stasss Re: burdel w hajnowce 05.02.05, 19:50 czy jest jakis burdel w hajnowce .. ?? nie slyszalem wiec zakladam ze nie ma ciekawe dlaczego. czy to za male miasto ? czy nie oplaca sie tu egzystowac mafii? czy moze zbyt duzo praworzadnych obywateli ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: burdel w hajnowce 06.02.05, 08:35 stasss napisał: >czy jest jakis burdel w hajnowce .. ?? > nie slyszalem wiec zakladam ze nie ma > ciekawe dlaczego. > czy to za male miasto ? > czy nie oplaca sie tu egzystowac mafii? > czy moze zbyt duzo praworzadnych obywateli ?? :) To nie praworzadnosc a notoryczny brak pieniedzy. Najbardziej potrzebujacy zalatwiaja sprawe na wlasna reke. W przenosni i doslownie. Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: burdel w hajnowce 06.02.05, 12:27 stasss napisał: > czy jest jakis burdel w hajnowce .. ?? > nie slyszalem wiec zakladam ze nie ma > ciekawe dlaczego. > czy to za male miasto ? > czy nie oplaca sie tu egzystowac mafii? > czy moze zbyt duzo praworzadnych obywateli ?? :) podoba się ten temat, wreszcie ktoś dotknął tego, obiecuje, że będę aktywnie uczestniczył w tej dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: burdel w hajnowce 16.02.05, 15:07 czy ten temat was nie interesuje? piszcie co o tym sądzicie, czy jest to potrzebne czy też nie Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: burdel w hajnowce 16.02.05, 17:21 gdzies wyczytalem plotke ze niby jest na najkrotszej ulicy w hajnowce jesli najkrotsza jest dwudziestolecia .. znaczy sie zina to burdel jest juz wiadomo gdzie a moze jest jeszcze gdzies krotsza ulica ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: burdel w hajnowce 16.02.05, 23:06 stasss napisał: > gdzies wyczytalem plotke ze niby jest > na najkrotszej ulicy w hajnowce > jesli najkrotsza jest dwudziestolecia .. znaczy sie zina masz na myśli Urząd Miejski? czy mi się wydaje? wyprowadź mnie z błędu jeśli coś mi się pomieszało > a moze jest jeszcze gdzies krotsza ulica ? :-) krótszej chyba nie znam > Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: burdel w hajnowce 17.02.05, 08:12 kuna00 napisał: > masz na myśli Urząd Miejski? czy mi się wydaje? > wyprowadź mnie z błędu jeśli coś mi się pomieszało > > a moze jest jeszcze gdzies krotsza ulica ? :-) > krótszej chyba nie znam A Zielona? Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: burdel w hajnowce 17.02.05, 21:01 toovo napisał: > A Zielona? a gdzie ona jest? Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: burdel w hajnowce 17.02.05, 21:15 kuna00 napisał: > toovo napisał: > > > A Zielona? > > a gdzie ona jest? Między dawnym kinem Lesnik a liceum bialoruskim. Króciutka. Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: burdel w hajnowce 17.02.05, 21:53 toovo napisał: > > > A Zielona? > > > > a gdzie ona jest? > > Między dawnym kinem Lesnik a liceum bialoruskim. Króciutka. tak rzeczywiście, racja, dzięki > > Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: burdel w hajnowce 31.05.05, 22:50 idą wakacje, odwiedzi nas dużo turystów, może by odnowić wątek ??? Odpowiedz Link Zgłoś
hajnowkaforever Re:coś takiego w Hajnowce nie powinno istnieć!!!!! 04.06.05, 09:26 Precz z takimi pomysłami! ludzie, nie plugawcie forum! Odpowiedz Link Zgłoś
migla1 Re: burdel w hajnowce 06.06.05, 12:39 jezeli jeszcze nie ma to powinien byc-dziewczyny u nas sa wiec nie ma problemu- kasy za duzo nie trzeba bo za ladne slowa mily sposob bycia i "kawe" mozna wyrwac prawie kazda.... wnioski: baby sa tanie sa lokum nie mamy...wiec tylko potrzebne jest zaplecze logistyczne:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: burdel w hajnowce 06.06.05, 21:49 migla1 napisał: > baby sa > tanie sa > lokum nie mamy...wiec tylko potrzebne jest zaplecze logistyczne:)))) latem las lokum Odpowiedz Link Zgłoś
migla1 Re: burdel w hajnowce 08.06.05, 10:59 las jest jak najbardziej odpowiedni z malymi wyjatkami: ją będą mrowki kąsać w pupe, a Ciebie komary......albo odwrotnie:> Odpowiedz Link Zgłoś