partizan79 28.05.06, 13:03 ... a kobietom brak piątej klepki. I co Forum na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawlozsiul Bez parafraz 28.05.06, 13:21 wiadomosci.onet.pl/1328747,69,item.html Z własnego doświadczenia: - pod Klagenfurtem w Austrii były rozjazdy na autostradzie - oczywiście pilotowany kobiecą ręką wjechałem do Słowenii zamiast do Włoch; - zamiast jechać wprost do Reims we Francji (znów - polegając na kobiecej nawigacji) - spadłem z autostrady do centrum Koblencji - piekne miasto, tyle że akurat były godziny szczytu; Bywało romantycznie: - kiedyś w środku nocy powiedziałem: "dość!" i zjechałem z głównej drogi w chaszcze. Rano okazało się, że jesteśmy nad samym Balatonem - jaka piękna wrześniowa mgła się z niego podnosiła! - zamiast autostrady do Marsylii zjechaliśmy w pola lawendy - co za zapachy! Więc, drogi Partizanie - nie postponuj cech ujemnych. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_kosynier Kobieta i mapa 28.05.06, 13:52 Opowiadał mi kiedyś kierowca turystycznego autokaru,który pilotowałem,że jeżdził kiedyś z taką pilotką,która by mieć pewność, że nie pomyli trasy,kręciła mapą tak by wszelkie zawijasy drogi na mapie, pokrywały się z rzeczywistością.A co do piekna Koblencji,100% prawda ,mialem okazje byc tam juz kilkakrotnie.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Z wczoraj 29.05.06, 08:18 Cały dzień marzyłem o tym, żeby załapać się choć na parę ostatnich piosenek Stachurskiego, skonsolidować się z tłumem i w ogóle, a pod koniec pracy odbieram telefon i słyszę: Kończysz już? A przyjdziesz do Cytadeli? Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Z wczoraj 29.05.06, 23:12 I co? Byłeś? Bo my ze znajomymi też ześmy się skryli do Cytadeli przed "wokalem" gwiazdy Dni Bielska :o) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Z wczoraj 29.05.06, 23:18 W każdym bądź razie Ciebie nie widziałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
koni007 Coś na wesoło 29.05.06, 23:26 - Przed weselem pomaluję członek na zielono ! - Po co ? - Jak zapyta: A dlaczego taki zielony? To przyłożę sierpowym i zapytam:A gdzie ty ........ inny widziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś