jaszal 20.12.05, 20:34 Już krążą po mieście.Widziałem ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwer11 Re: Kalendarzyki z adresem Forum 20.12.05, 20:38 kto chętny ? jest jeszcze ok.180szt. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Kalendarzyki z adresem Forum 20.12.05, 23:03 Ja chetnie:)....Świetny pomysł:) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Kalendarzyki z adresem Forum 20.12.05, 20:42 To ja bym chciala :) Sztuk jeden:) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Kalendarzyki z adresem Forum 20.12.05, 20:58 Jutro kalendarzyki wyłożymy w Aptece róg Widowska/Mickiewicza , Redakcja Kuriera Porannego , Apteka Mickiewicza róg Kazimierzowska , Sklep Komputerowy Zalewski Wojciech obok PKO BP oraz w Aptece obok zapraszam po odbiór . osoby , które nie brały udziału (Pln) w pierwszej edycji kalendarzyków proszę o przygotowanie drobnych środków ( w styczniu planujemy wydanie podobnych reklamówek z nickami wszystkich Forumowiczów Bielska Podlaskiego ! >>>>> przy odbiorze kalendarzyków nie płacimy nikomu żadnych pieniędzy !!! Zostały one opłacone już przez kilka osób Naszego Forum (4osoby) lubię bielskie Klimaty ! Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Kalendarzyki z adresem Forum 20.12.05, 21:01 obserwerze11 szacuneczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Kalendarzyki z adresem Forum 20.12.05, 22:43 bardzo proszę ! do usług doktorze ! Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Kalendarzyki z adresem Forum 21.12.05, 01:07 A jest jakies konto na ktore mozna przeslac kase za kalendarzyki( za projekt, druk itp)? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Kalendarzyki z adresem Forum 21.12.05, 07:53 Nie ma jeszcze konta bankowego . działa na zasadzie pospolitego ruszenia ! w naszym przypadku społecznie . kilka osób przyniosło bądź przelało na konto drukarni na ten cel. potrzebny ktoś , kto mógłby prowadzić takie sprawy ! jak będzie wszystko o.k. po Nowym Roku - ruszy 2 edycja napewno poda się konto drukarni/wydawcy Biuletynu Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Kalendarzyki z adresem Forum 21.12.05, 23:43 Komu jeszcze ? zostało ok 50szt. Nowa edycja będzie w Jednej z Lokalnych Gazet w Bielsku Pierwsza strona ,dolna linijka ok 3cm. Potrzebni sponsorzy , którzy mogą umieścić logo lub więcej swojej Firmy ! na odwrocie zostaną wydrukowne wszystkie nicki Naszego Forum . proszę o wypowiedź . - Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Kalendarzyki z adresem Forum 21.12.05, 23:45 I moj tez :):)Moj nick tez wydrukuja????:):):):) A moge np. kalendarz na komende zaniesc?Np. tak z 15 sztuk na test taki maly. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Kalendarzyki z adresem Forum 21.12.05, 23:48 to zależy dziecko , czy będziesz grzeczna ? no nie , dobrze Twój nick poprosimy wydrukować na niebiesko ! Bedzie wydane 25 stycznia ! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Kalendarzyki z adresem Forum 21.12.05, 23:50 zgodnie z obietnicą zostały wyłożone ! kto skorzystał ? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Kalendarzyki z adresem Forum 21.12.05, 23:51 na niebiesko???Jak fajnie:):)A jak sobie poradzicie z buraczkami??Wszystkie beda wymienione osobno czy np. burak: cukrowy.... itp itd??? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Kalendarzyki z adresem Forum 21.12.05, 23:54 tak wg. alfabetu : burak - cukrowy . cwikłowy , liściowy , pastewny i rozjechany przeze mnie dzisiaj na drodze z Biłowieży w okolicy Zbucza ! Odpowiedz Link Zgłoś
jaszal Re: Kalendarzyki z adresem Forum 22.12.05, 12:14 A to się narobiło szumu kalendarzowego! Przeciwników brak.Wszyscy za !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Kalendarzyki z adresem Forum 22.12.05, 12:19 Komitywa kalendarzykowa sie zrobila :p Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: Kalendarzyki z adresem Forum 23.12.05, 16:48 czy burak może wejśc do Apteki ? albo do sklepu komputerowego ? do redakcji gazety to chyba i owszem , czytałem nawet artykulik o burakach w gminie bielskiej . gazeta wydaje mi się ,że Codzienna czy cóś ...take jekeś w tym cóś ... Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Kalendarzyki z adresem Forum 23.12.05, 22:14 A ja mam kaleknadrzy z nickiem wlapa:p:p Ale jeszcze zajde do apteki i ze swoim znajde :p:p:p:p Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Kalendarzyki z adresem Forum 23.12.05, 22:23 niestety khakuniu , tymczasem tylko z wlapuniem , kilka egzemplarzy możesz jeszcze napotkać ze sponsorem czerwonym ! z twoim nickiem będą po 20 stycznia , lecz zależy od pieniążków . Nasz opiekun wtrócił i planuje zrobić coś fajnego . I'm must go ! Odpowiedz Link Zgłoś