Dodaj do ulubionych

GDZIE JEST KHAKI3...???

28.02.06, 08:45
Gdzie się zagubiłaś w tej sieci...? Pusto tu i ponuro bez Ciebie.
Obserwuj wątek
    • khaki3 Re: GDZIE JEST KHAKI3...??? 28.02.06, 13:25
      Wybacz ale nie bede sie zrywac codziennie z samego ranca, zeby wam nie bylo tu
      pusto i ponuro. Wolalam sobie ksiazke poczytac.
      • gq_1966 Re: GDZIE JEST KHAKI3...??? 28.02.06, 13:45
        A co dzisiaj czyta?????????????
        • khaki3 Re: GDZIE JEST KHAKI3...??? 28.02.06, 14:04
          Zycie i twroczosc Gustava Klimt'a
          • gq_1966 Re: GDZIE JEST KHAKI3...??? 28.02.06, 14:05
            Gustava Klimt'a
            Who is he?
            • khaki3 MATKO BOSKA!!! 28.02.06, 14:12
              Nie wiesz kto to Gustav Klimt?? A cos mowi Tobie malarstwo? O jeju jeju! Widze
              duuuuzy potencjal! i DUUUUZE ZALEGLOSCI:) No nic cos z tym zrobimy:)

www.vskrems-lerchenfeld.ac.at/kikuki/galerie/gustav_klimt_lebensbaum.jpg
              moj ulubiony obraz

www.reprodukcja.pl/ gal/KLG00095.jpg

tej gosci na moim pulpicie

images.google.pl/images?svnum=10&hl=pl&lr=&q=gustav+klimt+&btnG=Szukaj
              a tutaj sobie poogladasz jego inne obrazy
              • gq_1966 Mówi sie Matko Bosko 28.02.06, 14:54
                Pamiętasz dziadka z Konopielki?
                A za wszystko dziękuje.
                Masz rację zaległości DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
                ŻE
                TAK powiem bardzo
                • khaki3 Re: Mówi sie Matko Bosko 28.02.06, 14:58
                  Bez bicia sie przyznaje, ze nie znam dziadka z Konopielki, Konopielki tez nie
                  znam:) No ale nie ma co sie dziwic Tobie Klimt na naszych rejonach jest malo
                  znany. Choc ostatnio coraz wiecej osob go poznaje i przekonuje sie do jego
                  tworczosci.
                  • burak-cukrowy Re: Mówi sie Matko Bosko 28.02.06, 15:17
                    dziadek powiedział do uczycielki takie słowa :
                    - " Od kartoflóf rozbędzie się !)
                    w sekwencji kiedy tutejsze stwierdzili ,że uczycilka bradzo szczupła jak khaki
    • partizan79 Re: GDZIE JEST KHAKI3...??? 11.05.06, 08:57
      Znów się zagubiła gdzieś.
      • khaki3 Re: GDZIE JEST KHAKI3...??? 11.05.06, 17:29
        Ojjjjjjjjjjj nie zagubilam sie:) Pracuje,pozniej odpoczywam i podczytuje raz na
        jakis czas:)
        • edi9911 Re: GDZIE JEST KHAKI3...??? 12.05.06, 11:42
          Khaki szykuje się na wolontariuszkę w bielskim szpitalu.
          Publicznie to obwieściła w wątku "SZPITALNE REALIA".
          Takiej deklaracji nie zapomina się i teraz zobaczymy co znaczą słowa przez nią
          wypowiedziane i ile jest prawdy w jej paplaninie . Khaki ,chorzy liczą na Ciebie
          i czekaja .Ja zaś ze swej strony proszę ,abyś podała dokładny termin rozpoczęcia
          wolontariatu. KHAKI myśl.
          • khaki3 Re: GDZIE JEST KHAKI3...??? 13.05.06, 13:12
            Wyobraz sobie,ze nie zapomnialam.Juz zlozylam papiery na uczelni, i juz
            rozmawialam z moim opiekunek roku.Papierkowa robota sie zajmuje ciagle, i ciagle
            moje plany sa w punkcie realizacji biurokracji.Wiec najtrudniejsze za mna. Ja
            przynajmniej nie rzucam slow na wiatr jak niektorym tutaj sie to zdarza.
            • edi9911 Re: GDZIE JEST KHAKI3...??? 13.05.06, 14:20
              Faktyczni ,zrobiłaś bardzo dużo .Nawet juz złożyłaś papiery i rozmawiałas
              z opiekunem roku .Podziwiam Cię..tyle wysiłku ,tyle zaangażowania.
              Wytłumacz jeszcz co to znaczy" moje plany sa w punkcie realizacji biurokracji"
              Nic z tego nie pojmuję.
              • khaki3 Re: GDZIE JEST KHAKI3...??? 13.05.06, 15:35
                Widzisz moj opiekun roku musi wyrazic zgode na to,zebym odbyla praktyke w ZUS-ie
                w pozniejszym czasie.Wiec jego zgoda jest mi niezbedna. Pozatym jest w stanie mi
                pomuc dostac sie na wolontariat do szpitali. Wiec jest tez niezbedna osoba.
                Jakbys nie byla doinformowana to informuje, nie mozna zajsc do szpitala i
                powiedziec,ze chce sie byc wolontariuszem. Nie na takiej zasadzie to dziala.
                Wiec trzeba odstac swoje w roznych urzedach Bialostockich i wiele sie nachodzic,
                zeby cokolwiek z tego wyszlo. Biurokracja nami rzadzi w tym momencie. Jesli chce
                byc wolontaturiuszka musze przebrnac przez kilka badan medycznych,
                psychologicznych i musze miec na to zgode mojego opiekuna roku. Nie jest to
                latwe do zrealizowania, wiec musze na to poswiecic duuuuuzo mojego czasu.
                Widzisz ja przynajmniej cos robie. A Ty co? Szydzisz i ironizujesz, nie majac
                nawet pojecia o tym ile trzeba sie nachodzic i ile trzeba odstac w kolejckach w
                roznych urzedach,zeby dostac chocby jedno skierowanie na badania medyczne.
                Tymbardziej jesli masz studia,prace i inne plany osobiste na karku. Wiec sama
                biurokracja zajmuje mi duuuzo czasu i pochlania mi kolejne litry benzyny na same
                dojazdy do Bialegostoku. Ciekawi mnie czy Ty bys tyle zrobila? Mna gardzisz i
                mnie wyszydzasz ale to ja cos robie nie ty.
                • edi9911 Re: GDZIE JEST KHAKI3...??? 15.05.06, 13:57
                  "Ciekawi mnie czy Ty bys tyle zrobila? Mna gardzisz i
                  > mnie wyszydzasz ale to ja cos robie nie ty."
                  To znaczy ,co Ty konkretnie zrobiłaś ? Jak dotychczas ,to jeszcze nic
                  o tym nie pisałaś.Wymądrzasz się ,paplesz na każdy temat i nic z tego nie
                  wynika .Chcesz uchodzić za osobę nowoczesną ,widzącą szerzej niż inni i
                  tym chalisz się.A to tylko słowa przez CIEBIE wypowiadane nie mające
                  poparcia w czynach.Dużo słów mało treści.Zarzucasz mi,że ja nic nie robię
                  dla szpitala.Na jakiej podstawie , znasz mnie ,masz coś na poparcie takiego twierdzenia? Nie zamierzam ujawniać się na forum ,dlatego nie mogę mówić
                  o sposobie współpracy z bielskim szpitalem.
                  Jeszcze jeden mały problem.Ja nie posiadam wyższego wykształcenia.Szkoły
                  kończyłem bardzo dawno temu i sam robię ortografy ,ale nie mogę pogodzić
                  się z tym jak aktualnie studiująca osoba,pretendująca w przyszłości do
                  tytułu inż.mgr,mówiąca w języku polskim pisze " Pozatym jest w stanie m
                  > i
                  > pomuc dostac sie na wolontariat do szpitali".Chyba (poza tym) i (pomóc)
                  "W urzędach Białostockich" też chyba jako przymiotnik pisze sie z małej litery.
                  O litości ,o mowo polska!!!!!!!!!!!!!!.Khaki myśl co piszesz.
                  • konsum5 Re: GDZIE JEST KHAKI3...??? 15.05.06, 17:09
                    A ja bedę bronił Khaki, jak zawsze , zresztą.
                    Od kiedy dowiedziałem się , że moja Khaki będzie wolontariuszką w bielskim
                    szpitalu, wystaję codziennie około północy z mokrą głową na balkonie. Może mnie
                    w końcu weżmie i otrzymam skierowanie na oddział, na którym będzie pracowała
                    dla dobra chorych, miła moja Khaki.
                    Ale, no właśnie, ponoć mamy dopłącać do pobytu w szpitalach?
                    No cóż, lubow kosztuje, niestety.
                    Ale co tam, damy rade!!!
                    • khaki3 Re: GDZIE JEST KHAKI3...??? 15.05.06, 17:37
                      Wiesz co nie mam obowiazku przedstawiac zaswiadczen, ze staram sie cos
                      zrobic.Oczekujesz,ze bede udowadniac?Nie robie tego dla forumowiczow, ja to
                      robie dla siebie i robie to dla ludzi. nie dla ciebie nie dla innych na forum.
                      wiec nie mam zamiaru cokolwiek udowadniac. smieszy mnie twoje podejscie. nie
                      wiesz czego sie doczepic bo wiesz ile czasu zajmuje odstanie w kolejkach jesli
                      chcesz cos zalatwic, wiec czepiasz sie ortografow. tradycyjny chwyt ponizej
                      pasa.to raz. a dwa dziwi mnie to, ze nigdzi nie pisalam,ze zamierzam byc Pania
                      magister inzynier. a ty juz nawet mnie w tej roli osadzasz. dziwnie sie robi
                      coraz bardziej. sadzisz,ze mozna zostac wolontariuszem z dnia na dzien? wyobraz
                      sobie, ze nie. twierdzisz,ze to paplanina. niech i tak bedzie. nie mam zamiaru
                      nic tobie udowadniac. robie to dla siebie i dla ludzi, ktorzy oczekuja
                      bezinteresownej pomocy. ujawiac sie nie musisz. ja juz doskonale wiem kim
                      jestes, i doskonale wiem dlaczego starasz sie mnie doczepic w kazdym moim
                      slowie. i wiem jedno dla bielskiego szpitala nie robisz nic dobrego. wrecz
                      przeciwnie. wiec moze zastanow sie nad swoimi czynami a pozniej zacznij patrzec
                      na czyny innych ludzi?
                      • edi9911 Re: GDZIE JEST KHAKI3...??? 16.05.06, 10:26
                        1.Bielskiemu szpitalowi,jak dotychczas,nic dobrego nie zrobiłaś,ale
                        szumu wokół tego robisz bardzo dużo.
                        2.Przepraszam,myślałem,że jako młoda osoba masz ambicję i studia
                        ukończysz z tytułem inżyniera magistra.Co do tych ambicji,to
                        pomyliłem się-jeszcze raz przepraszam.
                        3.O jakim chwycie poniżej pasa Ty myślisz?Ja tylko pisałem,
                        że robisz dużo błędów ortograficznych.Być może na forum jest to
                        dopuszczalne,niech i tak będzie.
                        4.Stwierdzam,że nie znamy się.Podejrzewając konkretną osobę,o
                        to pisanie,wyrządzasz jej krzywdę.Na 100% jestem Ci osobą absolutnie
                        obcą.
                        5.Kto,ile zrobił w bielskim szpitalu musi pozostać tajemnicą .
                        A poza tym życzę zdrówka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka