Gość: ona IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 21:42 ... bo nie wiem kiedy mam przylecieć :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janusz . Re: Kiedy jest zlot czarownic na Łysej Górze ? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 21:52 Zloty sa zawsze 13 w piatki , obojetnie kiedy to wypada , z tym ,ze obowiazuje rezerwacja , pozwolenie na przelot i ladowanie no i popzwolenie na prace , bo na ostatnim zlocie pojawilo sie sporo przebierancow , jakies wiedzmy , banshi , bobolaki , wilkolaki i byla straszna zadyma , a jak wiadomo porzadne czrownice nie zadaja sie z byle kim .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Kiedy jest zlot czarownic na Łysej Górze ? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 21:55 buuuuuuuuuuuu, 13 piątek był właśnie niedawno. Do następnego będę musiała chyba czekać kilka miesięcy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Kiedy jest zlot czarownic na Łysej Górze ? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 22:02 oczywiscie zapraszamy Cie , ale musisz uwazac na lokalne wiedzmy ktore zazdrosnie strzega swojego terenu , a zapewniam cie ze jest tu ich sporo .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Kiedy jest zlot czarownic na Łysej Górze ? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 16:25 ... ale ja jestem uzbrojona w super, extra miotacza. Żadna wiedźmam nie jest mi straszna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Kiedy jest zlot czarownic na Łysej Górze ? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 16:26 ... posiadam również kijka samobijka, hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Kiedy jest zlot czarownic na Łysej Górze ? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 19:29 ..sam kijak chyba nie wystarczy , trzeba jeszcze odrobina czulosci.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona do Janusza: Kiedy jest zlot czarownic na Łysej Górze ? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 23:39 ... ale ten kijek to jest na lokalne wiedźmy (to jest określenie piotrka, nie moje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Historia Lysej Gorki IP: *.*.*.* 31.08.01, 16:38 A tak naprawde to czy ktos moze zna historie LYSEJ GORKI? Ja wiem ze tam kiedys byl grod albo zamek jakis i ze pod ziemia niby sa jakies lochy i korytarze co prowadza do STACJI PKP. A tak wogole to widzialem stare zdjecie tej stacji, wspaniala architektura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fucka Re: Historia Lysej Gorki IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 23:15 kiedys jak bylem w podstawowce to mowiono nam ze z pod Lysej G. o polnocy slychac bicie dzwonow.... a podobno tunel prowadzi na cmentarz...do kosciolka...serio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Historia Lysej Gorki IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 08.09.01, 12:58 ...jak cholera ...sam tam bylem , mnostwo rupieci , szkieletow, skarbow...no ale wczesnij z kolegami wypilismy 3 wina ,takze nie jestem pewny gdzie to bylo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fucka Re: Historia Lysej Gorki IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 19:48 ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Historia Lysej Gorki IP: *.pratt 06.04.02, 19:42 Powinni tam te Lysa Gorka wyeksploatowac i te tunele i zrobic tam jakies muzeum albo tako podziemno dyskoteke, albo jeszcze cos, pomyslow to ja mam bardzo duzo. A tak wogole to czy na Wielkanoc tam na Lysej Gorce cos sie dzialo? Czy szatanisci pili wino, rozpalili ognisko i gwalcili? Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Historia Lysej Gorki 06.04.02, 22:17 Chyba przed trzema laty Podlaska Ekspedycja Archeologiczna kopała Zamkową w pobliżu Górki i raczej trudno mówić o rewelacyjnych odkryciach. Trochę rupieci i ozdób, żadnego cmentarzyska, które mogłoby odkryć 'religię' przodków bielszczan. Potwierdzili tylko, że osada już tu istniała w X w. A o historię zamku dalej kłócą się 'polacy' z 'niepolakami' - czy założył go Jarosław Mądry (1040), czy Bolesław Krzywousty (1114), czy najpierw stała cerkiew czy kościół (skąd w X w. na tym terenie świątynia???). A niech się bawią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hul Smiejcie sie Smiejcie IP: 12.8.0.* 26.02.02, 05:08 Smiejcie sie sobie z tej lysej gorki mam nadzieje ze szatanisci wam nogi z dupy powyrywaja.... Odpowiedz Link Zgłoś