kristian_wolf 30.12.05, 15:55 Mam nietypowe zapytanie , potrzebuję 2 małe puszeczki z oryginalnym kawiorem (ikra czarna ) rosyjska bo tylko taka wchodzi w układ . Gdzie mogę , kto wie ? Sprawa honorowa ( goście z Francji )! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: Kawior oryginalny rosyjski - potrzebuję kupić 30.12.05, 16:22 Ja posiadam w domu chyba z 8 puszek.A jesli chcesz kupic to na rynku:) Chociaz mi przywiozla Babcia z Brzescia. Odpowiedz Link Zgłoś
kristian_wolf Re: Kawior oryginalny rosyjski - potrzebuję kupić 31.12.05, 08:33 Zdecydowanie 2 puszki - oryginalny ze wschodu . przechodzę na pocztę w sprawie szczegółów kristian O Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Kawior, to śmierdząca sprawa!!! 31.12.05, 13:14 khaki nie dawaj się Dziecino podpuszczać k.wolfowi, bo mogą cię spotkać nieprzyjemności!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Uważaj, uważaj 31.12.05, 13:17 Publikowanie pewnych wypowiedzi na forum bielskim skończyło się w dwóch znanych mi przypadkach procesami sądowymi - obydwa przegrane. Więc uważaj na jaki temat iz kim dzielisz się informacjami lepiej się pomódl: www.chrystusowi.pl/o_kosciele.php Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Oryginalne potrzeby!!! 31.12.05, 13:06 A może wiaderko granatów na sylwestra? Idziesz do lepszego sklepu i kupujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Oryginalne potrzeby!!! 31.12.05, 13:32 Jak sie czoowiekowi nudzi,to wymysla sobie np. policjanta inwalide,ktory parkuje na miejscu dla inwalidow i jak on tak moze?Albo wymysla sobie nowe pomysly jakbu ty ludziom zycie uprzykrzyc bo przeciez kazdy musi miec gorzej niz on juz ma.Zalosni mali ludzie szukajacy wielkich afer dla rozrywki w zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
burak_cwiklowy Re: Kawior oryginalny rosyjski - potrzebuję kupić 31.12.05, 15:12 Francja: Polacy zatrzymani z 64 kilogramami kawioru Sześćdziesiąt cztery kilogramy kawioru znaleźli francuscy policjanci podczas kontroli bagażu dwóch Polaków na dworcu Chessy pod Paryżem. Polacy, którzy przyjechali z Brukseli, zostali zatrzymani do czasu ustalenia, skąd pochodzi kawior, którego wartość rynkową oszacowano na 220 tysięcy euro - poinformował francuski wymiar sprawiedliwości. Wwożenie rosyjskiego kawioru do Francji jest zabronione na podstawie postanowień Konwencji Waszyngtońskiej, dotyczących ochrony jesiotra. Jeśli okaże się, że kawior, przywieziony przez Polaków, pochodzi z Rosji, najprawdopodobniej zostanie zniszczony. wiadomosci.onet.pl/1220560,12,1,1,,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
burak_cwiklowy Re: Kawior oryginalny rosyjski - potrzebuję kupić 31.12.05, 15:15 Pozostaje inny kawior, który kupisz w tej firmie: www.caviar-lecki.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
kristian_wolf Re: Kawior oryginalny rosyjski - potrzebuję kupić 31.12.05, 20:56 Bardzo dziękuję Wam za pomoc . Z całego serca ! Miło mi . Odpowiedz Link Zgłoś
burakpastewny Re: Kawior oryginalny rosyjski 31.12.05, 21:43 "Masz piesku kiełbaskę" jak się nie nażresz to i sie nie nalizesz smacznego Odpowiedz Link Zgłoś