hansgrubber 21.12.05, 00:43 by.milinkevich.org/ Strona kandydata opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnie-tu-juz-nie-ma Re: Aleksander Milinkiewicz 07.04.06, 13:10 hansgrubber napisał: > by.milinkevich.org/ > Strona kandydata opozycji. ==================================== A gdzie jest zapowiadana w lutym 2005 strona SM. Można byłoby wyjaśnić takie sprawy jak ta: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=39907277 Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Aleksander Milinkiewicz 10.04.06, 09:54 Bo ludzi tzw polityka a zwlaszcza zagraniczna malo obchodzi, zaczyna obchodzic wtedy gdy zapuka do drzwi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
za_cccp Źle postawione pytanie! 10.04.06, 10:36 Prawidłowe pytanie brzmi: dlaczego wątek o sługusie imperialistycznej Ameryki nie został usunięty? Odpowiedz Link Zgłoś
stepby sługus ??? 11.04.06, 10:10 O ile wiem Milinkievicz w USA jeszcze nie był i nie jest niczyim sługą. Wczoraj w Europarlamencie sprzeciwił się sancjom gospodarczym wobec Białorusi ( wobec reżimowym urzędnikom i przedsiębiorstwom - a tam wszystkie są reżimowe ) , a bardzo mocno chciała tego polska sprzymierzeniec USy. Milinkievicz o ile wiem jest też za bardzo intensywnym rozwojem stosunków Białorusko - Rosyjskich. Walczy tylko o obalenie reżimu Łukaszenki i wolność słowa w SMI ( Środkach MAsowej Informacji ) - gdzie tu służalczość ??? PYTAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul spokojnie, Step 11.04.06, 10:26 Jawny jajcarz (poczytaj jego posty) a Ty - zamiast spojrzeć z przymrużeniem oka - wchodzisz w polemiki. Milinkiewicz pewnie nie, ale b. białoruski rząd emigracyjny z tego, co wiem, zamienił Paryż na Waszyngton i z przyjemnoscią doradza p. Race. A insygniów władzy nie oddał Szuszkiewiczowi więc tym bardziej pewnie nie odda i Łukaszence. Odpowiedz Link Zgłoś
za_cccp Jaja to będą dopiero, kiedy towarzysze z CzeKa 11.04.06, 14:15 Wam je odstrzelą za kpiny z rewolucji. Odpowiedz Link Zgłoś
za_cccp Towarzyszu Stepby! 11.04.06, 14:14 Wy się nie bierzcie za politykę - my się tym zajmiemy. Wy spokojnie sobie fotografujcie! Odpowiedz Link Zgłoś