Dodaj do ulubionych

Skara ! gdzie jest ? nasza miła skara ???????

06.10.05, 23:14
Skara przepadła nam ! nie widzimy jej od kilkunastu dni ! ktokolwiek wie o
przyczynach jej nieonecności ?
-
Obserwuj wątek
    • skara Re: Skara ! gdzie jest ? nasza miła skara ??????? 09.10.05, 18:53
      Nie mam juz netu bo przenioslam sie do Hiszpanii (w Murcji), byc moze niedlugo
      znow sie zaczne pojawiac. Strasznie mi milo, wielkie dzieki Obserwerze za
      zainteresowanie!
      Buziaczki dla wszystkich!
      • khaki3 Re: Skara ! gdzie jest ? nasza miła skara ??????? 09.10.05, 19:02
        Skara uuuuuuu no to zazdroszcze.Sloneczko wieksze niz w Polsce mili
        ludze,sympatyczna atmosfera.ciekawie ciekawie.
      • bielszczanin Re: Skara ! gdzie jest ? nasza miła skara ??????? 09.10.05, 21:59
        To masz blisko morza.
        Inny świat...
        I jak Ci tam?
        Pojawiaj się jak najczęściej!
      • hansgrubber Re: Skara ! gdzie jest ? nasza miła skara ??????? 09.10.05, 23:06
        encyklopedia.servis.pl/wiki/Murcja
        A gdzie w tej Murcji jestes?
        • doktorpajchivo Re: Skara ! gdzie jest ? nasza miła skara ??????? 09.10.05, 23:21
          hansie inwigilujesz skarę czy co ?? :P
          • hansgrubber Re: Skara ! gdzie jest ? nasza miła skara ??????? 09.10.05, 23:29
            inwigilować ndk IV, ~luję, ~lujesz, ~luj, ~ował, ~owany
            «sprawować nad kimś tajny nadzór, systematycznie kogoś obserwować; śledzić»
            łc.

Wedlug slownikowej definicji tak mojego dzialania nie da sie nazwac. :)
    • doktorpajchivo Re: Skara ! gdzie jest ? nasza miła skara ??????? 09.10.05, 23:35
      hans jak zwykle odrobił pracę domową :)
      w sumie obserwer11 bawi się w bezustanną inwigilację ...:D
      • obserwer11 Re: Skara ! gdzie jest ? nasza miła skara ??????? 10.10.05, 21:51
        O kurek wodny !
        niezły nick sobie wybrałem !
        ale skara , owszem miła jest ! przesyła nawet całuski !
        a jeżeli nie jest ona kobietą to co ....?
        • hajdis Re: Skara ! gdzie jest ? nasza miła skara ??????? 10.10.05, 21:53
          boisz się męskich pocałunków?
          • hansgrubber Re: Skara ! gdzie jest ? nasza miła skara ??????? 10.10.05, 21:55
            :))))
          • obserwer11 Re: Skara ! gdzie jest ? nasza miła skara ??????? 10.10.05, 21:56
            nie tak jak Ty hajdis !
            ja wolę płeć piękną !
            • hajdis Re: Skara ! gdzie jest ? nasza miła skara ??????? 10.10.05, 22:09
              nie w tym rzecz co sie woli robić, rzecz w tym co robić należy. Sowieccy
              towarzysze mieli w zwyczaju całować sie publicznie ;D
            • hajdis Re: Skara ! gdzie jest ? nasza miła skara ??????? 10.10.05, 22:11
              I chciałam jeszcze dodac ze również uwazam, że kobiety sa cudowne ;D
              • obserwer11 Re: Skara ! gdzie jest ? nasza miła skara ??????? 10.10.05, 22:15
                Tak masz rację ! niektóre kobiety są cudowne !
                a Ty ?
                • hansgrubber Re: Skara ! gdzie jest ? nasza miła skara ??????? 10.10.05, 22:21
                  Wszystkie sa. Choc na rozne nieraz sposoby.
                  • kristian_wolf Re: Skara ! gdzie jest ? nasza miła skara ??????? 10.10.05, 22:31
                    hansgrubber i hajdis to jedno !
                    czy to prawda ?
                    • komentator11 Re: Skara ! gdzie jest ? nasza miła skara ??????? 10.10.05, 23:07
                      kristian_wolf napisał:

> hansgrubber i hajdis to jedno !
                      > czy to prawda ?

Obserwerze11, vel kristianiie_wolf vel stryjkuadama, pewnie nieprawda.
                      hansbgruber tylu bledow ortograficznych nie popelnia ;)
                      znowu prowokujesz pytaniem. Stara metoda ...
                      • hajdis Re: Skara ! gdzie jest ? nasza miła skara ??????? 12.10.05, 18:55
                        Kiedyś nie miałam takich problemów z ortografią. Niektórzy mówia, ze to na
                        studiach, przez szybkie pisanie oraz pisanie skrótami człowiek traci umiejetnosć
                        poprawnej pisowni i ładny charakter pisma.

Muszę sie podszkolic trochę z tego zakresu ;D Wiem, ze to razi (mnie tez).
                    • hajdis Re: Skara ! gdzie jest ? nasza miła skara ??????? 12.10.05, 18:45
                      A jakie to ma dla Ciebie znaczenie?
                      • hansgrubber Re: Skara ! gdzie jest ? nasza miła skara ??????? 12.10.05, 21:23
                        Nie wiem czy Skara chcialaby byśmy byli jednością - nawet na chwile. :)
                        • obserwer11 Re: Skara ! gdzie jest ? nasza miła skara ??????? 12.10.05, 22:13
                          a jednak !
                          pomińmy błędy ortograficzne >
                          • skara Re: Skara ! gdzie jest ? nasza miła skara ??????? 14.10.05, 19:23
                            Witam wszystkich ponownie!
                            Wiec jestem w Murcji stolicy, ktora szczerze mowiac za piekna nie jest, ale to
                            wiedzialam juz wczesniej. Slonce faktycznie przygrzewa, wszystko jest strasznie
                            popalone - norma. Ostatni raz padalo 8 czerwca. Ale upalow juz nie ma, bardzo
                            przyjemna tempetaratura: 26-28 stopni w dzien, noce chlodne, kolo 18 stopni.
                            Przedwczoraj kapalam sie w morzu o temperaturze 24 stopni (nie w Srodziemnym
                            tylko w Mar Menor - spojrzcie w przedstawionej encyklopedii).
                            Zyje mi sie bardzo przyjemnie, mam fajna prace, pogoda jest i okazja do wyjscia
                            z domu tez sie zawsze znajduje. Ludzie owszem fajni, ale Hiszpanie to
                            specyficzny narod, ciezko z nimi wytrzymac non stop (spoznialskosc, olewactwo
                            itd). Ale decyzja o wyjezdzie byla bardzo dobra.

Czy ja jestem mila to nie wiem. Plci zenskiej to na pewno tak, wiec meskich
                            pocalunkow nie musicie sie obawiac.
                            A co do bledow ortograficznych to uwazam, ze to wina komputera i Worda, ktory
                            poprawia za nas bledy i juz nie trzeba myslec.
                            Pozdrawiam raz jeszcze, dajcie nam troche deszczu!
                            • doktorpajchivo Re: Skara ! gdzie jest ? nasza miła skara ??????? 14.10.05, 19:43
                              a możesz zdradzić termin swego powrotu ...
                              a i w jakim charakterze pracujesz ?
                              tęsknimy tu za Tobą :D
                              • hansgrubber Re: Skara ! gdzie jest ? nasza miła skara ??????? 14.10.05, 20:20
                                I na zaczepke nie odpowiedzialas. :) Ale fajnie ze piszesz.
                                • skara Re: Skara ! gdzie jest ? nasza miła skara ??????? 14.10.05, 21:02
                                  Hans, na jaka zaczepke? Ta o jednosci? A mnie tam wszystko jedno kto z kim
                                  bedzie sie jednoczyl - zycze milej zabawy :)
                                  Wroce pewnie na Swieta, ale wychodzi mi, ze tylko na tydzien. A co do pracy -
                                  tlumaczenia w firmie budowlanej, prowadzenie spraw biurowych, zalatwianie spraw
                                  z pracownikami, itd.
                                  Pozdrawiam, buziaczki
                                  • skara Tez za Wami tesknie /nt 14.10.05, 21:05
                                    • hansgrubber Re: Tez za Wami tesknie /nt 14.10.05, 21:26
                                      Bywaj jak najczesciej. Podnosisz poziom forum. I mnie na duchu. :)
                                      • skara Zacznie padac... 28.10.05, 20:31
                                        Chyba dzis zacznie padac. W koncu, bo wszystko suche jak pìeprz. W Murcji 25
                                        stopni i ciagle slonce, ale slyszalam od mamy, ze w Bielsku juz przymrozki!
                                        I bedzie mi bardzo brakowac 1listopadowego wloczenia sie po cmentarzu i
                                        odwiedzenia znajomych.
                                        Pozdrawiam wszystkich cieplo!
                                        • doktorpajchivo Re: Zacznie padac... 28.10.05, 20:41
                                          Jarek Kret mówił, że będzie dosyć ciepło, ale co tam On wie :D
                                          • obserwer11 Re: Zacznie padac... 28.10.05, 22:01
                                            w sumie tak .....
                                            Jarek Kaczyński wie więcej !
                                        • hansgrubber Re: Zacznie padac... 30.10.05, 00:16
                                          A w Hiszpanii jest jakas tradycja zaduszkowa?
                                    • obserwer11 Re: Tez za Wami tesknie /nt 29.10.05, 19:00
                                      ale numer !
                                      Agnieszka Domecka w TVP2 powiedziała ,że dzisiaj w Polsce pogoda była jak w
                                      Hiszpanii ! W łodzi zanotowano 19st. C
                                      Powiedz jak tam Maurowie ?
                                      • skara Swieto Zmarlych 03.11.05, 20:06
                                        1 listopada jest obchodzony w Hiszpanii tak jak w Polsce, z ta roznica, ze
                                        praktycznie nie widzi sie zniczy. Za to bardzo popularne zrobily sie imprezy
                                        Halloweenowe, zreszta dzien 31 pazdziernika to tradycyjnie slodycze
                                        przygotowywane tylko na ten dzien, potrawy i rozne tradycje.
                                        Maja nawet odpowiednik naszej akcji Znicz, tylko nazywa sie Puente del
                                        Noviembre, bo jak wypadly 4 dni wolnego to wszyscy oszaleli i wyjezdzali nad
                                        morze opalac sie.
                                        Pogoda byla ladna, jakies 26 stopni, slonecznie.
                                        Najistotniejsza informacja dnia byly narodziny Leonory, czyli corki Principe
                                        Felipe (nastepcy tronu) i Doni Leticii Ortiz - jego uwielbianej przez
                                        podwladnych malzonki.

A co do wplywu Maurow to sa bardzo widoczne - w architekturze, kulturze,
                                        traktowaniu kobiet itd. Ale Arabowie obecnie sa bardzo nielubiani, choc
                                        wszelkimi sposobami probuja sie dostac do Hiszpanii.

Pozdrawiam wszystkich cieplo
                                        • hansgrubber Re: Swieto Zmarlych 03.11.05, 20:22
                                          Zazdroszcze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka