Dodaj do ulubionych

TIRy na TORy

10.02.11, 08:53
może rzeczywiście trzeba się zastanowic...?

Kondolencje Rodzinom...[+]

wiadomosci.wp.pl/kat,91634,title,Tragedia-na-drodze-kolo-Zambrowa-6-osob-zginelo,wid,13118453,wiadomosc.html?ticaid=1bc19
Obserwuj wątek
    • obserwer11 Re: TIRy na TORy 10.02.11, 09:47
      6 osób z powiatu hajnowskiego :['''''']
      polskalokalna.pl/wiadomosci/podlaskie/bialystok/news/szesc-ofiar-wypadku-kolo-zambrowa,1595060,3333
    • krzysztof_ja Re: TIRy na TORy 10.02.11, 11:06
      Tiry na tory?.O ile potrafię czytać ze zrozumieniem, to nie kierowca tira był sprawcą zdarzenia.
      A czy, gdyby z busem zderzył się jakiś mniejszy samochód i jego pasażerowie zginęli ,to napisalibyście busy na tory?.Uważam, że nie powinno się uogólniać.Faktem jest tylko żal i ból że ktoś ginie.Rodzinom wyrazy współczucia.
      • sebcioo Re: TIRy na TORy 10.02.11, 14:53
        > A czy, gdyby z busem zderzył się jakiś mniejszy samochód i jego pasażerowie zgi
        > nęli ,to napisalibyście busy na tory?
        Sensu sie doszukujesz? Przeciez jemu chodzi jedynie by ponarzekać i pokwękać. Rzuca bzdurnymi frazesami typu tiry na tory bo na nic wiecej go nie stac.
        A chcialby sie czyms popisac.
        • ckmi Re: TIRy na TORy 10.02.11, 15:48
          sebcioo napisał:

> > A czy, gdyby z busem zderzył się jakiś mniejszy samochód i jego pasażerow
          > ie zgi
          > > nęli ,to napisalibyście busy na tory?
          > Sensu sie doszukujesz? Przeciez jemu chodzi jedynie by ponarzekać i pokwękać. R
          > zuca bzdurnymi frazesami typu tiry na tory bo na nic wiecej go nie stac.
          > A chcialby sie czyms popisac.

Szkoła Jarka z kotem.
          Przedstawiać świat aby wszystko było winą rządzących.

W Radio Białystok tubylcy mówili że na tym odcinku po "modernizacji" woda przelewa sie przez koronę jezdni. Faktem jest (żródło policja) że bus uderzył bokiem w tira.
          • nikzimowy Tory na TIRy 10.02.11, 17:14
            ktoś powiedział . Wypieprzyć te wszystkie szyny rdzewiejace i przetopić na czołgi do Afganistanu , a być może i do Egiptu zaraz . Z kolei i tak pożytku nie ma a doją kasę prezesi kilkudziesieciu spółek .
            • sebcioo Re: Tory na TIRy 10.02.11, 19:09
              Zdradz niku zwiazek pomiedzy szynami a tym ze bus wpadl w poslizg. Bo ja nijak go nie znajduje.
              • pidlasze Re: Tory na TIRy 10.02.11, 19:49
                sebcioo napisał:
                > Zdradz niku zwiazek pomiedzy szynami a tym ze bus wpadl w poslizg. Bo ja nijak
                > go nie znajduje.

;) To chyba jakas wyzsza matematyka... daleko wykraczajaca poza zasieg logiki...

A tak na marginesie -
                Chyba najpierw trzeba miec te szyny... preferowane jeszcze aby byly proste.
          • krzysztof_ja Re: TIRy na TORy 10.02.11, 20:37
            ckmi napisał:
            > W Radio Białystok tubylcy mówili że na tym odcinku po "modernizacji" woda przel
            > ewa sie przez koronę jezdni.

- To prawda dzisiaj ok.piętnastej przejeżdżałem przez to miejsce .było cholernie mokre,woda płynie przez jezdnie, pomimo głębokich rowów wzdłuż drogi. Nad ranem to musiało być lodowisko.Gdzieś zabrakło odrobiny szczęścia a może i rozwagi.Niestety, to jest codzienność na naszych drogach,a drogi są jakie są i musimy się do nich przyzwyczaić.
        • siwy62 Re: TIRy na TORy 10.02.11, 22:52
          Ty za to aż kipisz inteligencją i elokwencją, że o kulturze nie wspomnę... szczęście, że w ogóle tacy ja Ty są na tym świecie. W przeciwnym wypadku życie by było usłane pasmami nieszczęść, których głównymi sprawcami byliby wszyscy Twoi przeciwnicy... Dzięki twoim błyskotliwym wypowiedziom...my półinteligenci i myślący inaczej...znajdujemy swoje miejsce na ziemi...

ot i aż sie spocił...

ale, ale ...o co właściwie ci chodzi...ja przecież zacytowałem tytuł artykułu, link podałem ...itp, a zresztą nie chce mi sie tłumaczyć...bo i po co!
          • sebcioo Re: TIRy na TORy 11.02.11, 07:22
            Kolejny dowod na geniusz siwego - duzo pisaniny, zero sensu. Zapluł sie ale i tak nikt nie pojmie co mu dolega.
            • siwy62 Re: TIRy na TORy 11.02.11, 15:34
              po prostu nie zrozumiałeś...nic dziwnego..
              ale że jesteś cham...to nie tylko ja ci pisałem i koniec z tobą dyskusji!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka