lechowski51 09.05.11, 10:08 socjalistyczne pozdrowienia dla wszystkich czerwonoarmistow i ich sympatykow fotoforum.gazeta.pl/photo/6/nc/ze/ucqt/sDqfGnIaQv0tSAPNUB.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawlozsiul I ja Cię internacjonalistycznie pozdrawiam! 09.05.11, 15:10 www.youtube.com/watch?v=yy8mxh0P63M Odpowiedz Link Zgłoś
t55a Re: I ja Cię internacjonalistycznie pozdrawiam! 10.05.11, 07:41 A ja i tak nic z tego nie rozumiem... Pomijając wszystko, o co chodzi z tym wiernopoddańczym stosunkiem do Rosiji? Przecież Wy Polacy? (?) Czy to tak z przekory? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul to jeszcze tak o braterstwie broni 09.05.11, 20:34 www.youtube.com/watch?v=bl2LOX2pQoQ www.youtube.com/watch?v=4QIL2Ml5eAQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: to jeszcze tak o braterstwie broni 09.05.11, 21:37 wow, nie wiedziałem, że takie pieśni tez mają w repertuarze... super ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lubicz68 Re: ja to słyszę tak: 10.05.11, 09:00 A jak to się ma do tematu ?? pawlozsiul napisał: > c кaчиcтcкoй cилoй т > ;емнoю > Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: ja to słyszę tak: 11.05.11, 03:25 lubicz68 napisał: > A jak to się ma do tematu ?? Czy Ty Lubicz od wczoraj na forum? Temat to jedno, wątek to drugie. Oczywista oczywistość. Ale poważnie odpowiem: jaki wątek (prowokacyjny), taka i odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiako11 Re: to jeszcze tak o braterstwie broni 10.05.11, 10:00 propaganda czyli teraźniejszy PR zawsze u Ruskich był dobry zwłaszcza po wojnie, dziadki jak słuchają tych standardów to gotowi od razu iść na wojnę z każdym zwłaszcza po kielichu, co zresztą w armii czerwonej było na porządku dziennym Odpowiedz Link Zgłoś
wdv Re: to jeszcze tak o braterstwie broni 10.05.11, 23:10 Uważasz zabijanie/ginięcie na trzeźwo za bardziej normalne? kasiako11 napisała: > propaganda czyli teraźniejszy PR zawsze u Ruskich był dobry zwłaszcza po wojnie > , > dziadki jak słuchają tych standardów to gotowi od razu iść na wojnę z każdym zw > łaszcza po kielichu, co zresztą w armii czerwonej było na porządku dziennym Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Lechowskiemu ! 15.05.11, 16:07 "Tutaj spoczywa 8000 radzieckich czerwonoarmistów, brutalnie zamęczonych w polskich obozach śmierci w latach 1919-1921". wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Rosjanie-zameczeni-w-polskich-obozach-To-odpowiedz-na-tablice-ze-Smolenska,wid,13409342,wiadomosc.html?ticaid=1c4f0 Bez komentarza ... Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Lechowskiemu ! 15.05.11, 18:01 Jest tak prawdziwe, jak to co powtarzales jeszcze 20 lat temu na zebraniach PZPR, ze w Katyniu polski kwiat inteligencji rozstrzelali Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Re: Lechowskiemu ! 15.05.11, 18:13 Lechowski , powinieneś szybko iść do dochtorów po skierowanie na oddział zamknięty . To czytałeś : "W obozie na przełomie lat 1919 -1920 zmarło ponad 1200 osób, zaś kolejnej zimy ponad 4000 jeńców. W sumie na obozowym cmentarzu spoczywa ponad 8 tysięcy jeńców." Sami się wymordowali . Ot fokus ! Sami się nawet autopogrzebali . Tylko Lechowski jest w stanie wytłumaczyć , jak to zrobili , bez udziału Polaków . Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Lechowskiemu ! 16.05.11, 13:32 Zydzi broniac sie przed lajdakami i klamcami ktorzy nazywaja Auschwitz sanatorium wymyslili "klamstwo oswiecimskie".Niestety my Polacy wobec podobnych jestesmy bezbronni. Odpowiedz Link Zgłoś
lubicz68 Re: Lechowskiemu ! 16.05.11, 15:23 Ciekawe ilu Polaków przeżyło niewolę u bolszewików??? nikletni napisał: > Lechowski , powinieneś szybko iść do dochtorów po skierowanie na oddział zamkni > ęty . To czytałeś : > "W obozie na przełomie lat 1919 -1920 zmarło ponad 1200 osób, zaś kolejnej zimy > ponad 4000 jeńców. W sumie na obozowym cmentarzu spoczywa ponad 8 tysięcy jeńc > ów." > Sami się wymordowali . Ot fokus ! Sami się nawet autopogrzebali . Tylko Lechows > ki jest w stanie wytłumaczyć , jak to zrobili , bez udziału Polaków . > Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Lechowskiemu ! 17.05.11, 10:32 ...a moze Ty nikus tam byles?.Skoro uwazasz klamstwo wywieszone na tej tablicy za prawde,to byc moze chciales to oglosic calemu swiatu? niezalezna.pl/10622-w-strzalkowie-obcy-byli-dwa-razy Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Re: Lechowskiemu ! 17.05.11, 11:16 lechowski51 napisał: > ...a moze Ty nikus tam byles?.Skoro uwazasz klamstwo wywieszone na tej tablicy > za prawde,to byc moze chciales to oglosic calemu swiatu? ======================================================== Nie byłem . Nie wiedziałem nawet , że oprócz Berezy Kartuskiej Piłsucki zagłodził jeńców jeszcze gdzie indziej . Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Re: Lechowskiemu ! 17.05.11, 11:26 Pamiętam lechowski takiego "gospodarza" , co to jak już nie miał czym karmić dobytku , wypuszczał corocznie wolno . Konie , krowy platały się do wiosny po okolicznych polach . Piłsucki nawet na to się nie zdobył . Wolał zagłodzić . Nie wspomnę o zamachu na demokratyczne państwo ... Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Lechowskiemu ! 17.05.11, 16:12 Piłsudski a nie Piłsucki-baranie.Jak poznasz elelmentarna wiedze o historii kraju w ktorym mieszkasz to wrocimy do rozmowy.I nie wymyslaj kolejnych klamstw o tym ze kiedykolwiek pobili mnie Ukraincy. Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni [...] 17.05.11, 19:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul taa, to ruskie tam byli w mundurach galowych? 17.05.11, 17:17 lechowski51 napisał: > ...a moze Ty nikus tam byles?.Skoro uwazasz klamstwo wywieszone na tej tablicy > za prawde,to byc moze chciales to oglosic calemu swiatu? > niezalezna.pl/10622-w-strzalkowie-obcy-byli-dwa-razy Nieważne, że zdaniem jednego świadka byli o 15ej, zdaniem innego o 22ej. Obaj świadkowie wiarygodni. Siłą sprawczą tej afery jest "wesoła wdówka" Kurtykowa - czy Wam się to podoba, czy nie. A swoją szosą - czemu na niezaleznej nie ma jeszcze wywiadu Gójskiej-Hejke z Zuzanną Kurtyką? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: taa, to ruskie tam byli w mundurach galowych? 17.05.11, 22:37 Jezeli nie sluchales to polecam.Jak widzisz pomimo ze lekarz mi zabronil ogladac,popularyzuje Telewizje Ojca Waltera; www.tvn24.pl/13828,1,rozmowa.html Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: taa, to ruskie tam byli w mundurach galowych? 24.05.11, 10:25 Byc moze Ci mordercy leza na cmentarzu sowieckim w Bielsku?! wyborcza.pl/1,75248,9653397,Tajny_mord_na_AK.html Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: taa, to ruskie tam byli w mundurach galowych? 24.05.11, 11:30 A wszystko to przez Piłsudskiego i Kaczyńskich Odpowiedz Link Zgłoś
wdv Re: taa, to ruskie tam byli w mundurach galowych? 26.05.11, 23:22 A może na sowieckim cmentarzu leżą chłopcy podobni do twojego syna? Albo mężczyźni jak ty albo twój brat? Myślę że bardzo przypominali Polaków z grobu tuż obok z czasu kampanii wrześniowej... lechowski51 napisał: > Byc moze Ci mordercy leza na cmentarzu sowieckim w Bielsku?! > wyborcza.pl/1,75248,9653397,Tajny_mord_na_AK.html Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: taa, to ruskie tam byli w mundurach galowych? 27.05.11, 11:09 Gdzie ty masz tam grób obok- chłopców z kampani wrzesniowej. Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk.1 Rosija pereroblaje nas na prawoslawnych "Polakiw" 01.08.11, 00:00 66 lit pererobki ukrainskomownoho naselennia Bielszczyny i Hajnuvszczyny na prawoslawnych "Polakuv" forum.gazeta.pl/forum/w,252,111189796,111190791,_i_pererobki_nas_na_prawoslawnych_Polakuv_.html Pryklad: Wasyl Maksymiuk zi Zbucza kolo Biels'ka, weteran czerwonoji armii, musiw w 1945 hodowi pysaty deklaracju do MOSKWY szczo wun PO NACJONALOSTI (a ne hromadianstwi) Polak i tulko tohdy muh wernutysia do sebe do domu na Bielszczynu. video: www.tvp.pl/bialystok/mniejszosci/przeglad-ukrainski/wideo/08052011/4463595 Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul i tak po kilkumiesiacznom perepoju siew... 05.08.11, 16:44 i tak po kilkumiesiacznom perepoju siew Roman do komputera i wsiem "sceptykom" dokazaw, szto szcze żywe Roman z Szikago. A jes`li wun ne paw, to i Ukraina chudko ne wpade! Mnohaja lita, Romek! Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk.1 Re: i tak po kilkumiesiacznom perepoju siew... 05.09.11, 06:26 i tak po kilkumiesiacznom perepoju siew Roman do komputera i wsiem "sceptykom" dokazaw, szto szcze żywe Roman z Szikago. A jes`li wun ne paw, to i Ukraina chudko ne wpade! Mnohaja lita, Romek! ---------------- 1. Welme fajno szczo ty wreszti perestaw tut ciamkaty po puls'ky i poczaw howoryty swojim ridnym dialektom ukrainskoji mowy, tak trymaj! 2. Ne miraj wsich swojeju mirkoju. 3. Mnohaja Lita Pawlo! Odpowiedz Link Zgłoś
t55a ubogi 05.09.11, 07:40 ten wasz język, skoro nie macie odpowiednika wyrazu "sceptyk" . I tak Polska po raz kolejny staje przykładem Narodom Świata. Amen. Tak to egocentryzm... Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: ubogi 08.09.11, 22:14 t55a napisał: > ten wasz język, skoro nie macie odpowiednika wyrazu "sceptyk" . To się setnie ubawiłem > I tak Polska po raz kolejny staje przykładem Narodom Świata. Amen. To jest akurat słowo greckie: σκεπτικιστής. We wszystkich słowiańskich językach brzmi tak samo: cкептик. Uboga to z lekka Twoja przypie*dalanka, poszukaj innego tematu. Amiń! Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul День Пoбеды 08.09.11, 22:35 Odpalę to sobie z przyjemnością 9 października: www.youtube.com/watch?v=D4FP4zARpUc Odpowiedz Link Zgłoś