rinceweend 18.07.05, 12:37 Witam Piszę pracę o trasie Via Baltica. Osoby, które są zainteresowane tą inwestycją zapraszam do wypowiedzenia się i wypełnienia ankiet na stronie: via_baltica.w.interia.pl/ Dziękuję za pomoc w przeprowadzeniu badań :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansgrubber Re: Via Baltica 19.07.05, 23:28 Ktos wypelnil? Wypadaloby pomoc ale ja niewiele wiem o Via Baltica. :( Odpowiedz Link Zgłoś
rinceweend Re: Via Baltica 20.07.05, 17:24 Myślę, że warto się czegoś dowiedzieć o tej inwestycji, w końcu jest dosyć ważna dla całego województwa. Wystarczy w google wpisać "via baltica" i wyskoczy sporo stron i dyskusji, z któryc można uzyskac dosyć pełną wiedzę. Prócz tego są jeszcze strony GDDKiA, na których można znaleźć garść informacji. Dziękuję za zainteresowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Via Baltica 20.07.05, 17:36 Próbowałem wypełniać ale odsyła się mailem a ja nie mam ochoty ujawniać wszystkich swoich adresów, dlatego zrezygnowałem Odpowiedz Link Zgłoś
rinceweend Re: Via Baltica 20.07.05, 18:48 Mogę tylko zapewnić, że maili nie zamierzamy wykorzytać do żadnych innych celów niż zebranie wyników ankiety. Nie przekazujemy, ani nawet nie pokazujemy ich nikomu innemu. Ale rozumiem obawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Via Baltica 20.07.05, 22:04 Zmieńcie system wysyłki danych lub przyjedźcie do Bielska to wam wypełnie ankietę Odpowiedz Link Zgłoś
rinceweend Re: Via Baltica 20.07.05, 23:09 Do Bielska przyjedziemy na pewno w najbliższym czasie - może uda nam się właśnie Ciebie przebadać. Podstawą naszych prac mają być badania w terenie. Zdecydowałyśmy się założyć stronę jako uzupełnienie badań terenowych ze względu na braki "funduszy strukturalnych". Zebrane informacje są znacznie skromniejsze ale za to tańsze. Każda ankieta wypełniona przez internautów to dla nas jakaś oszczędność. W końcu każdy wyjazd kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś