Dodaj do ulubionych

mentalność młodzieży bielskiej nie zmienia się

29.04.06, 18:33
Bardzo to przykre, że jest dziwne tu, na tym forum, że ktoś chce potańczyć z
ekipą w Bielsku i ruszyć te mase. Widzę jednak ,że w Bielsku dalej furrorę
robią prymitywne dowcipy i odzywki a najlepszą formą zabawy jest picie piwa w
parku przy muszli. Wszystkim ,którzy się śmieją z mego pomysłu na taniec
mówię: WSPÓŁczuje. Bielsk to nie jest pępek świata tylko pipidówa w , której
nic się nie dzieje. No ale jak komuś wystarczy piwo w parku przy muszli
to ....powodzenia
Obserwuj wątek
    • riverisland Re: mentalność młodzieży bielskiej nie zmienia si 29.04.06, 19:40
      Oto Polska B właśnie.
    • baam1 Re: mentalność młodzieży bielskiej nie zmienia si 29.04.06, 20:26
      Nie wiem, w którym miejscu poczułaś się dotknięta i gdzie odkryłaś prymitywne
      dowcipy w swoim poprzednim wątku ???? Skąd wnioskujesz, że najlepszą formą
      zabawy jest picie piwa w parku przy muszli??? Czyzby ktos na forum Cię o tym
      poinformował??? Z czego wnosisz, że ktoś śmieje się z Twego pomysłu??? Czyzby
      zachwyt stolicą, który emanuje z każdej niemal literki Twojej wypowiedzi,
      typowy zresztą dla młodego człoweika, który wyrwał się niedawno z prowincji,
      spowodował taką interpretację??? Czy znaczy według Ciebie, że jeżeli ktoś nie
      zachwyca się Twoim pomysłem, to go krytykuje???
      I wcale nieprawda, że w Bielsku nic się nie dzieje. Jest wielu ludzi, którzy
      robią naprawdę dobrą robotę, tylko, że wcale się z tym nie afiszują ...
      Ale to już inna sprawa.
      • pawlozsiul no, no - nawet spokojna Baam "wyszła z nerw" 30.04.06, 18:12
        Trudno się dziwić.
    • khaki3 Re: mentalność młodzieży bielskiej nie zmienia si 29.04.06, 20:38
      wiesz a ja wolemieszkac w takiej pipidowie niz w tej Twojej wawie. I to nie
      prawda,ze u nas nic sie nie dzieje. dziwie sie,ze okreslasz mlodiez jak jakichs
      pijaczkow. jednak nie wiesz zbyt duzo i Twoja mentalnosc jesttaka jak tych z
      wielkiego miasta. oceniaja z gory nawet nie wnikajac glebiej w srodowisko.
      jednym slowem jedziesz stereotypami.
      • alkatras_2005 Re: mentalność młodzieży bielskiej nie zmienia si 01.05.06, 23:11
        Mieszkam w Bielsku od ponad 24 lat i jak siegam pamięcią do początku lat 90-tych
        ( wielu z was tego nie pamięta) były morrdownie pod wieczór... uwierzcie mi
        osiedla na osiedla sie tłukli Centrum na Ogrodową , Centrum na Park
        itp...ognie krzyzowe łańcuchy norze kastety, strach było wyjść o zmroku...Po 10-
        15 latach większość osób ,które rozkręcały te burdy a właściwie przyczyniały
        sie do tego-,,SIEDZĄ" , założyli rodziny albo dostali dożywotnie ,,zawiasy";);)
        ALE... BIELSK TO BIELSK NIGDY NIE DOROŚNIE DO INNEJ MIEŚCINY CHYBA ŻE KTOŚ SIE
        WKU...I I Z SHOTGUNÓW POWYBIJA NIEODPOWIEDNIE I NIEPASUJĄCE DO OTOCZENIA OSOBY
        PODPIERAJĄCE PARAPETY PODLASIANKI CZY SPORTOWEGO:):)byłem niedawno w pewnej
        Bielskiej dyskotece ceniona i szczycącą sie profesjonalna ochroną i
        monitoringiem....a tu figa...w ciągu godzinki tlukli sie 3 razy. naliczyliśmy z
        kumplem ze na 5 hiphopowców z klinami do kolan bawiacych sie w muzyce techno,
        house , trance (padaka)przypada jedna małolata,,,,:) ,,śmiech na sali HEHEHEH"-
        ,,i weź podejdź albo popatrz krzywo" to gotów wsadzić kose w żebra:(:):(:)ale
        cóż...jest godzina 23.00 naliczyliśmy już 8 bujek od kąd kiedy przyszliśmy na
        tą wspaniałą dyskoteke(20.00-21.00). Nagle słysze ŁUPPP ,HAPP CUUP BZYK:):) OOO
        gwiazdy wieczoru... patrze na kumpla i mówie ze będzie niezapowiedziany
        striptiz w klatce.... haha okazało sie walka bedzie bez koszulek nono coś z
        wyzszej półki...:):):) atmosfera sie podnosi każdy naj...y i naćp...y szuka
        jak tu komu wpier...ć ,nagle czuje jak kroś mnie za gardło bierze , nie moge
        oddychać , kaszle czuje ze mdleje...okazuje sie że to nie ktoś a coś mnie dusi-
        gaz łzawiący a może jakiś inny pieprz rozprasza towarzycho i wygania ludzina
        zewnątrz. Póki sie otrząchnołem i wytarłem łzawiące oczy zobaczyłem już 10
        bujkę z kolei na trawce przed lokalem:)Pomyślałem,,ja to pier...ole i wale o
        00.00 h do domu. I tak sie zakończyły moje Wielkanocne Święta.
        Widzicie sami moi drodzy że Bielsk Podlaki to jest WIELKA dziura zabita
        dechami ,gdzie nie ma żadne przyszłości dla żadnego młodzieńca. Kto miał
        szmal , TROCHE ROZUMU ,operatywności i pomocy -uciekł za granice. Idąc przez
        centrum albo park w Bielską sobotę bez problemu można oberwać odłamkiem szkła
        albo samą butelką(po szampanie-nie radze:). Pijany człowiek:
        -wulgarny
        -chamski
        -bezinteresowny
        -obojętny itp, itd...to niektóree z argumentów , które moge wymienić. Wiadomo
        każdy sie chce pobawić sie ,wyszaleć po tygodniu wyczerpującej pracy ale
        ludzie!!!!!!!!: NIE ZATRUWAJCIE ZYCIA INNYM!! Może zauważyliście ,że pijani
        ludzie w Bielsku zaczepiają i rzucają wulgarnymi słówkami tylko jak są w
        grupie??!!!!a no...
        Ile dyskotek padło przez to że ludzie w Bielsku Podlakim nie umieją sie
        zachować podczas zabawy... Byłem tydzień temu na wiejskiej zabawie (OCZYWIŚCIE
        KIEROWCA;)i jeden chłop z pługa wyrwany ze słomą w butach oblał mnhie niechcący
        piwem.... i co??? jak to co ...przeprosił i postawił kolejkę dla moich ziomali--
        -to jest qltura ludzie...na wiejskiej zabawie...!!! a BIELSK PODLASKI NAWET
        TEMU NIEDORASTA !!!!!!!!!!
        JEŚLI KTOŚ BĘDZIE TO CZYTAŁ TO WIE W CZYM RZECZ I TO ROZUMIE....BO KTO TEGO NIE
        CZYTA I NIE PRZECZYTAŁ TO PEWNIE ŁOI WINO Z KARTONIKA , PALI ZIELSKO ALBO
        TŁUCZE ZA ,,NOCNYM" BEZBRONNEGO DZIADKA... FAKT FAKTEM CO ON! BĘDZIE MÓJ
        ARTYKUŁ CZYTAĆ JAK NIE MA KOMPA BO JEGO DAWNO ODSPRZEDAŁ ZA PÓŁ KILO ZIELSKA ,
        ALBO NIE UMIE CZYTAĆ BO NA PRZERWACH NA WINO BIEGAŁ...:):)JAK MI COŚ SIE
        PRZYPOMNI TO NAPISZE...A JAK NIE NAPISZE TO PROSZE NA PRZYWATNEGO
        MAILA
        NARAZIE
        • alkatras_2005 CHAMSTWO I OBŁUDA... 01.05.06, 23:13
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=41061218&a=41147792
        • konsum5 Re: mentalność młodzieży bielskiej nie zmienia si 02.05.06, 17:28
          Świetnie!!!
          Na przykładzie jednej tylko imprezy można pokazać sens życia młodzieżowego w
          BiPi.
          Alkatras!!! Masz rację, we wszystkim racje!!! Ale dlaczego tak jest??? Kto
          wychował te rzesze naćpanych i naj.......ch gnojów???
          Zastanawiamn się tylko, gdzie jest coś, lub ktoś, kto moze chociaż trochę nad
          tym zapanować. Nikt nad tym nie panuje!!! I panować nie będzie!!!
          Słuchajcie, każdy lokal który sie właśnie otwiera, musi przezyć najazd tłumu
          chamów, bardzo młodych chamów, I nie raz tylko dzięki ochronie nie wyszliśmy z
          niego bez nosów. Ale masz rację, nie jeden lokal został wykonczony przez
          młodych sk....li.
          A przecież ochrona nie jest za darmo. A przecież codziennie jej nie ma.
          Więc w te dni kiedy nie ma ochrony można wyszaleć się do woli na Bogu ducha
          winnym właścicielu i obsłudze.
          Wszyscy czegoś wymagają (kultury, niskich cen, swietnej ochrony,), ale od
          siebie już nie koniecznie coś dają.
          NIC NIE ZROBIMY,
          • partizan79 Re: mentalność młodzieży bielskiej nie zmienia si 02.05.06, 18:06
            Czasem problemem jest przygłupawa ochrona, chcąca za wszelką cenę się wykazać.
            Na święta jacyś dwaj nietutejsi najemnicy stojący na bramce w Elicie spuścili
            manto dla nastolatka, który był pijany i chciał wyjść na zewnątrz z butelką w
            ręku. Manto nie było adekwatne do przewinienia, bo wlepić dla młokosa,
            przetrzepać mu skórę i głowę (!) pałką, zrzucić go ze schodów i jeszcze potem
            skakać mu po zakrwawionej głowie zakrawa na sadyzm. Dziwię się, że ochroniarze
            wyjechali cało z Bielska.
          • aeiou2 Re: mentalność młodzieży bielskiej nie zmienia si 07.05.06, 21:56
            cieszę się, że tak myślisz. Większość ludzi tutaj, zjechało mnie za moja
            wypowiedz, myślę , że ludzie w bielsku zapierają sie rękoma i nogami, że tak
            nie jest bo boją się brutalnej prawdy. W bielsku trzeba zmian bo to super
            miasteczko i jest tam dużo młodych ludzi, którzy nie mają gdzie się rozwijać.
            No ale idzisz, jak napisałam ,że zakładam grupę funky na wakacjach, to wysłali
            mnie na zabawę do malennik
        • alkatras_2005 CHAMSTWO I OBŁUDA... 02.05.06, 18:30
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=41061218&a=41147792
        • aeiou2 Re: mentalność młodzieży bielskiej nie zmienia si 07.05.06, 22:10
          dzięki, to je to
      • aeiou2 Re: mentalność młodzieży bielskiej nie zmienia si 07.05.06, 22:08
        człowieku, ja sie w bielsku wychowałam i już za moich czasów jedyna rozrywką
        była minutka i muszla z piwem w roli głównej, od tamtego czasu nic się nie
        zmieniło. a prawda jest taka ,że w bielsku nic się nie dzieję i nie ma żadnej
        kultury dziania sie czegokolwiek. W warszawie pracuje i realizuje sie zawodowo
        ale z bielskiem jestem związana sercem, a moja mentalność zawsze była i będzie
        podlaska- wschodnia. A wy siedzicie na tym forum i nakręcacie się głupotami
        zamiast ruszyć tyłki i coś zrobić. Ja tylko chciałam zaprosić ludzi do fajnej
        zabawy, no ale jak wysyłacie mnie na zabawę do malennik z moją grupą taneczną
        to przepraszam bardzo....
        • pawlozsiul po co się tak zaperzasz? 07.05.06, 22:20
          Jeżeli czytasz forum, wiesz zapewne, że taki ma ono styl. Wzięłaś wszystko
          nazbyt osobiście, poczułaś się urażona - w reakcji na to sama zaczęłaś obrażać.
          Po co Ci to?

Nie zrażaj się. Fakty są takie, że nikt z PISZĄCYCH na forum nie wyraził
          zainteresowania. Więcej osób jednak to forum czyta niż na nim pisze. Więc
          zamiast emocjonalnie reagować przedstaw swój plan, podaj zainteresowanym e-
          maila - wtedy będziesz mieć jasność, czy twój pomysł ma szansę.

A co masz właściwie do zabawy w Malennikach, byłaś? Jak nie, to zapraszam. ;)
          • konsum5 Re: po co się tak zaperzasz? 09.05.06, 17:19
            A ty Pawlo na każdą próbe skomentowania stylu forum, odpowiadasz: takie już to
            forum jest...
            Czyli co można jechać po każdym bez żadnej żenady, a potem... takie to już
            forum jest, taki ma styl...
            łeeeeeee!!!!!
            • pawlozsiul bo takie już jest... 09.05.06, 19:03
              Nie napisałem tego przecież w obronie stylu forum. Intencją moją było wyłącznie
              to, żeby Aeiou nie brała naszych wypowiedzi zbytnio do serca, tyle. Tobie bym
              tego nie napisał, ponieważ wiesz o doskonale, jakie forum jest.

Wyjątkowo w tym wątku po nikim nie pojechałem, poważne przeoczenie.
        • partizan79 W rytmie funky 08.05.06, 08:39
          Każdy ma jakiegoś bzika
          Każdy jakieś hobby ma
          Ja tam wolę w Malennikach
          Bo te funky słabo znam.♫♫♫♫

Nie bierz wszystkiego na serio, Aouie (☺). Odnajdź wątek ze zdjęciami ze zlotu
          forumowiczów i zobacz, który tam wygląda na tancerza i to jeszcze do tego
          tancerza-funky.

A wy siedzicie na tym forum i nakręcacie się głupotami
          > zamiast ruszyć tyłki i coś zrobić.

Każdy odpowiada za swój tyłek. Jedni go pokazują, inni kręcą nim w rytmie
          funky, jeszcze inni wolą posiedzieć przed komputerem albo przy muszli.

• wiktowoj Re: W rytmie funky 08.05.06, 11:01
            dobre ty skazał sieroża i rym prawie buw.
            Innymi słowy:
            dobrze powiedziałeś kolego, i prawie rym Ci się udał.
    • ja-alutka Ot tak... 30.04.06, 14:24
      Co prawda tzw. młodzieżą już dawno nie jestem ale... Będąc ostatnio w Warszawie
      widziałam na ławkach Młodzież pijącą piwo i wyrażającą się w słowach ogólnie
      uznanych za obraźliwe...i opowiadająca prymitywne odżywki... Więc może nie
      chodzi tu o miejsce tylko o ludzi, którzy są Tylko ludźmi...A Bielsk dla mnie
      to jest pępek świata, miejsce któe kocham, określenie pipidówa Ciut mnie w
      związku z tym obraża... Nie wystarczy wyrwacćsię do tzw Wielkiego Świata, zeby
      nabrać ogłady, inteligencji i taktu...to tak nie działa...!! Ale pewnie
      tradycyjnie...
      • khaki3 Re: Ot tak... 30.04.06, 14:38
        Tak to jest.Wyrwie sie mlode serce z "pipidowy" i odrazu staje sie
        wielkomieszczanskim bubkiem. Ja tam lubie Bielsk,a nawet wole do jeszcze
        mniejszej pipydowy po slubie sie wyprowadzic.I nie przeszkadza mi,ze mieszkam w
        malym miasteczku.Tu przynajmniej chamstwo to wyjatek, w tej Twojej warszawie to
        norma i obowiazek.
    • pawlozsiul Aeiou, zapraszam na mój kurs 30.04.06, 18:16
      Bardziej tradycyjny niż funki (przepraszam, jeśli źle napisałem - to
      nieintencjonalne).
      Jeżeli masz gumofilce możesz wziąć udział w październikowym kursie kiszenia
      kapusty. Zajęcia poprowadzą mistrzowie z Kuzawy i zagranicy (sieło Drozdy na
      Białorusi). Serdecznie zapraszam - może tę starą tradycję wzbogacicie o nowe,
      funkowe elementy.
      • konsum5 Re: Aeiou, zapraszam na mój kurs 30.04.06, 18:31
        Ja, jako bielszczanin z dziada pradziada, uważam, że Aeiou ma rację.
        Forum nie jest najlepszą drogą na zapowiedż czegokolwiek, chyba , że spotkania
        forumowiczów w knajpie w celu naje... się i obgadania nieobecnych.
        Tym forum kieruje określona grupa, nieprzenikalna, zamknieta, wobec której
        reszta ma czuć się wyalienowana.
        Na tym forum, prędzej Cie wysmieją, niz Ci pomogą.
        Osobiście pisałem do forum jednego z naszych sąsiednich miast - Siemiatycz,
        poszukiwałem kontaktu ze znajomym, i wyobrażcie sobie natychmiast dotarły do
        mnie trzy bardzo konkretne i kulturalne odpowiedzi.
        I PAMIĘTAJ - NIKT NIE JEST PROROKIEM WE WŁASNYM KRAJU, a tym bardziej w BP.
        I tym wyznaniem naraziłem sie wszystkim forumowiczom , wiec konczę swoja
        karierę na forum. Mówiąc krótko: Z tchórzostwa znikam.
        • ja-alutka Re: Aeiou, zapraszam na mój kurs 30.04.06, 18:37
          Człowieku o czym Ty piszesz jaka Grupa?? Masz jakąs manię prześladowczą....?...
          • konsum5 Re: Aeiou, zapraszam na mój kurs 30.04.06, 18:50
            Tylko nie człowieku, proszę.
            Eeee, bo wszyscy tylko by wyśmiewali.
            A Mani nie mam, tylko Kaśkę.

Poza tym ja dopiero pierwszy raz stwierdziłem, że forum to zamknieta grupa,
            więc jaka to może być mania.
            Mania objawiła by sie w codziennych moich stwierdzeniach o grupowym i
            zamknietym charakterze forum.
            A Ty Alutko, może obraziłaś się za wszystkich?
            Niepotrzebnie.
            I juz sie wycofuje.
            • ja-alutka nie obrażam się!! 30.04.06, 18:54
              Ja się nie obraziłam ...tylko zastanawiam się jak mozna ot tak coś rzucić
              i ...Uciekać!!??...Poza tym miej zaufania do inteligencji innych nie tylko
              swojej...Napisałeś co napisałeś i tyle!! ☺
            • baam1 Ale dałam się podpuścić :D :D :D 30.04.06, 18:55
              • ja-alutka :)) 30.04.06, 18:57
                Zupełnie nie!! :)Pozdrawiam i zapraszam kiedyś (o Zgrozo!!) na piwko ;) ☺
                • baam1 Re: :)) 30.04.06, 19:00
                  Z przyjemnością, tym bardziej, że , jak rozpoznałąm na zdjęciu, znamy się już
                  kawał czasu ☺ ☺ ☺
                  • ja-alutka :))) 30.04.06, 19:01
                    Zabiję Serwis Podlasia i to tak zeby zginął w mękach!!!!!!!!!!!! ☺☺☺
                    • baam1 he he he :))))) 30.04.06, 19:05
                      Jego też znam od dawna :)))
                  • konsum5 Re: :)) 30.04.06, 19:14
                    OJJJJJJJJJJJ ZNAMY SIE ALUTKA...
                    I NAWET LUBIMY I KŁANIAMY I WOGÓLE....
                    • ja-alutka Tradycyjnie... 08.05.06, 10:12
                      I tradycyjnie okazuję się najmniej poinformowaną osobą na Forum...Ja nie znam
                      nikogo, Wszyscy znają mnie....Tak to jest jak się nie autoryzuje zdjęć :)) ☺
                      • partizan79 Re: Tradycyjnie... 08.05.06, 10:46
                        Pech:)
        • baam1 konsumie 5, o co Ci chodzi??? 30.04.06, 18:52
          ja, jako Bielszczanka z dziada pradziada, uważam, że nie masz racji. Forum jest
          jak najbardziej najlepszą drogą na zapowiedź czegokolwiek. Dlaczego więc
          forumowicze nie mają umawiać się na spotkania tą drogą. A cel tych spotkań nie
          powinien intereseować tych, którzy w nich nie uczestniczą. Chyba, że
          uczestniczyłeś w wymienionym przez Ciebie celu. Trudno mówić o kierowaniu forum
          przez jakąś grupę, tym bardziej zamkniętą. Pojawiam się na forum od niedawna i
          nie zostałam wysmiata, a wręcz odwrotnie, przyjęta bardzo serdecznie.
          Jeżeli piszesz, że Cię wyśmiano i obgadano, to pewnie nie jest to gołosłowne.
          Piszesz, ze naraziłeś się wszystkim. To nie jest prawda. Mnie nie. Szanuję
          poglądy innych. Nie toleruję jednak obrażania, uogólniania i zmuszania mnie do
          czegokolwiek. Sama też staram się tego nie robić.
          Bardzo mi przykro, że poczułeś się wyalienowany i obrażony. W takiej sytuacji
          sama nie przebywałabym w takim towarzystwie.
          Jeżeli jednak znikasz, to po co to zapowiadasz???
          • konsum5 NO K... NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.04.06, 19:11
            ...bo już takie smęty na tym forum były, że czas najwyższy był na koppa w dupę.
            Może za wczesnie przyznaje się do tego, ale jakoś kłamać nie umie!!
            Czekać powinienem jeszcze na ruch ze strony innych, ale co tam i tak troche
            Wami ruszyłem. A w dodatku poruszyłem płeć piękną, co też o czymś świadczy.
            Tylko Khaki nie odezwała się, pewnie wolała mnie oszczędzić.
            Brawo kobiałki, twardo bronicie naszego forumowskiego honoru.
            A zdjęcia też oglądałem i kurde znamy się wszyscy.\
            Pozdrawiam Was kobity, rozruszacie bez facetów to forum.
            Bo oni jak nie o płocie to o SM,
            • baam1 Re: NO K... NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.04.06, 19:15
              Ale Twego zdjęcia brak ;) Może otwórzmy temat: Pokaż swoją twarz :))))
              • konsum5 Re: NO K... NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.04.06, 19:17
                wIESZ, MIŁA MAJA , pAN kk nie chciał mnię sfotografować- a i Ciebie tam nie
                widziałem!
                A WOGÓLE SORKI ZA POWYŻSZĄ MISTYFIKACJĘ
                MIĘKKI ZE MNIE GOŚĆ - INNY BY SIĘ NIE PRZYZNAL.
                • baam1 Dobrze zrobiłeś 30.04.06, 19:19
                  Bo już nudy straszne były na tym forum :)
                  • konsum5 Re: Dobrze zrobiłeś 30.04.06, 19:22
                    bAAM poczekajmy na innych, zanim doczytają do końca, ktoś napisze coś ciekawego.
                    narka, idę poszaleć.
        • pawlozsiul Masz Konsum rację, ale tylko częściowo 30.04.06, 19:35
          Napiszę Ci na priv, dlaczego tylko "częściową".
          • konsum5 Re: Masz Konsum rację, ale tylko częściowo 30.04.06, 20:34
            Sorki, ale słowo "priv" niewiele mi mówi.
            Ja słaby komputerowiec jestem.
            • pawlozsiul to dobrze, bo jeszcze nie napisałem 30.04.06, 21:24
              Powiedzmy inaczej - jutro rano zalogujesz się na forum i wciśniesz na górnym
              pasku "poczta" - tam znajdziesz wiadomość ode mnie. Niestety jej napisanie nie
              jest tak proste, jak myślałem - chyba ze trzy wiadomości adresowane do Ciebie
              już skasowałem.
            • pawlozsiul wysłałem 30.04.06, 21:48
        • cydz Re: Aeiou, zapraszam na mój kurs 30.04.06, 21:27
          Ja, jako bielszczanin z dziada pradziada, uważam, że Aeiou ma rację.
          > Forum nie jest najlepszą drogą na zapowiedż czegokolwiek, chyba , że
          spotkania
          > forumowiczów w knajpie w celu naje... się i obgadania nieobecnych.
          > Tym forum kieruje określona grupa, nieprzenikalna, zamknieta, wobec której
          > reszta ma czuć się wyalienowana.
          > Na tym forum, prędzej Cie wysmieją, niz Ci pomogą.
          > Osobiście pisałem do forum jednego z naszych sąsiednich miast - Siemiatycz,
          > poszukiwałem kontaktu ze znajomym, i wyobrażcie sobie natychmiast dotarły do
          > mnie trzy bardzo konkretne i kulturalne odpowiedzi.
          > I PAMIĘTAJ - NIKT NIE JEST PROROKIEM WE WŁASNYM KRAJU, a tym bardziej w BP.
          > I tym wyznaniem naraziłem sie wszystkim forumowiczom , wiec konczę swoja
          > karierę na forum. Mówiąc krótko: Z tchórzostwa znikam.

Ja znikłem 2 tygodnie temu. Z podobnego powodu - tchórzostwa. Stało się to w
          momencie jak Sławetny Serwis zaczął utożsamiać mnie z inną osobą. Notabene moim
          znajomym (Serwisa też). Nie chcę aby ta osoba była przedmiotem szykan. ZNIKAM.
          Całuski dla serwisa. Tak trzymaj gościu.

• pawlozsiul a po mnie to spływa... 30.04.06, 21:47
            Aktualnie według Nieobecnego jestem v-e Spółdzielni i zausznikiem wojewody. Nie
            przejmuj się Cydz, wszyscy wiemy, że Jarek Kaczyński to Ty - choć Serwis ogłosi
            to dopiero w środę. Nie opuszczaj nas!
          • baam1 Cydz zostań z nami!!!! 30.04.06, 22:55
            Zaręczam, że nie rozpoznałam Ciebie na żadnym zdjęciu i nie mam pojęcia kim
            jesteś. Nie odchodź proszę :)))
    • partizan79 I tak ekspansja funky na wschód została zatrzymana 01.05.06, 16:13
      Bielsk - pipidówa został ocalony. Można w spokoju pić piwo w parku przy muszli.
      • pawlozsiul Re: I tak ekspansja funky na wschód została zatrz 01.05.06, 17:21
        Teraz spokojnie wykupię abonament na miejsce siedzące w czwartym rzędzie. I
        proszę o trochę szacunku: muszle to są w szaletach, Bielsk ma amfiteatr.
        • baam1 Re: I tak ekspansja funky na wschód została zatrz 02.05.06, 00:16
          a ktos tu wspominał o chamskich odzywkach :))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka