23.02.13, 14:26
Witam wszystkich na forum BP, mam pytanie do stałych mieszkańców Bielska. a mianowicie czy jest szansa dostania pracy w miescie jeżeli nie ma się znajomości lub rodziny? Na stronie PUP BP można znaleźć ogłoszenia ale ,,fałszywe'' tzn. np SPE (anatol) oferowali 2500-3000 na start po 3 rozmowach oznajmili że zatrudnili pana na podobne stanowisko za 1600 i kombinowali. Na jednej ze stron z ofertami pracy ogłosił się Suempol -telefonicznie oferta ważna ale po przyjściu tego samego dnia pani oznajmiła że nie mają wolnych miejsc, po powrocie do domu ponowny telefon i ta sama pani mówi że mają pracę , dla mnie to wygląda na to że ta pani w kadrach czeka na znajomą znajomego znajomych bądź czeka aż córka czy syn skończy studia i najzwyczajniej w Świecie oszukuje właścicielke firmy mówiądz że poszukujemy (gdy rozmowa przez tel) a gdy już się pokażesz to że nie poszukujemy i nie poszukiwaliśmy ostatnio. Co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • korolog Re: Praca 23.02.13, 14:59
      Wygląda na to że przez telefon sprawiasz o wiele lepsze wrażenie.
      • chrisbaz Re: Praca 23.02.13, 18:43
        z tego co napisałem to może tak wyglądać ale to zdazyło się sie w suempolu nie tylko dla mnie, czyżby wszyscy nie pasowali na żywo?
        • sebcioo Co umiesz? 23.02.13, 19:01
          w/w
          • ram-bo Re: Co umiesz? 23.02.13, 19:31
            Oj chris słabo kombinujesz ..
            • chrisbaz Re: Co umiesz? 23.02.13, 20:00
              co umiesz? -umiem wszystko - jak kazdy z nas tutaj :) , ale kombinować chyba faktycznie nie :(
              • obserwer11 Re: Co umiesz? 23.02.13, 21:11
                Jak umiesz wszystko, to nic nie umiesz chłopczyku !
                • ram-bo ludzi poznaj! 24.02.13, 17:37
                  nawiąż znajomości, a najlepiej zapisz się do partii . myślę, że w Bielsku to sl...

no i zacznij żyć towarzysko i na potańcówkę się np. przejdz

www.youtube.com/watch?v=1Fs0F-tAgyo
                  i tak małymi kroczkami ...
                  • chrisbaz Re: ludzi poznaj! 24.02.13, 19:36
                    chyba muszę się zapisać do jakiejś partii ale jakiej byłoby najlepiej? i gdzie
                    • zdrafko Re: ludzi poznaj! 24.02.13, 20:19
                      chrisbaz napisał(a):

> chyba muszę się zapisać do jakiejś partii ale jakiej byłoby najlepiej? i gdzie

Zapisz się do PIS, wtedy PIs-da
                      • ram-bo Re: ludzi poznaj! 25.02.13, 17:18
                        SLD
                        • burak-cukrowy Re: ludzi poznaj! 25.02.13, 18:03
                          SLD - Sebcioo Lubi Donka :)
                          • ram-bo Re: ludzi poznaj! 25.02.13, 19:14
                            www.miejski.pl/slowo-SLD
    • alkatras50 Re: Praca 28.02.13, 23:33
      chrisbaz napisał(a):

> Witam wszystkich na forum BP, mam pytanie do stałych mieszkańców Bielska. a mia
      > nowicie czy jest szansa dostania pracy w miescie jeżeli nie ma się znajomości l
      > ub rodziny? Na stronie PUP BP można znaleźć ogłoszenia ale ,,fałszywe'' tzn. np
      > SPE (anatol) oferowali 2500-3000 na start po 3 rozmowach oznajmili że zatrud
      > nili pana na podobne stanowisko za 1600 i kombinowali. Na jednej ze stron z ofe
      > rtami pracy ogłosił się Suempol -telefonicznie oferta ważna ale po przyjściu te
      > go samego dnia pani oznajmiła że nie mają wolnych miejsc, po powrocie do domu p
      > onowny telefon i ta sama pani mówi że mają pracę , dla mnie to wygląda na to że
      > ta pani w kadrach czeka na znajomą znajomego znajomych bądź czeka aż córka czy
      > syn skończy studia i najzwyczajniej w Świecie oszukuje właścicielke firmy mówi
      > ądz że poszukujemy (gdy rozmowa przez tel) a gdy już się pokażesz to że nie pos
      > zukujemy i nie poszukiwaliśmy ostatnio. Co Wy na to?

Wiesz możesz pisać sobie... Przepraszam nie wiem jaki wiek twój jest i jakie wymagania stawiasz wobec pracodawcy... Mnie w,,,,aa mocno ten fakt , że ja jako młłody człowiek , który przez kilkadziesiąt dobrych lat zostawiał podatki na grube stówki nie daje rady znaleźć pracy o wykształceniu, kierunku ,energii oraz stażu nie może być przyjęty na stanowisko na które jest adekwatny.... nawet w obcym mieście... tylko uciekać....
    • alkatras50 Re: Praca 28.02.13, 23:35
      Wiesz możesz pisać sobie... Przepraszam nie wiem jaki wiek twój jest i jakie wymagania stawiasz wobec pracodawcy... Mnie w,,,,aa mocno ten fakt , że ja jako młłody człowiek , który przez kilkadziesiąt dobrych lat zostawiał podatki na grube stówki nie daje rady znaleźć pracy o wykształceniu, kierunku ,energii oraz stażu nie może być przyjęty na stanowisko na które jest adekwatny.... nawet w obcym mieście... tylko uciekać....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka