Dodaj do ulubionych

Sprzedam karnet na basen WODNIK

11.02.15, 13:36
jak w tytule. Na karnecie jest ok 1000 zł do wykorzystania. Karnet aktywny.
Propozycje na priv.
Obserwuj wątek
    • fajjnaania Re: Sprzedam karnet na basen WODNIK 19.02.15, 16:06
      ponawiam temat. Czyżby nikt nie chciał popływać za pół darmo?
      okazyjnie sprzedam go za 790 zł
      fajjnaania@wp.pl
      • sebcioo Re: Sprzedam karnet na basen WODNIK 19.02.15, 19:30
        no prosze - w Bielsku nikt nawet za pol darmo nie chce plywac ;)
        • sebcioo Re: Sprzedam karnet na basen WODNIK 19.02.15, 19:31
          o ile pamietam to przed wyborami wuj pytany o pomysly co zrobic z basenem odpowiedzial rozbrajajaco ze ... "nic, nie ma takiej potrzeby"
          • wujekjarek1 Re: Sprzedam karnet na basen WODNIK 23.02.15, 09:31
            Sebastian no cóż chyba pora się wybrać do lekarza i poprosić o jakieś piguły na pamięć, bo źle pamiętasz.

W dniu 10 listopada ukazał się się 25 numer Nowin Bielskopodlaskich, na stronie 9 tego pisma jest artykuł "Kandydaci odpowiadają" o podtytule "zadaliśmy kilka trudnych pytań osobom ubiegającym się o fotel burmistrza". Pytanie 5 brzmiało "Czy zmieni pan sposób zarządzania basenem?" Moja odpowiedź była następująca: "Porównując sposób funkcjonowania pływalni z podobnymi obiektami w kraju widać, że wiele można poprawić i zmienić" I tyle w temacie - NIGDY nie powiedziałem, że na basenie nic nie trzeba robić.

Szanowny Sebastianie nie twórz nieprawdziwych "faktów". Nikomu to nie służy, no chyba, że masz jakiś w tym cel, którego ja nie dostrzegam. Ja się krytyki nie boję, co więcej napiszę, że oczekuję krytyki - ale uzasadnionej i merytorycznej. Zapraszam do urzędu - do pracy wracam w środę.

wuj pozdrawia
            • sebcioo Re: Sprzedam karnet na basen WODNIK 24.02.15, 11:19
              wreszcie sie z czyms zgadzamy - ja takze nawiazuje do twojej wypowiedzi z Nowin ... a moze to byl poranny hmm? w kazdym badz razie nie mam obecnie w zasiegu zadnego z tych egzemplarzy.

btw Moja odpowiedź była następująca: "
              > Porównując sposób funkcjonowania pływalni z podobnymi obiektami w kraju widać,
              > że wiele można poprawić i zmienić"
              nigdzie nie widze ani slowa o tym ze cokolwiek tam poprawisz badz zmienisz. To ze mozna to banał, to jeszcze nic nie znaczy.
              Czyny a nie slowa.
            • sebcioo Re: Sprzedam karnet na basen WODNIK 24.02.15, 11:36
              wujekjarek1 napisał:

> Nikomu to nie służy, no chyba, że masz jakiś w tym cel, którego ja nie dostrzegam.
              to male wyjasnienie - kiedys miales ogromne moje zaufanie, wierzylem ze mozesz zrobic wiele dobrego dla Bielska.
              niestety wszystko zaprzepasciles swoimi dzialaniami
            • sebcioo Re: Sprzedam karnet na basen WODNIK 06.05.15, 17:10
              wujekjarek1 napisał:

> W dniu 10 listopada ukazał się się 25 numer Nowin Bielskopodlaskich ...
              a w najnowszych Nowinach Zdanowicz pisze o utajnieniu jawnego posiedzenia komisji, ktore to posiedzenie bylo poswiecone tematowi bielskiego basenu - i co wuju? skad nagle ta tajnosc? "tajno wojenno" jak to Zdanowicz pisze. Co masz/macie do ukrycia? jakie ciemne sprawki?
    • fajjnaania Re: Sprzedam karnet na basen WODNIK 02.03.15, 21:18
      Jeśli ktoś zainteresowany proszę dzwonić lub pisać. Z ceną się dogadamy... Ważne jest aby ktoś korzystał, w sumie to sprzedam za 650 zł.
      • olanko Re: Sprzedam karnet na basen WODNIK 21.03.15, 23:14
        Jestem zainteresowany. Jeśli aktualne to proszę o numer telefonu
        • fajjnaania Re: Sprzedam karnet na basen WODNIK 23.03.15, 16:27
          602453085 mój numer tel.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka