytelników spamem ?
        • mexico86 [...] 09.01.11, 15:46
        • mexico86 Re: Może ktoś widział ? 09.01.11, 15:51
          burak cukrowy napisał:

> Pytania są tendencyjne !
          > A może byście Szanowni Panowie, przestali w końcu na Forum wyzywać się ???
          > Panie Moderatorze, czy Pan śpi? A może pozwala Waść zaśmiecać FBi, niechcianym
          > przez pozostałych czytelników spamem ?

Szpila oczywiście zaraz powycina moje wpisy , nigdy za to nie wycina wpisów obrażających Kosciół Katolicki. Jest moderatorem i chyba wypadało by cztać regulamin.
        • szpila555 Re: Los ... 09.01.11, 18:22
          burak-cukrowy napisał:
          > Panie Moderatorze, czy Pan śpi? A może pozwala Waść zaśmiecać FBi, niechcianym
          > przez pozostałych czytelników spamem ?

Byłem pod Ratuszem na koncercie, właśnie wyskoczyłem do domu ogrzać się i wypić kawę.

Prędzej czy później wpisy naruszające Regulamin spotka znany los.
          • mexico86 Re: Los ... 09.01.11, 18:43
            Dlaczego więc przeuczciwy moderatorze nie wycinasz postów obrażających Kosciół Katolicki??????? w regulaminie jest chyba napisane bardzo wyraźnie.
            Wychodzi na to ze, nienawidzisz katoli podobnie jak ormowiec zdrafko i reszta. A to już jest cecha dyskredytujaca ciebie jako administratora tego forum. A może masz polecenie od samgo Michnika, który też żyje nienawiścią do KK.
    • nikzimowy [...] 09.01.11, 16:43
    • t55a Nie to że chcę namieszać... 09.01.11, 20:00
      ale dlaczego nikt nie zapytał o dary z Cerkwi?
      A wiecie dlaczego, a dlatego że post nika to obrzydliwa prowokacja i uważam,
      ze faceci z jajami to leja w mordę, a nie wyzwają się na forum.
      I żeby była jasność - dotyczy to obu stron...
      i zeby była jasnośc, gówn. mnie obchodzi, ze to tylko taka dyskusja (jak juz kiedyś to tłumaczyliście)
      Rzygać mi sie chce ot tych waszych dyskusji, czas juz na was panowie, czas do lamusa - troche spokoju na forum bedzie a może i w radzie a może i w sejmie , a i w zyciu zapewne też. amen!
      • burak-cukrowy Re: Nie to że chcę namieszać... 09.01.11, 23:33
        Ten typ/nik/ tak ma. Zieje ogniem za krzywdy wyrządzone rodzinie.
        • lechowski51 Re: Nie to że chcę namieszać... 10.01.11, 10:30
          Caritas nikus jak i inne fundacje dzialaja zgodnie z polskim prawem.Obowiazuje ich ksiegowosc gdzie kazda zlotowka jest rozliczana.Tym sie rozni Caritas od Owsiaka ze tylko w mojej diecezji po cichu zebrano ponad 2 mln na powodzian a Owsiak w szumnie reklamowanej Akcjii zebral 2.6 mln.
          Jak zejdzie z Ciebie nienawisc do braci katolikow to poczytaj.Tu znajdziesz rowniez coroczne rozliczenia pieniedzy z poszczegolnych diecezji;
          www.caritas.pl/
          • owl106 Re: Nie to że chcę namieszać... 11.01.11, 23:51
            Dla każdego mało, dla koscioła, dla państwa i dla owsiaka, po ostatnich wydarzeniach jestem bardzo zrażony do koscioła a jestem katolikiem, żal mi za tą cześć polskiego kleru ze utożsamiają sie z osobami spod pałacu prezydenckiego co koczują i sieją nienawiść tak jak Jarosław K. Mam nadzieje ze moje pokolenie bedzie bardziej normalne niż te zatrzewione radiem M. TV Trwam etc. Gdy słucham tych co mówią o jakis zamachach, na kazaniach w kosciele słucham ze prezydent to zdrajca, premier zdrajca a ludzie(nie wszyscy) tępi łykają wszysto co powie im klecha lub gruby biskup w liscie? Ze majątki kiedyś im zabrali i nie chca teraz oddać? WSTYDZILI BY SIE!! Tyle co oni mają majątku, ile mają ziemi to za te pieniądze nie było by problemu z deficytem i długiem publicznym ALE dla naszego jakże "bezstronnego" kościoła zawsze będzie mało. Jak chce pójść do koscioła to nie chce słuchać o tym jakie kościół ma majątki, na kogo mam głosować na kogo nie, wara im od moich poglądów! A Ci co czepiają sie ciągle POlityków a wychwalają w niebogłosy PiSowe twarze, idźcie do diabła, za popieranie tego politycznego tworu bedziecie smażyć sie w piekle, Platforma tez nie taka swięta ale wole wybrać mniejsze zło i nie wstydzić sie własnego kraju niż smażyć sie w piekle.
            Adios!
            • mexico86 Re: Nie to że chcę namieszać... 12.01.11, 00:24
              owl106 katoliku- weż dyktafon do koscioła i nagraj jedno z tych kazań , które tak tu cytujesz.....i zamieść na forum.........czekamy.
              • zdrafko Re: Nie to że chcę namieszać... 12.01.11, 00:49
                To może ja pomogę. Tutaj np. jak kler nie miesza się do polityki:

www.youtube.com/watch?v=dD_PS0rzBio&feature=related
                • konfederata Re: Nie to że chcę namieszać... 12.01.11, 10:15
                  Cakiem dobre kazanie, konkretnie przedstawione, lepsze niż niezdrowa obłuda !
              • owl106 Re: Nie to że chcę namieszać... 15.01.11, 00:14
                Zebym był z tych co chodzą pod pałac to bym poszedł z dytafonem, ale nie utożsamiam sie z IV RP. W internecie pełno jest takich kazań. Z tych krótkich filmików mozna skleić film pełnometrażowy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka