Dodaj do ulubionych

spis.gov.pl

05.04.11, 12:19
spisywał sie ktoś z Szanownych Forumowiczów za pomoca niniejszej stronki??
moja ankieta była bardzo krótka pytania dotyczące miejsca zamieszkania i narodowości i nic poza tym A gdzie pytania np. o wyznanie??? czy to gdzieś zgłosić czy jak??
Obserwuj wątek
    • dejfid1 Re: spis.gov.pl 05.04.11, 13:32
      Ja też spisywałem się przez tą stronę i pytanie o wyznanie było na samym końcu. Pytania bardzo zróżnicowane aczkolwiek niektóre bardzo upierdliwe i drążące.
      • ckmi Re: spis.gov.pl 05.04.11, 14:16
        dejfid1 napisał:

> Ja też spisywałem się przez tą stronę i pytanie o wyznanie było na samym końcu.
        > Pytania bardzo zróżnicowane aczkolwiek niektóre bardzo upierdliwe i drążące.

może ty wszedłeś na rekrutacje do koledżu taty rydzyka - bo na spisie powszechnym nie ma pytań o wyznanie ani bardzo upierdliwych i drążących.
        Chyba że masz kłopoty z wpisaniem 11 cyfrowego nr pesel. O, to niektórym może być bardzo upierdliwe.
        • jazzmenn1 Re: spis.gov.pl 05.04.11, 15:41
          Istnieje takie coś, jak rozszerzony formularz reprezentacyjny, który dotyczy 20% społeczeństwa. To że Ty nie miałeś tego pytania, nie znaczy, że inni też.
          • jazzmenn1 Re: spis.gov.pl 05.04.11, 15:48
            img59.imageshack.us/f/zrzut.png/
            • pawlozsiul to tych pytań nie miałem 06.04.11, 03:04
              Do elyty JazzMan należysz
    • baam1 Re: spis.gov.pl 05.04.11, 14:11
      Miałam identyczną. Innych pytań nie było
    • ckmi Re: spis.gov.pl 05.04.11, 14:12
      perphidia napisał:

> spisywał sie ktoś z Szanownych Forumowiczów za pomoca niniejszej stronki??
      > moja ankieta była bardzo krótka pytania dotyczące miejsca zamieszkania i narodo
      > wości i nic poza tym A gdzie pytania np. o wyznanie??? czy to gdzieś zgłosić cz
      > y jak??

a kogo interesuje twoje wyznanie ? chyba lesia i mesia
      • perphidia Re: spis.gov.pl 05.04.11, 21:50
        nie chodzi tu o moje wyznanie tylko o brak tego pytania w wypełnianym przeze mnie formularzu
        mówione było ze takie pytanie miało sie pojawiać
        pytania brak - jaka reprezentacyjność spisu???
    • pawlozsiul ja też miałem wersję krótką 05.04.11, 16:53
      Z niedoróbkami. Strach pomyśleć, jakie bym musiał przeżyć katusze przy wersji wydłużonej...
    • ckmi Re: spis.gov.pl 05.04.11, 17:46
      Sorrki, zwracam honor,
    • black.rarrar Re: spis.gov.pl 05.04.11, 21:03
      czy w momencie wypełniania formularza przez internet jest mozliwosc "poprawienia" danych jesli np: pomylilismy sie?
      • perphidia Re: spis.gov.pl 05.04.11, 21:51
        black.rarrar napisał:

> czy w momencie wypełniania formularza przez internet jest mozliwosc "poprawieni
        > a" danych jesli np: pomylilismy sie?

wydaje mi się ze po ponownym zalogowaniu można dokonywać zmian Proszę sprawdzić - pewności nie mam
    • romanpidlaszuk.1 "Samospis" czerez internet 06.04.11, 06:44
      forum.gazeta.pl/forum/w,40728,123063520,123887151,_Samospis_czerez_internet.html
      forum.gazeta.pl/forum/w,40728,123063520,123887242,Re_Samospis_czerez_internet.html
      forum.gazeta.pl/forum/w,40728,123063520,123926266,_Dane_spisowe_sa_chronione_tajemnica_statystyczna_.html
      • romanpidlaszuk.1 Peredajte toje rodyni, znajomym! 08.04.11, 07:36

forum.gazeta.pl/forum/w,40728,123063520,123439625,Peredajte_toje_rodyni_znajomym_.html
    • wdv Re: spis.gov.pl 08.04.11, 21:08
      Ja znalazłem się w grupie przepytywanych o wyznanie. I tutaj ciekawostka dla tych, którzy go nie otrzymali, a zainteresują się wynikami: wyznanie w kategoriach spisu jest zdefiniowane(mniej więcej) jako formalne uczestnictwo, bądź emojonalny związek z grupą religijną. I mimo, że jestem niewierzący to taki związek emocjonalny odczuwam, więc się do grupy doliczyłem. Mam nadzieję, że gdy politycy będą w stanowieniu prawa powoływać się na to, że w spisie X% przyznało się do chrześcijaństwa, więc mają 'poglądy chrześcijańskie' to ktoś im wytknie ten drobny szczegół.
      • mexico86 Re: spis.gov.pl 09.04.11, 01:23
        W albionie, pytają nie tylko o wyznanie. Czy dzieci masz? A jak masz to czy jest pedałem. A jesli jest pedałem to czy ma już małżonka czy żyje na kocią łapę. chory system. Taki to spis u angoli.
        • pawlozsiul W Meksyku to dopiero mają spis, meksyk normalnie 09.04.11, 10:51
          1. Niech poda dwa argumenty, czemu Bolek współpracował
          2. Niech określi, czy pedałów lepiej wbijać na pal, czy raczej kamionować
          3. Krótko streści (w trzech zdaniach) dlaczego Lechowski Wielkim Patriotą jest
          4. W sześciu zdaniach opowie o szlaku bojowym Kobylańskiego
          5. Powie, ale tak szczerze, po co Tuska wyrzucać na śmietnik?
          6. Czy "kacap" to:
          a) TW "Kacap" - ksywka operacyjna Partizana79
          b) mieszkaniec Bielska, który nie popiera koalicji PiSu z LSD (tzw. "PiS na prochach")
          c) mieszkaniec Smoleńska, bohater filmu Anity Gargas
      • romanpidlaszuk.1 Re: spis.gov.pl 09.04.11, 16:03
        ciekawe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka