Dodaj do ulubionych

U Batki Łukaszenki

20.12.11, 11:03
juz nawet piersi nie mozna pokazac?!
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,10844815,Topless_przed_budynkiem_KGB__FEMEN_na_Bialorusi__ZDJECIA_.html
Obserwuj wątek
    • bedivan Re: U Batki Łukaszenki 20.12.11, 20:00
      www.youtube.com/watch?v=KCE2eDxsPUk&feature=related
      • mexico86 [...] 20.12.11, 23:48
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • szrama.pl Szpila wymiata !! 21.12.11, 13:49
          Szpila, ręka ci się omskęła? Kiedy ostatnio czytałeś regulamin forum ? jest tam chyba coś takiego jak " przede wszystkim pisz na temat" podaj mi chociaż jedno luźnie skojarzenie postu badivana z tym tematem i jeden lichy powód dla którego jego post nie został usunięty.
          • mexico86 Re: Szpila wymiata !! 21.12.11, 14:05
            Powód jest bardzo prosty szpila bardzo chętnie przykłada rękę do obrażania katolików. Hmm ciekawe dlaczego?
            • szrama.pl Re: Szpila wymiata !! 21.12.11, 14:47
              mexico86 napisał:

> Powód jest bardzo prosty szpila bardzo chętnie przykłada rękę do obrażania kato
              > lików. Hmm ciekawe dlaczego?

Jeśli z tego powodu ma poczuć się lepiej, to niech sobie obraża we własnym wątku, tylko niech
              niech mi ktoś wyjaśni co jego post ma wspólnego z tym wątkiem
              • mexico86 Re: Szpila wymiata !! 21.12.11, 15:52
                Każdy powód dobry aby dokebać katolom ,nie szpila.
            • partizan79 Re: Szpila wymiata !! 21.12.11, 22:01
              > Powód jest bardzo prosty szpila bardzo chętnie przykłada rękę do obrażania kato
              > lików. Hmm ciekawe dlaczego?

Jakoś nie słychać było Twego lamentu, kiedy Szpila wycinał Zdrafka, Ckmi czy moją skromną osobę..
          • zdrafko Re: Szpila wymiata !! 21.12.11, 20:47
            szrama.pl napisała:

> Szpila, ręka ci się omskęła? Kiedy ostatnio czytałeś regulamin forum ? jest tam
            > chyba coś takiego jak " przede wszystkim pisz na temat" podaj mi chociaż jedn
            > o luźnie skojarzenie postu badivana z tym tematem i jeden lichy powód dla które
            > go jego post nie został usunięty.

Posty twojego kumpla meksika tez są przeważnie nie na temat i pokazują tylko, że jest zwykłych ch....m.
    • t55a Re: U Batki Łukaszenki 20.12.11, 20:49
      www.belsat.eu/pl/wiadomosci/a,6286,porzucone-na-drodze-pobite-i-ogolone-tak-msci-sie-bialoruskie-kgb.html
      • lechowski51 Re: U Batki Łukaszenki 20.12.11, 21:27
        Jak na dobrego ucznia Putina bialoruski dyktator i tak jest laskawy.
    • partizan79 Re: U Batki Łukaszenki 20.12.11, 21:49
      (czyt. może i z Bielskiem mam tyle wspólnego, co moje dwie pisanki z bożonarodzeniową tradycją, ale powpieniać miejscowych rusków nikt mi przecież nie zabroni)
      • t55a Re: U Batki Łukaszenki 20.12.11, 22:02
        nawet jak lechowski pierdnie, to sie zaraz okaże że po białorusku, ale niestylistycznie i specjalnie, celowo i złośliwie. popadacie bracia w obłęd!
        ale świat wesołych i dni spokojnych wszystkim życzę!
        • partizan79 Re: U Batki Łukaszenki 20.12.11, 22:19
          Bąki Lechowskiego mają swoisty bukiet. Tak jakby w koło Macieju wciągał grochówkę.

Ja również wszystkiego dobrego życzę - zdrowych i spokojnych świąt.
          • lechowski51 Re: U Batki Łukaszenki 21.12.11, 09:53
            ..a co maja "miejscowe ruskie" z chorym rezimem Łukaszenki?
            • szrama.pl Re: U Batki Łukaszenki 21.12.11, 10:00
              pomyśl tylko co by było, gdyby byli siódmym pokoleniem Koreańczyków :)
              • partizan79 Re: U Batki Łukaszenki 21.12.11, 11:18
                Oświeć proszę, co takiego by było. Chciałbym to przeczytać.
            • partizan79 Re: U Batki Łukaszenki 21.12.11, 10:54
              Widocznie według Ciebie coś mają, skoro z uporem maniaka lansujesz swoje teorie właśnie na tym forum, a nie np. na forum Mielca, Ełku czy Kalisza..
              • lechowski51 Re: U Batki Łukaszenki 21.12.11, 12:25
                To Ty wiesz co laczy Cie z tym rezimem?!.Ja pomimo ze pisze i mowie po polsku nie czuje zadnego powinowactwa z bylym rezimem Jaruzelskiego.
                • nikzimowy Lechowski,masz misję do spełnienia! 21.12.11, 13:34
                  Jedż na Białoruś i zaprowadż lechowski porządek ! Najwyżej gołego wywiozą pod granicę , ale co to znaczy wobec poświęcenia dla idei .
                  Za pisanie na forum Bielska orderów nie dostaniesz .
                  Za akcję "lechowska Białoruś" mógłbyś się czuć zasłuzonym , przynajmniej w swoim mniemaniu . Jedż jeszcze przed Świętami .
                  • lechowski51 Re: Lechowski,masz misję do spełnienia! 21.12.11, 16:00
                    Nikus!.Gdybym mial pochodzenie bialoruskie,to byc moze narazalbnym siebie i swoja rodzine aby usunac od wladzy tego komunistycznego satrape.A tak zal mi tych kilkuset tysiecy Polakow,ktorzy zyja w tym kolchozie i mam zal do polskiego rzadu,ze przez 20 lat wolnej Polski nie zrobibilismy nic aby ich sprowadzic do Macierzy.Zydzi potrafia a my niestety nie.
                    • nikzimowy Re: Lechowski,masz misję do spełnienia! 21.12.11, 16:17
                      To misję sprecyzuję inaczej :
                      Jedż na Białoruś i zaprowadż lechowski porządek , skoro "tak zal mi tych
                      kilkuset tysiecy Polakow,ktorzy zyja w tym kolchozie i mam zal do polskiego rza
                      du,ze przez 20 lat wolnej Polski nie zrobibilismy nic aby ich sprowadzic do Mac
                      ierzy.Zydzi potrafia a my niestety nie."
                      - Najwyżej gołego wywiozą pod granicę , ale co to znaczy wobec poświęcenia dla idei .
                      Za pisanie na forum Bielska orderów nie dostaniesz .
                      Za akcję "lechowska Białoruś" mógłbyś się czuć zasłuzonym , przynajmniej w swoim mniemaniu . Jedż jeszcze przed Świętami .
                      Teraz lepiej ?
                      • szrama.pl Re: Lechowski,masz misję do spełnienia! 21.12.11, 17:00
                        sprecyzuj jeszcze raz:
                        dlaczego sam nie wyjedziesz, by pomóc w utrzymaniu porządku? najwyraźniej KGBiści łukaszenki stracili czujność skoro "motłoch" pozwala sobie na takie akcje. Twoja pomoc i logistyczne doradztwo z pewnością zostanie nagrodzone . No i będziesz miał okazję bezkarnie pomacać cudze cycki.
                      • nikzimowy Re: Lechowski,masz misję do spełnienia! 22.12.11, 12:09
                        I co ? Lepiej ?
                    • zdrafko Re: Lechowski,masz misję do spełnienia! 21.12.11, 20:41
                      lechowski51 napisał:

A tak zal mi tych
                      > kilkuset tysiecy Polakow,ktorzy zyja w tym kolchozie i mam zal do polskiego rza
                      > du,ze przez 20 lat wolnej Polski nie zrobibilismy nic aby ich sprowadzic do Mac
                      > ierzy.Zydzi potrafia a my niestety nie.

A te kilkaset tysięcy Polaków to jacyś inwalidzi co się poruszać nie mogą że chcesz ich wszystkich "sprowadzać"?
                • partizan79 Re: U Batki Łukaszenki 21.12.11, 20:59
                  Lechowski, Ty lepiej objaśnij swoje powinowactwo z Bielskiem, a także powinowactwo Łukaszenki z tym forum. CO CIĘ SKŁANIA do tego, żeby notorycznie truć "trzy po trzy" akurat tutaj, a nie gdzie indziej..(?)
                  • kahuna11 Re: Trzy po trzy 21.12.11, 21:58

to wy wszyscy świergolicie, jedni i drudzy
                    • partizan79 Re: Trzy po trzy 22.12.11, 20:49
                      Oo, ktoś tu chyba marźnie w stopy i jest z tego powodu bardzo złyy..:P
    • bedivan Re: U Batki Łukaszenki 21.12.11, 19:44
      Spokojnie ...Agent Tomek jest na tropie łotrów ktorzy oskalpowali Kalisza i te dwie anorektyczki....(zeby nie było ze nie w temacie) ;)

www.youtube.com/watch?v=do8ZHGSSvCk
      • lechowski51 Re: U Batki Łukaszenki 22.12.11, 10:50
        Ty lepiej lecz chlopie swoje obsesje!.
      • partizan79 Re: U Batki Łukaszenki 22.12.11, 20:47
        Z Palikotem też dobre..:)
        • lechowski51 Re: U Batki Łukaszenki 23.12.11, 13:30
          Batiuszka sie zali....
          fakty.interia.pl/swiat/news/lukaszenka-polska-przylozyla-do-tego-reke,1738556
          • kornilo Re: U Batki Łukaszenki 23.12.11, 14:03
            - Niczego nie oczekiwaliśmy od przewodnictwa Polski w UE, i tak też ono przebiegło - dodał prezydent Białorusi.

to żal ? Chyba że twój cię za d...ę ściska :)
            • lechowski51 Re: U Batki Łukaszenki 23.12.11, 18:05
              Mozesz wyrazic to poprawnie po polsku?
              • bedivan Re: U Batki Łukaszenki 23.12.11, 20:43
                lechowski51 napisał:

> Mozesz wyrazic to poprawnie po polsku?

odepnij ostatni guziczek swej brunatnej koszuli i poluzuj czarny krawacik ...i sie odprez ...try...dwa...adin...

www.youtube.com/watch?v=tvsy_BTae7M&feature=related
              • nikzimowy I co lechowski ? 27.12.11, 16:51
                Zawiozłeś jakąś kanapkę dla zgłodniałej Białorusi , czy sam zeżarłeś ?
    • nikzimowy Did Moroz lechowskiemu 23.12.11, 18:48
      rózgi na wigilię przyniesie . Sam zamówienie złożył .
      • bedivan Re: Did Moroz lechowskiemu 23.12.11, 20:40
        A ne za rano Ty nika pominiaw?
        Nastojaszcza zima postanowiła zrobic Ci psikusa i ne pryszła ...(przepraszam za moja wymowa to jest tzw. "catzappolish")
        A narty stojat w garazowi ...a w Puszczy a ni hu hu snihu ...:(
        • lechowski51 Re: Did Moroz lechowskiemu 28.12.11, 16:58
          nikus pisze;
          Zawiozłeś jakąś kanapkę dla zgłodniałej Białorusi , czy sam zeżarłeś ?

Nie nikus!.Nie zawiozlem,bo wole ratowac swoich a wiec dalem na ofiare dla Caritasu.
          • nikzimowy Lechowski dał ofiarę 28.12.11, 18:54
            lechowski51 napisał:
            Nie zawiozlem,bo wole ratowac swoich a wiec dalem na ofiare dla Caritasu.
            =================================================
            Złotówkę wrzucił na tacę i czuje się jak Wielki Pan , rozgrzeszony , z przodu u bram raju , a jeszcze tak niedawno bo 21 grudnia pisał :
            "A tak zal mi tych kilkuset tysiecy Polakow,ktorzy zyja w tym kolchozie i mam zal do polskiego rzadu,ze przez 20 lat wolnej Polski nie zrobibilismy nic aby ich sprowadzic do Macierzy.Zydzi potrafia a my niestety nie. "
            Po czym nażarł się , napił i zapomniał o żalu . Jesli piszesz o czymś konkretnym , czy nie powinieneś napisać Rządu z dużej litery ? Mentalność "lechowskich" sprowadzona do złotówki na tacę w święto .
          • krzysztof_ja Lachoski swemu idolowi też coś dorzuć 05.01.12, 17:19
            Nasz drogi prezes zapiął rozporek
            I się piechotą udał do Tworek.
            Dostał tam ręcznik, dostał tam lacie,
            Dostał z "Biedronki" nowiutkie gacie.

Dostał szlafroczek, białe porteczki,
            Biały kaftanik, białe majteczki,
            Dostał buciki, dostał sznurówki,
            A do pisania dostał ołówki.

Dostał kroplówkę, dostał też prochy,
            Więc pisze listy do każdej wiochy.
            I do miast wszystkich też pisze listy,
            Choć wzrok prezesa jakiś jest mglisty.

Białe są ściany wokół prezesa,
            Od prochów w głowie już mu się miesza,
            Ogląda tiwi, łazi z pilotem
            I wrogów swoich obrzuca błotem.

Tęskni za IV, o władzy marzy,
            Choć borok bidny ledwo kojarzy,
            By być premierem - marzy wciąż skrycie.
            Takie prezesa w Tworkach jest życie
            • nikzimowy Re: Lachoski swemu idolowi też coś dorzuć 05.01.12, 17:36
              tylko linka podkinę:
              www.tvn24.pl/2491201,28378,0,0,1,wideo.html
              • lubicz68 Re: Falanga 13.01.12, 10:39
                A to się narobiło, Falanga wspiera Łukaszenkę.

A to sie narobiło
                • twardyjakzbrojonybeton Re: Falanga 13.01.12, 12:25
                  Ha , ha, ha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka