siwy62 10.02.11, 08:53 może rzeczywiście trzeba się zastanowic...? Kondolencje Rodzinom...[+] wiadomosci.wp.pl/kat,91634,title,Tragedia-na-drodze-kolo-Zambrowa-6-osob-zginelo,wid,13118453,wiadomosc.html?ticaid=1bc19 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwer11 Re: TIRy na TORy 10.02.11, 09:47 6 osób z powiatu hajnowskiego :[''''''] polskalokalna.pl/wiadomosci/podlaskie/bialystok/news/szesc-ofiar-wypadku-kolo-zambrowa,1595060,3333 Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: TIRy na TORy 10.02.11, 11:06 Tiry na tory?.O ile potrafię czytać ze zrozumieniem, to nie kierowca tira był sprawcą zdarzenia. A czy, gdyby z busem zderzył się jakiś mniejszy samochód i jego pasażerowie zginęli ,to napisalibyście busy na tory?.Uważam, że nie powinno się uogólniać.Faktem jest tylko żal i ból że ktoś ginie.Rodzinom wyrazy współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: TIRy na TORy 10.02.11, 14:53 > A czy, gdyby z busem zderzył się jakiś mniejszy samochód i jego pasażerowie zgi > nęli ,to napisalibyście busy na tory? Sensu sie doszukujesz? Przeciez jemu chodzi jedynie by ponarzekać i pokwękać. Rzuca bzdurnymi frazesami typu tiry na tory bo na nic wiecej go nie stac. A chcialby sie czyms popisac. Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Re: TIRy na TORy 10.02.11, 15:48 sebcioo napisał: > > A czy, gdyby z busem zderzył się jakiś mniejszy samochód i jego pasażerow > ie zgi > > nęli ,to napisalibyście busy na tory? > Sensu sie doszukujesz? Przeciez jemu chodzi jedynie by ponarzekać i pokwękać. R > zuca bzdurnymi frazesami typu tiry na tory bo na nic wiecej go nie stac. > A chcialby sie czyms popisac. Szkoła Jarka z kotem. Przedstawiać świat aby wszystko było winą rządzących. W Radio Białystok tubylcy mówili że na tym odcinku po "modernizacji" woda przelewa sie przez koronę jezdni. Faktem jest (żródło policja) że bus uderzył bokiem w tira. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Tory na TIRy 10.02.11, 17:14 ktoś powiedział . Wypieprzyć te wszystkie szyny rdzewiejace i przetopić na czołgi do Afganistanu , a być może i do Egiptu zaraz . Z kolei i tak pożytku nie ma a doją kasę prezesi kilkudziesieciu spółek . Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Tory na TIRy 10.02.11, 19:09 Zdradz niku zwiazek pomiedzy szynami a tym ze bus wpadl w poslizg. Bo ja nijak go nie znajduje. Odpowiedz Link Zgłoś
pidlasze Re: Tory na TIRy 10.02.11, 19:49 sebcioo napisał: > Zdradz niku zwiazek pomiedzy szynami a tym ze bus wpadl w poslizg. Bo ja nijak > go nie znajduje. ;) To chyba jakas wyzsza matematyka... daleko wykraczajaca poza zasieg logiki... A tak na marginesie - Chyba najpierw trzeba miec te szyny... preferowane jeszcze aby byly proste. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: TIRy na TORy 10.02.11, 20:37 ckmi napisał: > W Radio Białystok tubylcy mówili że na tym odcinku po "modernizacji" woda przel > ewa sie przez koronę jezdni. - To prawda dzisiaj ok.piętnastej przejeżdżałem przez to miejsce .było cholernie mokre,woda płynie przez jezdnie, pomimo głębokich rowów wzdłuż drogi. Nad ranem to musiało być lodowisko.Gdzieś zabrakło odrobiny szczęścia a może i rozwagi.Niestety, to jest codzienność na naszych drogach,a drogi są jakie są i musimy się do nich przyzwyczaić. Odpowiedz Link Zgłoś
siwy62 Re: TIRy na TORy 10.02.11, 22:52 Ty za to aż kipisz inteligencją i elokwencją, że o kulturze nie wspomnę... szczęście, że w ogóle tacy ja Ty są na tym świecie. W przeciwnym wypadku życie by było usłane pasmami nieszczęść, których głównymi sprawcami byliby wszyscy Twoi przeciwnicy... Dzięki twoim błyskotliwym wypowiedziom...my półinteligenci i myślący inaczej...znajdujemy swoje miejsce na ziemi... ot i aż sie spocił... ale, ale ...o co właściwie ci chodzi...ja przecież zacytowałem tytuł artykułu, link podałem ...itp, a zresztą nie chce mi sie tłumaczyć...bo i po co! Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: TIRy na TORy 11.02.11, 07:22 Kolejny dowod na geniusz siwego - duzo pisaniny, zero sensu. Zapluł sie ale i tak nikt nie pojmie co mu dolega. Odpowiedz Link Zgłoś
siwy62 Re: TIRy na TORy 11.02.11, 15:34 po prostu nie zrozumiałeś...nic dziwnego.. ale że jesteś cham...to nie tylko ja ci pisałem i koniec z tobą dyskusji!!! Odpowiedz Link Zgłoś