Dodaj do ulubionych

Szpila zakochany jesteś w Orkiestrze świątecznej

05.02.11, 00:08
może zrzuć juz ją z Piki ?
Obserwuj wątek
    • szpila555 Re: To moja osobista sprawa 05.02.11, 15:36
      A rozkaz nie gazeta
      ;)
      • sebcioo Ale forum nie jest twoje 05.02.11, 15:47
        • szpila555 Re: Jeszcze dwa dni ... 05.02.11, 15:56
          trwają ostatnie aukcje.
          Ciekawe komu i w czym ten wątek przeszkadza. Szczególnie 11 nikowcowi. Proponuję meliskę ;)
          • sebcioo Re: Jeszcze dwa dni ... 05.02.11, 18:45
            szpila555 napisał:

> trwają ostatnie aukcje.
            > Ciekawe komu i w czym ten wątek przeszkadza. Szczególnie 11 nikowcowi. Proponuj
            > ę meliskę ;)
            Sorry ale myslalem ze jestes powazny czlowiek. Powyzszy wpis jest poziomu gowniarza-trolla.
            • obserwer11 Re: Jeszcze dwa dni ... 05.02.11, 20:34
              Tak to jest ze szpilowcem, zamiast odpowiedzieć normalnie, normalnie nie odpowiada ;)
              • szpila555 Re: Jeszcze dwa dni ... 05.02.11, 20:53
                Sam tego chciałeś obserwerze vel 11 nikowcu, dalej prowokujesz.
                Mnie guzik interesuje w kim jesteś "zakochany". Pilnuj swego "interesu" i Forum Plutycze.
                Zrozumiałeś?
                • sebcioo Re: Jeszcze dwa dni ... 05.02.11, 22:05
                  Udowadniasz z calych sil ze jednak mialem racje.

BTW czym mi poradzisz zebym ja sie zajal?
          • sebcioo [...] 08.02.11, 07:21
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • pawlozsiul pewno coś ciekawego było 08.02.11, 23:36
              Że coś wartego uwagi było poznaje się po takim znaczku: [...]
              • sebcioo [...] 09.02.11, 07:15
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • szpila555 Re: Ataki osobiste zawsze będą tępione na forum 09.02.11, 08:13
                  sebcioo napisał:
                  > Napisalem ze [...] ostatnio jest chamski, opryskliwy i klamal ze za dwa dni (c
                  > zyli w poniedzialek) o [...] watek o wośp.
                  • sebcioo Gdzie w powyższym jest osobisty atak? 09.02.11, 08:20
                    szpila555 napisał:
                    > sebcioo napisał:
                    > > Napisalem ze [...] ostatnio jest chamski, opryskliwy i klamal ze za dwa d
                    > ni (czyli w poniedzialek) o [...] watek o wośp.
                    Odszpilenie watku to dla ciebie atak? A dla mnie to krotsza forma "cofniecia przybicia".

Dzizas, co sie z toba ostatnio dzieje? Naprawde jestes ... inny, bardzo negatywnie inny.
                    • obserwer11 Re: Gdzie w powyższym jest osobisty atak? 09.02.11, 21:45
                      sebcioo napisał:
                      > > Napisalem ze [...] ostatnio jest chamski, opryskliwy i klamal ze za dwa d
                      > ni (czyli w poniedzialek) o [...] watek o wośp.
                      Odszpilenie watku to dla ciebie atak? A dla mnie to krotsza forma "cofniecia przybicia".

Dzizas, co sie z toba ostatnio dzieje? Naprawde jestes ... inny, bardzo negatywnie inny
                      ............................................................................................................................
                      Sebcioo, ten typ tak ma !
                      Jeżeli mówisz mu Mirek posłuchaj dobrze radzę, zrób tak, to i tak jest to atak osobisty !
                      Szpila555 jest ideałem, poprawianie jego postępowania, zawsze kończy się kasatą !
                  • zdrafko Re: Ataki osobiste zawsze będą tępione na forum 09.02.11, 22:58
                    Jeśli to, co napisał sebcioo jest dla Ciebie atakiem osobistym, to musisz mieć szpilo555 bardzo płytko nerwy umiejscowione. Skoro uważasz to za atak osobisty, to jak nazwiesz chamskie obelgi takich typków jak np. meksiko86 czy bpdl (o lechowskim nie wspomnę) kierowane do niektórych forumowiczów? Stosując Twoje kryteria oceny należałoby większość ich wpisów usunąć. Dziwny jest ten świat...
                    • szpila555 Re: Ataki osobiste zawsze będą tępione na forum 10.02.11, 09:15
                      Wypowiadasz się zdrafko w temacie, który w ogóle Cię nie dotyczy. To co skasowałem w sposób widoczny, czy też niewidoczny naruszało moje dobra osobiste, więc to ja oceniam czy coś mnie dotyka. A inne posty kasuję przeważnie na pisemne zgłoszenie na emaila, chociaż zdarza się również inaczej. Pisałem już zresztą o tym na forum, po co się powtarzać.
                      Kalumnie rzucić bardzo łatwo. Obserwer11 [oraz jego kilkanaście innych nicków] - moim autorytetem na pewno nie będzie - po tym co tu napisał.
                      Zresztą czego można się spodziewać po forumowiczach którym przeszkadza podklejony wątek o WOŚP, a obruszają się śmiertelnie oceniając mnie niewybrednie, gdy skasuję ich wpisy. [w tym naruszające moje dobra osobiste]
                      • zdrafko Re: Ataki osobiste zawsze będą tępione na forum 10.02.11, 10:02
                        No i co z tego że nie dotyczy? Wypowiedziałem jedynie swoje zdanie, bo przeczytałem wypowiedź sebcia zanim ją skasowano i wg mojej oceny nie było tam nic obraźliwego. No, ale Ty wiesz lepiej. Masz nożyce, więc masz władze. Niech żyje wolność słowa! :)
                      • obserwer11 Dobra osobiste 11.02.11, 08:39
                        szpila555 napisał:
                        To co skasowałem w sposób widoczny, czy też niewidoczny naruszało moje dobra osobiste,
                        więc to ja oceniam czy coś mnie dotyka. A inne posty kasuję przeważnie na pisemne
                        zgłoszenie na emaila, chociaż zdarza się również inaczej. Pisałem już zresztą o tym na forum, po co się powtarzać/moje dobra osobiste/
                        Kalumnie rzucić bardzo łatwo. Obserwer11 [oraz jego kilkanaście innych nicków]
                        - moim autorytetem na pewno nie będzie - po tym co tu napisał.
                        Zresztą czego można się spodziewać po forumowiczach którym przeszkadza podklejony wątek o WOŚP, a obruszają się śmiertelnie oceniając mnie niewybrednie, gdy skasuję ich wpisy. [w tym naruszające moje dobra osobiste]
                        • szpila555 Re: ANI MRU MRU 11.02.11, 09:04
                          Pocztówka z autografami ulubionego kabaretu obserwera11 poszła za 5zł.
                          aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=483727
                          Pewnie nawet nie luknął na stronę aukcji WOŚP
          • burak-cukrowy Re: Jeszcze dwa dni ... 08.02.11, 23:29
            szpila napisał : jeszcze dwa dni.
            może meliskę?
    • real5555 Re: 05.02.11, 20:48
      11rewresbo napisał:
      > może zrzuć juz ją z Piki ?

Takie uwagi proponuje słać adminowi na PW, a nie oficjalnie zaśmiecać forum... ale widzę, że to tutaj standard... Pisać na ilość, a nie na jakość i dlatego mało kto odpowiada na niektóre ciekawe wątki.
      • burak-cukrowy Świąteczna Pomoc 05.02.11, 21:55
        jest Wielka, ale Panie Marku nie o to chodzi ! Moderator dostaje bzika, kiedy ktos go tyka.
        Jednym słowem ch...nia
        • burak-cukrowy Re: Świąteczna Pomoc 05.02.11, 22:12
          Szpila555 t y nerwusie ! Wiesz dlaczego jesteś z boku? Brak poczucia humoru !
        • real5555 Re: Świąteczna Pomoc 05.02.11, 22:28
          Tylko ja nie jestem Markiem... jeśli to było o Marku do mnie, a jak nie to sorry... źle zrozumiałem ;] Pozdro
          • obserwer11 Re: Świąteczna Pomoc 05.02.11, 22:46
            W Siemiatyczach moderator to dopiero poziom, człowiek z poczuciem humoru, służy forumowiczom jak ojciec, z każdym podyskytuje jak we własnym sklepie, zawsze kulturalny...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka