Dodaj do ulubionych

Kiedy jest zlot czarownic na Łysej Górze ?

IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 21:42
... bo nie wiem kiedy mam przylecieć :)
Obserwuj wątek
    • Gość: janusz . Re: Kiedy jest zlot czarownic na Łysej Górze ? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 21:52
      Zloty sa zawsze 13 w piatki , obojetnie kiedy to wypada , z tym ,ze
      obowiazuje rezerwacja , pozwolenie na przelot i ladowanie no i popzwolenie na
      prace , bo na ostatnim zlocie pojawilo sie sporo przebierancow , jakies
      wiedzmy , banshi , bobolaki , wilkolaki i byla straszna zadyma , a jak wiadomo
      porzadne czrownice nie zadaja sie z byle kim ..
      • Gość: ona Re: Kiedy jest zlot czarownic na Łysej Górze ? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 21:55
        buuuuuuuuuuuu, 13 piątek był właśnie niedawno. Do następnego będę musiała
        chyba czekać kilka miesięcy :(
    • Gość: piotrek Re: Kiedy jest zlot czarownic na Łysej Górze ? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 22:02
      oczywiscie zapraszamy Cie , ale musisz uwazac na lokalne wiedzmy ktore
      zazdrosnie strzega swojego terenu , a zapewniam cie ze jest tu ich sporo ..
      • Gość: ona Re: Kiedy jest zlot czarownic na Łysej Górze ? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 16:25
        ... ale ja jestem uzbrojona w super, extra miotacza. Żadna wiedźmam nie jest mi
        straszna :)
      • Gość: ona Re: Kiedy jest zlot czarownic na Łysej Górze ? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 16:26
        ... posiadam również kijka samobijka, hihihi
        • Gość: Janusz Re: Kiedy jest zlot czarownic na Łysej Górze ? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 19:29
          ..sam kijak chyba nie wystarczy , trzeba jeszcze odrobina czulosci..
      • Gość: ona do Janusza: Kiedy jest zlot czarownic na Łysej Górze ? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 23:39
        ... ale ten kijek to jest na lokalne wiedźmy (to jest określenie piotrka, nie
        moje)
    • Gość: Jacek Historia Lysej Gorki IP: *.*.*.* 31.08.01, 16:38
      A tak naprawde to czy ktos moze zna historie LYSEJ GORKI? Ja wiem ze tam
      kiedys byl grod albo zamek jakis i ze pod ziemia niby sa jakies lochy i
      korytarze co prowadza do STACJI PKP. A tak wogole to widzialem stare zdjecie
      tej stacji, wspaniala architektura.
      • Gość: Fucka Re: Historia Lysej Gorki IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 23:15
        kiedys jak bylem w podstawowce to mowiono nam ze z pod Lysej G. o polnocy
        slychac bicie dzwonow.... a podobno tunel prowadzi na cmentarz...do
        kosciolka...serio...
        • Gość: Janusz Re: Historia Lysej Gorki IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 08.09.01, 12:58
          ...jak cholera ...sam tam bylem , mnostwo rupieci , szkieletow, skarbow...no
          ale wczesnij z kolegami wypilismy 3 wina ,takze nie jestem pewny gdzie to
          bylo ...
          • Gość: Fucka Re: Historia Lysej Gorki IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 19:48
            ;)))))))))))
            • Gość: Jacek Re: Historia Lysej Gorki IP: *.pratt 06.04.02, 19:42
              Powinni tam te Lysa Gorka wyeksploatowac i te tunele i zrobic tam jakies muzeum
              albo tako podziemno dyskoteke, albo jeszcze cos, pomyslow to ja mam bardzo duzo.

A tak wogole to czy na Wielkanoc tam na Lysej Gorce cos sie dzialo? Czy
              szatanisci pili wino, rozpalili ognisko i gwalcili?
              • kaukonsky Re: Historia Lysej Gorki 06.04.02, 22:17
                Chyba przed trzema laty Podlaska Ekspedycja Archeologiczna kopała Zamkową w
                pobliżu Górki i raczej trudno mówić o rewelacyjnych odkryciach. Trochę rupieci
                i ozdób, żadnego cmentarzyska, które mogłoby odkryć 'religię' przodków
                bielszczan. Potwierdzili tylko, że osada już tu istniała w X w. A o historię
                zamku dalej kłócą się 'polacy' z 'niepolakami' - czy założył go Jarosław Mądry
                (1040), czy Bolesław Krzywousty (1114), czy najpierw stała cerkiew czy kościół
                (skąd w X w. na tym terenie świątynia???). A niech się bawią...
    • Gość: Hul Smiejcie sie Smiejcie IP: 12.8.0.* 26.02.02, 05:08
      Smiejcie sie sobie z tej lysej gorki mam nadzieje ze szatanisci wam nogi z dupy
      powyrywaja....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka