Dodaj do ulubionych

Bielsk Podlaski szkola

01.07.14, 18:39
Ktora szkole wybrac? Zastanawiam sie nad kosciuchami, rolnikami i mechaniakami. Kosciuchy profil matematyczno geograficzny, rolniki informatyka i mechaniaki budowlanka technikum. Dodam ze jestem dziewczyna. Jaki jest nauczyciel matematyki w kosciuchach a jaki w mechaniakach czy rolnikach? W kosciuchach uczy pan Tomasz Sysula. Kto mial z nim do czynienia? Jak tlumaczy?
Obserwuj wątek
    • bimota Re: Bielsk Podlaski szkola 01.07.14, 20:59
      D;A DZIEWCZYNY NAJLEPSZA BEDZIE BUDOWLANKA :p
    • niezdecydowana4 Re: Bielsk Podlaski szkola 01.07.14, 22:24
      Nikt sie nie wypowie??
      • samspade Re: Bielsk Podlaski szkola 01.07.14, 22:41
        Ja sie wypowiem zanim twoj watek bedzie na oslej. Lepiej idz do podstawowki. Tam naucza cie(mam nadzieje) czytania ze zrozumieniem.
        Wtedy zrozumiesz ze pytanie sie o szkole na tym forum to spora przesada mimo ze wiele watkow ewoluuje w OT.
        Zrozum ze mamy gdzies rozterki fanki bibera,dody czy innego stracha.
        • niezdecydowana4 Re: Bielsk Podlaski szkola 01.07.14, 22:56
          samspade napisał:

> Ja sie wypowiem zanim twoj watek bedzie na oslej. Lepiej idz do podstawowki. Ta
          > m naucza cie(mam nadzieje) czytania ze zrozumieniem.
          > Wtedy zrozumiesz ze pytanie sie o szkole na tym forum to spora przesada mimo z
          > e wiele watkow ewoluuje w OT.
          > Zrozum ze mamy gdzies rozterki fanki bibera,dody czy innego stracha.

Sadzilam ze na tym forum sa tez ludzie inteligentni i pomocni, ktorzy udziela mi jakiejkolwiek rady. Czytac ze zrozumieniem moze nauczyc sie Pan/Pani, bo poprosilam o pomoc w wyborze szkoly ponadgimnazjalnej. Jesli nie potrafi pomoc Pan w rozterkach innych ludzi, to niech nie otwiera Pan takich watkow. Co do Biebera czy Dody, to mam bardziej wyrafinowany gust muzyczny.
          • qqbek Re: Bielsk Podlaski szkola 02.07.14, 00:25
            niezdecydowana4 napisała:

> Sadzilam ze na tym forum sa tez ludzie inteligentni i pomocni, ktorzy udziela m
            > i jakiejkolwiek rady.

Oto ona: noś odblaski poruszając się po zmroku po nieoświetlonych drogach województw podlaskiego, mazowieckiego i lubelskiego.
            Rada bardzo cenna i jak najbardziej zgodna z tematyką forum na którym umieszczasz swe bzdetne wpisy.

> Czytac ze zrozumieniem moze nauczyc sie Pan/Pani, bo popr
            > osilam o pomoc w wyborze szkoly ponadgimnazjalnej.

Będzie to trudny wybór, biorąc pod uwagę, że pani nie nauczyła się czytać ze zrozumieniem.
            Nazwa tego forum to nie "Bielsk Podlaski" (fora regionalne) lecz "Bezpieczeństwo na drodze" (fora Auto-Moto).

> Jesli nie potrafi pomoc Pan
            > w rozterkach innych ludzi, to niech nie otwiera Pan takich watkow.

Szanowna Pani raczy sobie z nas kpić.
            To pani otworzyła tutaj swój bzdetny wątek (który mam nadzieję powędruje, także z mojej rekomendacji, czym prędzej na oślą ławkę... czyli miejsce dla osłów i oślic).

> Co do Bieber
            > a czy Dody, to mam bardziej wyrafinowany gust muzyczny.

Znaczy się "Weekend" ;P
            • niezdecydowana4 Re: Bielsk Podlaski szkola 02.07.14, 08:28
              Moj blad. Drobna pomylka, ktorej naprawic nie potrafie ze wzgledu na to, ze jestem tu pierwy raz. Teraz z pewnoscia posypia sie publiczne obelgi na temat tego, ze nie potrafie czytac czy cos podobnego.
              Z calego serca dziekuje za cenne rady, ktorych bylo tak duzo.
              • qqbek Cieszę się, że... 02.07.14, 08:35
                ...udało się ustalić, kto popełnił błąd (nie taki znowu drobny, niech Pani nie będzie taka skromna - brnęła Pani w tym błędzie przez 3 poprzednie posty, niczym atomowy lodołamacz "Lenin" przez kry Arktyki).

Moja rada dotycząca odblasków jest jedyną kompetentną radą, której można było udzielić w zaistniałej sytuacji. Cieszę się, że się do czegoś przydała.
                • niezdecydowana4 Re: Cieszę się, że... 02.07.14, 08:40
                  qqbek napisał:

> ...udało się ustalić, kto popełnił błąd (nie taki znowu drobny, niech Pani nie
                  > będzie taka skromna - brnęła Pani w tym błędzie przez 3 poprzednie posty, niczy
                  > m atomowy lodołamacz "Lenin" przez kry Arktyki).
                  >
                  > Moja rada dotycząca odblasków jest jedyną kompetentną radą, której można było u
                  > dzielić w zaistniałej sytuacji. Cieszę się, że się do czegoś przydała.

Wiec moze bylby Pan tak mily i powiedzial, jak to zmienic?
                  • qqbek Re: Cieszę się, że... 02.07.14, 09:15
                    niezdecydowana4 napisała:

> Wiec moze bylby Pan tak mily i powiedzial, jak to zmienic?

Chociażby zadać podobne pytanie tutaj (kliknąć!)?

Jak to nie pomoże, to moje kompetencje chyba nie wystarczą, przyda się lekarz ;)
          • bimota Re: Bielsk Podlaski szkola 02.07.14, 10:49
            ZAWLASZCZA ZE ODPOWIEDZIALEM...
    • hannl Ja bym wybral Kosciuchy. 02.07.14, 10:38
      Ale nie pytaj prosze dlaczego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka