Dodaj do ulubionych

Wibrator miec czy nie miec??

IP: *.system / *.system-net.pl 19.12.03, 19:20
Maly przyjemny podreczny,przyjaciel kazdej kobiety. Jeden z nich dostala moja
kolezanka na 22 urodziny.Gdy go odpakowala popatrzyla na niego z obrzydzeniem
po czym wyrzucila. czy to naprawde jest takie "Zle"???Czekam na opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: DANKA Re: Wibrator miec czy nie miec?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 19:48
      Ja mam 2 i sie ciesze bo nawet sa dla mniue b. fajne
    • envi Re: Wibrator miec czy nie miec?? 19.12.03, 20:16
      ja bardzo chce miec
      • Gość: Mi Re: Wibrator miec czy nie miec?? IP: 217.97.143.* 20.12.03, 11:28
        Ja też nie widze nic zlego w posiadaniu wibratora.Co więcej-podziwiam
        kobiety,które je mają i nie wstydzą się o tym mówić.Sama także chcialabym mieć
        taki gadżet-to miło wiedzieć,że zawsze masz pod ręką kogoś na kogo można
        liczyć:)))A tak właściwie,to uważam,że każda dziewczyna chciałaby spróbować
        zabawy z Wibratorkiem,tylko nie każda ma odwagę o tym mówić...
    • Gość: Moriah Re: Wibrator miec czy nie miec?? IP: 212.244.167.* 20.12.03, 13:00
      Bez obrazy ale Twoja kolezanka zachowala sie jak jakas sredniowieczna
      purytanka !!! Oczywiscie ze wibrator to fajny wynalazek ktory moze uprzyjemnic
      zycie kadej kobiecie !!! A taka ostentacja jest nie na miejscu - ja mam
      moj "goldfinger" i wcale nie zaluje :-)
      • Gość: Lidia A ja mam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 23:07
        Wibrator to bardzo pożyteczna zabawka dla dużych dziewczynek. Tylko on może
        mnie zaspokoic gdy nagle mam ochotę na troche przyjemności. Bardzo go lubię
        jest pomaranczowy i ma regulator wibracji. Polecam.
    • Gość: Aga Re: Wibrator miec czy nie miec?? IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 25.12.03, 14:40
      wibrator to nic strasznego sama mam jeden i czesto bawimy sie nim razem z moim
      chlopakiem polecam wszystkim
    • bella-donna Re: Wibrator miec czy nie miec?? NIE 25.12.03, 15:22
      Gość portalu: Zuzka napisał(a):

> Maly przyjemny podreczny,przyjaciel kazdej kobiety.

Czy na tym forum to sami zboczency ?
    • Gość: Ola Re: Wibrator miec czy nie miec?? IP: *.acn.waw.pl 28.12.03, 18:26
      Nie wiem co sądzić o twojej koleżance - chyba jest po prostu za młoda i nie
      zna się na rzeczy...
      Ja mam, od wielu lat i dzieki temu nie rzucam nie na wszystko co w spodniach i
      się rusza, Hihihi
      Czysto, bezpiecznie i do syta
      • Gość: bela Re: Wibrator miec czy nie miec?? IP: 212.244.226.* 15.01.04, 11:27
        Mieć!!!!!!!Bez dwuch zdań.Luuuuuuudzieeeeee mamy XXI wiek!!!!!!
        • Gość: kama Re: Wibrator miec czy nie miec?? IP: *.netlandia.pl 18.01.04, 13:55
          Gość portalu: bela napisał(a):

> Mieć!!!!!!!Bez dwuch zdań.Luuuuuuudzieeeeee mamy XXI wiek!!!!!!

A co wiek, w którym żyjemy ma tu do rzeczy?! nie jestem staroświecka, ale
          jeżeli uważasz, ze kazda kobieta powiina mieć wibrator, to po co faceci, skoro
          on dostarczy przyjemności? no chyba, ze dla Ciebie ważna jest tylko
          przyjemnosć, jaką daje seks..
    • Gość: lew_ Re: Wibrator miec czy nie miec?? IP: *.proxy.aol.com 18.01.04, 16:16
      Tja ...moge sie tylko usmiechnac:)...ale pierwsza obraza kobiety wobec
      faceta jest:Idz i kup se dmuchana lale!:))jakie z was przewrotne istoty:)
    • Gość: monia Re: Wibrator miec czy nie miec?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.04, 01:09
      Mrrrrrr, ja chciałabym MIEĆ!!!!! bardzo pożyteczna zabawka gdy np: mój
      Kochany byłby daleko, a ja w potrzebie;-))))No i oczywiście razem też
      moglibyśmy się miło zabawić....TO WCALE NIE JEST ZŁE, A WRECZ PRZECIWNIE....
      • Gość: Aldona Re: Wibrator miec czy nie miec?? IP: *.acn.waw.pl 19.01.04, 01:16
        Ja mam kilka,plastikowy niebieski gładki taki nieduży,ale trafiam nim do
        różnych otworków nie tylko tego najważniejszego.Drugi ogromny żelowy w czarnym
        kolorze jest wspaniały mozna go przyklejac do gładkich powierzchni,ja go
        przyklejam do kuchennego stołu i potem ujeżdżam orgazm odlotowy.mam jeszcze
        taki podwójny który zaspokaja mnie,że to określę dwustronnie,wspanoiałośco
        POLECAM.
    • ireen Re: Wibrator miec czy nie miec?? 20.01.04, 18:52
      A ja mam faceta i choc mieszka w innym miescie to naprawde nic takiego nie jest mi potrzebne. Widzimy sie rzadko ale... dla mnie seks nie jest najwazniejszy w zyciu a skoro tak to tym bardziej "seks" z plastikiem, dla mnie to po prostu nie ma zadnej wartosci.
      Ale jak ktos lubi to co mi to przeszkadza...?
      :)
      pozdrowka ireen
      • Gość: monia Re: Wibrator miec czy nie miec?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.04, 22:27
        widocznie mamy odmienne temperamenty i potrzeby.Jednak szanuje Twój punkt
        widzenia.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka