pub.blues1 Re: Co u Żuczka? 15.07.06, 16:15 Siemasz Szarik. Mniemam po postach Twoich, że znasz mnie dobrze i wiesz , że "Czterej Pancerni i Pies" - to mój ulubiony serial. Własnie po raz 1234 rozpoczynam oglądanie tego serialu (przypominam 21 odcinków). Zapraszam do PUBU , bedę tam streszczał wszystkie odcinki wszystkim, którzy chcą lub też nie chcą mnie słuchać, albo... jak będzie zainteresowanie, to puścimy je na dużym ekranie. I CO TY SZARIK NA TO ??? JAKO ZATWARDZIAŁY FANATYK PRZYGÓD PEWNEGO JANKA Z PSEM, PROPONUJE, A WŁAŚCIWIE ŚMIEM POWOŁAĆ, JEDYNY CHYBA W POLSCE..., KLUB SZARIKA I JEGO ZAŁOGI Zapraszam do wypowiadania się na ten temat, tudzież dzielenie się wiadomościami i ciekawostkami z planu filmowego, naszego SERIALU. Ja mogę tylko napisać, że po kilkunastu powtórkach tego serialu, mozna zauważyć ciekawe kiksy i wpadki na planie, np.: podchorąży Zadra (brat Magneta) jadąc motocyklem zgubił karabin!!! albo,: kilkakrotnie w scenach batalistycznych pojawił sie Kałasznikow, którego jeszcze podczas II WŚ nie było. albo,: Gustlik do Wichury: " pyrkosz, pyrkosz i nic"- kiedy Wichura próbował uruchomić czołg, a wszyscy wiemy, że aktor grający kpr.Wichurę nazywa się Pyrkosz Witold. Wzywam wszystkich do podjęcia tej rękawicy , czyli założenia klubu, jak sie rozkręcimy to i zaprosimy odtwórców głównych ról, póki żyją, pojedziemy obejrzeć Rudego (ja widziałem)i zorganizujemy kilka zlotów (nawet paramilitarnych). Obyśmy tylko chcieli i oby znależli sie tacy fanatycy filmu, jakim i ja jestem. ..................ZAPRASZAM................ - 0604458966 Odpowiedz Link Zgłoś
szarik-102 Oj Artur, nie czytasz uważnie forum 15.07.06, 16:49 Dobrze, że u Ciebie dobrze. Ale ja o drugiego Żuczka pytałem. Też czołgista - jeździ z Obserwerem na T-4. Ostatnio miał wypadek i operację, o niego się pytałem. A do klubu wstąpię przy lepszym nastroju. Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Oj Artur, nie czytasz uważnie forum 15.07.06, 17:07 Ano nie czytam Forum, to fakt. A jeżeli to rzadko, obiecuje - bedę częściej, bo chyba mi coś umyka!!! pzdr A DO KLUBU DAWAJ ŚMIAŁO, NIE BĘDZIESZ ROZPOZNANY. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Oj Artur, nic nie szkodzi , 16.07.06, 17:07 przy okazji dowiedzieliśmy się o ciekawych pomysłach Żuka Czołgisty ! Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Przypadki chodzą nie tylko po ludziach 16.07.06, 17:22 U rodziców kotka tak się zapędziła za "kotem sztandarowcem", że rozpruła sobie brzuszek na płocie z siatki. Wylazły jej aż kiszki na zewnątrz. Jest ponad tydzień po operacji i już spaceruje koło domu. Twój Żuczek jak przeżył do tej pory, to też będzie żył. Tylko powinieneś w jakiś sposób zabezpieczyć podwórko, by pies nie wybiegał na ulicę. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Za jakość przepraszam 16.07.06, 17:37 img293.imageshack.us/img293/6290/nakocucx4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Coraz lepiej , apetyt rośnie w miarę jedzenia : 20.07.06, 23:42 2006-07-20 godz. 7.30 img372.imageshack.us/img372/962/lepiejjq6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Coraz lepiej , apetyt rośnie w miarę jedzenia 20.07.06, 23:58 A czemu Żuczek nie nosi kasku ochronnego? Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy apetyt rośnie w miarę jedzenia 21.07.06, 00:39 Kaski psia ich mać jeszcze nie dojechały z Taiwanu na jego głowę , wszystkie inne tylko mój rozmiar ale balony leżą w portfelu , zgodnie z Twoją instrukcją ka_ja Odpowiedz Link Zgłoś
dwaynehicks Kałasznikow? 15.07.06, 20:10 Może to był doskonały niemiecki MP 43/ MP 44 / STG 4? Jesteś pewny? Dla wyjasnienia - to bron, którą Kałasznikow podkradł niemcom. Odpowiedz Link Zgłoś