ja-alutka 26.05.06, 20:08 Z rana moje dwa Największe Osiągnięcia w Życiu podarowały mi czekoladki i życzenia i tak rozpoczął się Dzień Matki...I tak trwa Optymistycznie ... Pozdrawiam wszystkie mamy i wszystkich, którzy mają mamy lub je mieli...☺ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja-alutka Dzień Matki... 26.05.06, 20:11 A Najpiękniejsze życzenia składam mojej Kochanej Niezastąpionej Mamie ☺ Ps. Wybaczcie osobisty Wpis ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_kosynier Re: Dzień Matki... 27.05.06, 07:09 ja-alutka napisała: > A Najpiękniejsze życzenia składam mojej Kochanej Niezastąpionej Mamie ☺ > Ps. Wybaczcie osobisty Wpis ☺ Muszę się pochwalić, że też pamiętałem o tym dniu i choć telefonicznie to jednak życzenia złożyłem.A 44lata temu dokładnie w ten dzień zrobiłem swojej Mamie prezent przychodząc na świat.Pozdrowiania serdeczne przesyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka 100 Lat!! 27.05.06, 08:08 Wszystkiego naj, naj, najlepszego w dniu urodzin zatem !! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_kosynier Re: 100 Lat!! 27.05.06, 09:00 ja-alutka napisała: > Wszystkiego naj, naj, najlepszego w dniu urodzin zatem !! ☺ Wieeeeelkie dzięki.Tobie również wszystkiego naj,dużo słoneczka i uśmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: 100 Lat!! 27.05.06, 11:54 To ja również się podłączę do życzeń:) 100 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Mnohaja lita! 27.05.06, 12:41 To ja może tak złożę zyczenia, żeby oryginalnie było i wielokulturowo. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_kosynier Re: Mnohaja lita! 27.05.06, 16:02 pawlozsiul napisał: > To ja może tak złożę zyczenia, żeby oryginalnie było i wielokulturowo. wialikoje dziakuj !!! Odpowiedz Link Zgłoś