hansgrubber 12.10.05, 22:37 No to juz wiemy co nasza reprezentacja potrafi. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwer11 Re: Anglia-Polska 12.10.05, 22:42 Ale o co Ci chodzi ? Prowakacja !>? Wiesz ,że na trybunach widziałem ludzi z Bielska . Sponsorem wycieczki była firma GLAZUR z ul.Zamkowej 51 ? Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Anglia-Polska 12.10.05, 22:44 Nie przesadzaj, nie było tak tragicznie. Oczywiście Anglicy byli zdecydowanie lepsi, ale nie uderzaj w tak tragiczny (lub pewnie według Ciebie realistyczny ton). Obrona - słabiutka Rasiak - t r a g e d i a !!! Są też optymisyczne elementy: Kolejny klasowy bramkarz, Krzynówek, który nawet mimo braku formy jest wyśmienitym piłkarzem. Przy odrobinie szczęścia mogło być 2:2 Mnie cieszą nasi południowi sąsiedzi - Słowacy (mają baraże). A my byśmy weszli bez względu na wynik meczu Holandia - Czechy. Także czekają nas, mam nadzieję, ciekawwe chwile w czerwcu przyszłego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Anglia-Polska 12.10.05, 22:59 Tragicznie nie bylo to prawda ale jest dowod ze mamy przecietna reprezentacje - dobra na sredniakow i slabeuszy a nie na naprawde mocne zespoly. Szczyt marzen to wyjscie z grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Anglia-Polska 12.10.05, 23:04 Może będziemy mieć dalej szczęście - zobaczymy losowanie. Mówiłeś o wyjściu z grupy na MŚ? Mocny średniak to dobre określenie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcingeorge Re: Anglia-Polska 12.10.05, 23:05 To fakt Rasiak był nawet nieprzeciętny ,zagrał słabo ,ale jak Franek strzelił brmkę to tak qrde się cieszyłem ,że matka powiedziała ,że jestem nienormalny hehehehe i nie wiem jak Ty ale jestem zadowolony z postawy Polaków.Druga bramka tych angoli jak i pierwsza to był fuks!Bo czersciej było słychac doping Polskich kibiców i gwizdy angoli przy ich niemocy! Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Anglia-Polska 12.10.05, 23:10 Skoro wymagacie optymizmu to prosze - Boruc. Zagral swietnie. Ale wiadomo co to znaczy gdy chwali sie bramkarza. Po prostu mysle ze nie odegramy zadnej roli na MS. Odpowiedz Link Zgłoś
miazmat1 Re: Anglia-Polska 12.10.05, 23:50 bylo slabo!~pierwsze 43 minuty to obrona Czestochowy!Bramka szczesliwa!2:1 w miare oddaje to co bylo na boisku!3:! byloby bardziej adekwatne!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcingeorge Re: Anglia-Polska 12.10.05, 23:51 odegramy!na poczatek z Argentyną 4-0,później z Wybrzeżem Kości Słoniowej 2-0 i na koniec wygrana z Chorwacją 1-0,ćwiercfinał z głowy bo zmiennicy ograją Brazylię,a w półfinale pokonamy Holendrów po rzutach karnych a w finale rozgromimy Angolę 32-0! Odpowiedz Link Zgłoś
zlota5 Re: Anglia-Polska 14.10.05, 11:48 stracilam przez naszych slabeuszy 5 funtow a niech to Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Anglia-Polska 13.10.05, 11:27 Potrafia wiecej ale moze im nie wyszlo?Ja to pokladam wielkie nadzieje w PZPN i w chlopakow.Bedzie lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Anglia-Polska 13.10.05, 20:35 heh khaki3 - wielkie nadzieje w PZPN? dobre ...uśmiałem się do łez :D Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Anglia-Polska 13.10.05, 23:53 Rzeczywiscie. Nalezy liczyc raczej na sily nadprzyrodzone. :) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Anglia-Polska 14.10.05, 00:10 należy liczyć na to, że Janas w końcu przejrzy na oczy i poszuka kogoś na miejsce Rząsy - np Adamski, oraz w końcu posadzi na ławkę Rasiaka ... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Anglia-Polska 14.10.05, 01:38 Kto wymieni pozostalych 6 slabeuszy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Anglia-Polska 14.10.05, 01:45 może hansie wymień tych słabeuszy a wtedy spróbuje znaleźć im zastępstwo ... Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Anglia-Polska 14.10.05, 08:48 Według mnie tzw. słabeusze w tym meczu to cały zespół. Do odstrzału prawie wszyscy. Łącznie z Janasem. Przegrali już przed meczem. Ale dostaliśmy się do tych MŚ drugi raz z rzędu i to jest jazzzzzzy. a propo PZPN "PZPN śmiertelną chorobą zakaźną" sport.gazeta.pl/sport/1,65025,2967127.html ps - podobno ponad 7 mln osób oglądało "mecz o honor" - spore są oczekiwania na sukces. A Anglicy i tak nas mają w Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Anglia-Polska 14.10.05, 14:54 a nóż widelec Janas jakiś talent odkryje :D Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Anglia-Polska 14.10.05, 20:29 Latwiej wymienic rokujacych nadzieje. :) Odpowiedz Link Zgłoś