mnie-tu-juz-nie-ma 28.04.06, 18:44 Burmistrz dostał absolutoriom!!! ------------------------------- www.smbp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burak-cukrowy Re: Cud nad Białką !!!! 30.04.06, 23:50 img200.imageshack.us/img200/5772/brzegibiakiwbielsku3cv.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Może nie Cud nad Białką lecz normalne !!! 01.05.06, 00:06 img140.imageshack.us/img140/4461/biakawbielsku0lj.jpg i tak dalej ..........będzie < ! > Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Zagadka 01.05.06, 09:11 Kiedy i gdzie tak było: img207.imageshack.us/img207/4818/dsc01964custom4wf.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma Re: Cud nad Białką !!!! 01.05.06, 10:18 mnie-tu-juz-nie-ma napisał: > Burmistrz dostał absolutoriom!!! =============================== ... głosami koalicji bielskiej. Brawo!!! SLD kupiła sobie mniejszości. Też BRAWO!!! ------------------------------- Oficjalny portal SM w Bielsku Podlaskim www.smbp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Cud nad Białką !!!! 01.05.06, 10:56 mnie-tu-juz-nie-ma napisał: > mnie-tu-juz-nie-ma napisał: > > Burmistrz dostał absolutoriom!!! > =============================== > ... głosami koalicji bielskiej. Brawo!!! > SLD kupiła sobie mniejszości. Też BRAWO!!! > ------------------------------- Gwoli ścisłości: głosami radnych SLD i 5 radnych Koalicji. Faktycznie cudowna zmiana stanowiska "radnych Koalicji" (?) podczas sesji. Przewodniczący Rady Miasta z Koalicji (P.K.)i ja (M.J.) nie głosowaliśmy za udzieleniem absolutorium Burmistrzowi. Uważam, że każdy ma prawo do własnej niezależnej oceny i nikt nie będzie mi mówić jak mam głosować, a tym bardziej mówić że nie pożałuję jeśli zagłosuję "za", tak jak proponowała mi radna R. z Koalicji. Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma Re: Cud nad Białką !!!! 01.05.06, 11:00 szpila555 napisał: > Gwoli ścisłości: > głosami radnych SLD i 5 radnych Koalicji. > Faktycznie cudowna zmiana stanowiska "radnych Koalicji" (?) podczas sesji. > Przewodniczący Rady Miasta z Koalicji (P.K.)i ja (M.J.) nie głosowaliśmy za > udzieleniem absolutorium Burmistrzowi. > Uważam, że każdy ma prawo do własnej niezależnej oceny i nikt nie będzie mi > mówić jak mam głosować, a tym bardziej mówić że nie pożałuję jeśli > zagłosuję "za", tak jak proponowała mi radna R. z Koalicji. ======================== W radzie zasiadają dwie radne "R." : Radana nauczycielka Ryżyk i radna nauczycielk i członek zarządu SM Rusaczyk. Obydwie z "mniejszości". Uściślij o którą chodzi. ======================= www.smbp.pl/------------------------------- Oficjalny portal SM w Bielsku Podlaskim Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Cud nad Białką !!!! 01.05.06, 11:02 Faktycznie, masz rację, chodzi o radną z Zarządu SM. Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma Nic nowego !!!! 01.05.06, 11:04 czyli jedna Wielka Bielska Mafia od UM po SM ------------------------------- Oficjalny portal SM w Bielsku Podlaskim www.smbp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandernaumczyk Re: Nic nowego !!!! 01.05.06, 22:19 Kondrat zgłoś się do dr.Godlewskiego !! żal mi Ciebie !!! masz niezła obsesję na punkcie UM i SM !!! jedyny ratunek Kobieta lub Choroszcz !!!!!!] naprawdę żal mi Ciebie ! gorąco pozdrawiam ! p.s. nie pij sam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma Re: Nic nowego !!!! 03.05.06, 12:48 Jak zwykle jesteś denny. Członku rady nadzorczej SM zadziałaj w sprawie uroczystego otwarcia portalu SM, bo ludzie - nie wiedzieć dlaczego - pytają się mnie o tą stronkę. A jeśli chodzi o picie w samotności, to raczej mi nie grozi, bo w odróżnieniu do ciebie mam wielu prawdziwych przyjaciół i kolegów, czego tobie różnież życzę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma Z Chamem przez duże "C" nie będę ... 21.05.06, 10:51 ...dyskutował!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Re: Z Chamem przez duże "C" nie będę ... 21.05.06, 10:55 Pawlo bardzo dobrze napisał. Jakby to powiedzeć - wyjałmi to z ust :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma Stosunki przerywane są ... 21.05.06, 10:59 Aha, rozumiem - musiał wyjąć Ci z ust, żeby podejść do kompa. Tak? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul cóż za metafora... 21.05.06, 11:15 Marnujesz się Serwis, wiersze powinieneś pisać - taki talent poetycki. Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma Wiersze pisz sobie sam albo z kolegą - "ckmi"... 21.05.06, 11:25 pawlozsiul napisał: > Marnujesz się Serwis, wiersze powinieneś pisać - taki talent poetycki. ============= A może sam spróbuj podczas tych uniesień z "ckmi". Poproś kogoś żeby podsunął ci komputer, albo podał kartkę i długopis. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul mam już tytuł nawet 21.05.06, 11:33 "Kiedy Serwis będzie Bogiem". To będzie strasznie smutny wiersz, apokaliptyczny nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Re: Wiersze pisz sobie sam albo z kolegą - "ckmi" 21.05.06, 13:13 mnie-tu-juz-nie-ma napisał: A może sam spróbuj podczas tych uniesień z "ckmi". Poproś kogoś żeby podsunął > ci komputer, albo podał kartkę i długopis. A jeszcze brał udział zarząd SM - przynieśli sztachety z jakiegoś zniszczonego płotu.Byli również urzędnicy - mieli ze sobą jakieś plany, chyba zagospodarowania. Zabawa była do rana. Serwiś opowiedz to wszystko lekarzowi - on cie zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
adolf_20 Re: Wiersze pisz sobie sam albo z kolegą - "ckmi" 21.05.06, 14:00 ckmi napisał: > A jeszcze brał udział zarząd SM - przynieśli sztachety z jakiegoś zniszczonego > płotu.Byli również urzędnicy - mieli ze sobą jakieś plany, chyba > zagospodarowania. Zabawa była do rana. - I tak być powinno,sztachety niepomalowane z jednej strony powinni przybijać prezesi,donosić członkowie rady,a gwoździe podawać niektórzy z pracowników.Sztachety od strony SM powinne być nie tylko nie malowane należało by wysmarować je g...,by spóldzielczy plebs poczuł zapachy.Syfu i gówna w posiadłości świrowatego serwisa nie brakuje więc można malować.Wierzę że jego rozwijajacy się w szybkim tempie pierdolec pozwoli na jeszcze ciekawsze efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul mógłbym prosić o wyjaśnienie... 21.05.06, 00:18 Wydawało mi się, że absolutorium jest udzielane za wykonanie budżetu, a nie za to, jaki jest burmistrz. Więc cóż takiego skandalicznego zrobił Berezowiec, że nie zasłużył na absolutorium?! Pieniądze zapisane w budżecie na oświatę wydał na drogi? Przypomnę też, że tak właśnie pojmując ideę absolutorium - kilkanaście lat temu mniejszości głosowały za jego udzieleniem burmistrzowi Leszczyńskiemu (przed powołaniem spółki ciepłowniczej - wtedy rzeczywiście była bonanza). Odpowiedz Link Zgłoś