hansgrubber 31.05.06, 16:08 No i zakneblowali ksiedza. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryszard_kosynier Re: Isakowicz-Zaleski 31.05.06, 19:02 hansgrubber napisał: > No i zakneblowali ksiedza. :) >Teraz mamy prawdziwy obraz kościoła kat,myślę że to jeszcze nie koniec niespodzianek ze strony kk.Nadchodzi pora zabrać swoje dane z parafialnych archiwów i podziękować za opiekę takiej firmy.Amennnnnnn. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Witaj Hans 31.05.06, 20:00 To źle, że zakneblowali? Powiem szczerze, że nie mam zdania. Rozumiem, że w IPNie są zapisy o tych, którzy COŚ mówili. Ważniejsze jest chyba jednak, CO mówili. Jest różnica między księdzem, który opowiadał "o dupie Maryni" a tym, który rzeczywiście kapował. Tylko jak to zbadać? Odpowiedz Link Zgłoś
texciarz Re: Isakowicz-Zaleski 31.05.06, 21:14 Cześć Hans! Ja na temat, ale inny. Ostatnio tak sobie dumam, kto jest gorszy: - ten który podpisał zobowiązanie do współpracy z SB i nic nie przekazał, (za sam podpis niektórzy wysłaliby ich w "kosmos"), czy - ten który paplał w najlepsze "w radosnym porywie euforii możliwości ewangelizowania funkcjonariuszy SB" a niczego nie podpisał. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Isakowicz-Zaleski 02.06.06, 20:09 Ciekawy dylemat choc mam wrazenie ze odpowiedz pojawila Ci sie przed pytaniem. Problem jednak jest gdzie indziej - w wyraznej bezcznnosci. A dzis SE pokazal Paetza ktory zegnal Pape. Cudo prawda? :) Odpowiedz Link Zgłoś