jasmin51 28.04.06, 14:36 Może ktoś z was może mi pomóc szukam mieszania do wynajęcia w Bielsku Podlaskim??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
napchafte_chochoncy Re: Szukam mieszania??????????????????? 28.04.06, 14:52 To jescze tylko musiesz podać, co konkretnie chcesz mieszać. Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma Mieszaj śmiało ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! 28.04.06, 17:33 Idź i namieszaj w SM. ------------------------------- www.smbp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
obalix Śmiało, śmiało ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! 28.04.06, 17:52 Ty seri nie nawidzisz tego SM. Jestem nie w temacie, ale widząc jak często sie to SM pojawia na Forum to masakra. Mam nadzieję że na zdrowiu ci się to nie odbije. Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma O mnie się nie martw!!! 28.04.06, 18:03 obalix napisał: > Ty seri nie nawidzisz tego SM. Jestem nie w temacie, ale widząc jak często sie > to SM pojawia na Forum to masakra. Mam nadzieję że na zdrowiu ci się to nie > odbije. =============================== Tu nie o moje zdrowie chodzi tylko o sztachety. A moje zdrowie się nie martw, przeżyję jeszcze i ten zarząd SM. Martw się lepiej co będzie z mieszkaniami członków, jak się okaże, że SM jest bankrytem. Opowiem ci jeszcze jak dostałem wizę do USA. P dwóch nieudanych próbach, za trzecim razem na pytanie dlaczego o nią się ubiegam odpowiedziałem, że jestem prezesm spółdzieleni, która niebawem zbankrutuje. Nie pytano mnie o nic więcej i mam wizę na 10 lat. ------------------------------- www.smbp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Gratuluję, będzie was już dwóch 28.04.06, 23:11 Silna ekipa by założyć spółdzielczo-ukraińskie forum "Chicago". Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul przepraszam Jaśmin, że nie na temat 28.04.06, 23:14 Taki już urok tego forum. Nie wiem nic, niestety, o mieszkaniach do wynajęcia. Wierzę jednak, że ktoś Ci pomoże - statystycznie jakieś 10% wypowiedzi dotyczy tematu wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
obalix Re: O mnie się nie martw!!! 29.04.06, 01:08 No to ci powiem szczerze że zadziwiłeś mnie historią o wizie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Mam coś dla Ciebie... 28.04.06, 18:23 Napisz do mnie na e-mail chyba coś mam!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin51 to znowu ja 28.04.06, 20:53 chodziło mi oczywiście o mieszkanie każdego kto się nie domyślił przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Nie martw się!! 30.04.06, 18:51 Kochana nie zwracaj na nich uwagi !! Oni tak zawsze wiesz jak to "klika rządząca"...:))) A we wtorek podam Ci jakiś namiar :)) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Grupa Trzymająca Forum?! 30.04.06, 19:37 Wreszcie się uśmiechnęłaś, ufffffffffffffffffffffffff Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin51 Re: TKWF 05.05.06, 19:09 podciągam wątek może ktoś jednak coś wie o jakims mieszaniu (mieszkaniu!!!!!!!!!!!) czyżby już wszystkie wynajęte hihihih Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Nie róbcie obciachu! 10.05.06, 07:58 Tylu ludzi na forum i nikt o mieszkaniu nie słyszał?! Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.t Re: Nie róbcie obciachu! 10.05.06, 16:21 Ja kiedyś widziałem mieszkanie, ale chyba nie do wynajęcia... Tak podciągam:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin51 Re: Nie róbcie obciachu! 10.05.06, 22:03 będe tak długo podciągać aż coś się znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Dobre słowo o Serwisie 10.05.06, 22:29 Póki wydawał to swoje prawicowe pisemko było gdzie zamieszczać tego typu ogłoszenia. Istnieje coś, co nazywa się bodaj "Kurier Ogłoszeń" - kiedyś było tam sporo ofert wynajmu właśnie z okolic Bielska i Hajnówki - nawet ten system działał. Ostatni raz miałem to pismo w ręku trzy lata temu, więc nie wiem, jak wygląda obecnie. Możesz je przejrzeć w sklepie (jeżeli się jeszcze ukazuje). Poza tym jest w Bielsku kilka biur obrotu nieruchomościami. Czy pośredniczą w wynajmie, czy tylko szacują wartość - nie wiem. Ale co Ci szkodzi zadzwonić: 1. Kapitał 730 76 11 2. Lucyna Godun 730 39 28 3. Census 730 82 05, mam też maila: census@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma Serwisem mordy sobie nie wycieraj bo się pochla... 10.05.06, 22:37 pawlozsiul napisał: > Póki wydawał to swoje prawicowe pisemko =============================== Nie wiem czy prawicowe, bo ta bielska nibyprawica nazywała czasopismo "komunistyczne", gdy nie było coś po jej myśli. Np: gdy prorokowało próbę zamachu na SP5. A może poszukać ogłoszeń na OFICJALNYM PORTALU SM: www.smbp.pl ------------------------------- Wybory do organów SM mają jeden scenariusz. Jest po mistrzowsku opanowany. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul ultra-prawicowe, uwierz 10.05.06, 23:00 Opiniami bielskiej prawicy się nie przejmuj. Całą wiedzę o polityce zaczerpnęli z "Krótkiego kursu WKP(b)". Ja ich nazywam (oczywiścię tę "prawicową" podgrupę, która nie była Twemu pismu przychylna) "prawicą post-PZPRowską". Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Szukam mieszania??????????????????? 11.05.06, 00:48 Poczytaj ogłoszenia w Kauflandzie i Stokrotce. ja znalazłam tam wiele ciekawych ofert :) Odpowiedz Link Zgłoś