siwy62 27.03.06, 20:56 i z zimy przeszlismy besposrednio do jesieni, teraz czekać trzeba na pierwsze mrozy. a czółko z taką pogodą.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja-alutka Pięknie... 27.03.06, 21:36 Ależ jest pięknie!! Biało, ciepło, wszystko wisi w oczekiwaniu na Słońce, które jutro sie pojawi i rozświetli mgłę...A później juz tylko wiosna i wiosna i wiosna...☺ Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Padł net, forum zablokowane 27.03.06, 22:18 Normalnie jest taka mgła, że forum nie widać! Podobno u części bielszczan net padł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Padł net, forum zablokowane 28.03.06, 08:43 i dzisiaj znowu piekna mygla:) Lubie jakjest mgla, tak slicznie,bialo, i nic a nic nie widac:p A zaraz bedzie juz kwiecien, i bedzie coraz cieplej i cieplej i cieplej i bedzie lipiec:) I moje urodziny:D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.t Re: Padł net, forum zablokowane 28.03.06, 09:38 Autobusy się spóźniają jak jest mgła... Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Farciara 28.03.06, 09:42 Urodziny w lipcu ...!!Zawsze chciałam się urodzić latem, a nie w najzimniejszym z zimnych zimowym miesiącu...:( ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Farciara 28.03.06, 10:00 hehe no widzisz jak to jest:) A ja zawsze sie cieszylam bo jak bylymoje urodziny to wszyscy mieli wakacje i mogli razem ze mna swietowac.a z biegiem czasu jest tylko lepiej:)Gdyby tylko Ukochany mial wakacje wtedy co ja:( No ale nie mozna miec wszystkiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
siwy62 Re: Farciara 28.03.06, 10:03 Farciara, ja też chcę mieć urodziny w lipcu, a nie póżną jesienią. Ale w moim wieku urodzin się nie obchodzi, raczej... Optymistycznie mimo mgły czółko Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul tak na oko... 29.03.06, 12:23 Jest ode mnie ze trzy lata starszy, czyli załapuje się już na 19-y. Pozdrawiam, MŁODZIEŃCZE! Wkrótce też będziesz miał z górki, zobaczysz, jakie to uczucie! Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: to życie przed Tobą, dopiero 29.03.06, 12:59 Podobno życie zaczyna się po 80tce. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: to życie przed Tobą, dopiero 29.03.06, 13:12 A ja się biedna wciąż łudzę, że po 40 :((☺ Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: to życie przed Tobą, dopiero 29.03.06, 13:18 Przepraszam, że tak długo nie odpisywałem, ale wnuk poszedł dla mnie po piwo i słomkę, a ja nie umiem się komputerem obsługiwać. Chłopaczyna zawsze za mnie pisze. Alutko nie martw się, po 40tce też jest fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
edi9911 Re: to życie przed Tobą, dopiero 29.03.06, 14:14 Tak , dopiero po 40 żyje sie.Wszyscy nazywają BABA ,no może BABCIA Odpowiedz Link Zgłoś
siwy62 Re: to życie przed Tobą, dopiero 30.03.06, 00:10 a tak w ogóle- ciesz sie że nie szczekasz - taka była balanga... ojo joj, chyba przesadziwszy, jeżeli urazę ktoś zywi, czoła chylę i przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: to życie przed Tobą, dopiero 30.03.06, 00:12 Ty to chyba masz to czoło jak kowadło, co? Odpowiedz Link Zgłoś
siwy62 Re: to życie przed Tobą, dopiero 30.03.06, 08:07 No i lufe na nim,,, a co...? myślicie że tylko czoło mam do obrony, czasami potrafie przyatakować i z lufy wypalić, he, he,. czółko partyzancie... (AK, AL, BCh, GL, WiN czy coś innego?) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul z pamiętnika Partyzanta... 30.03.06, 08:14 pn: wyparliśmy Niemców z leśniczówki; wt: Niemcy wyparli nas z leśniczówki; śr: wyparliśmy Niemców z leśniczówki; cz: Niemcy wyparli nas z leśniczówki; pt: wyparliśmy Niemców z leśniczówki; sb: Niemcy wyparli nas z leśniczówki; NIEDZIELA: Przyszedł leśniczy i wygonił nas wszystkich z lasu. Odpowiedz Link Zgłoś
siwy62 Re: z pamiętnika Partyzanta... 30.03.06, 08:24 No to znaczy Partyzant - kombatant! Wow! bez czółka bo mi znów kowadłem przywali. Odpowiedz Link Zgłoś