pub.blues1 29.07.06, 10:31 ...........I KOLEJNE ODCINKI NASZEGO SERIALU PROSZĘ PRZYNIEŚĆ ZE SOBĄ ATRYBUTY PRZYNALEŻNOŚĆI DO KLUBU, JA PRZYNIOSŁEM PEPESZĘ. START - 20.30 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konsum5 Re: JUTRO NIEDZIELA.........KLUB SZARIKA I ZAŁOGI 29.07.06, 10:35 pub.blues1 napisał: > ...........I KOLEJNE ODCINKI NASZEGO SERIALU > PROSZĘ PRZYNIEŚĆ ZE SOBĄ ATRYBUTY PRZYNALEŻNOŚĆI DO KLUBU, JA PRZYNIOSŁEM > PEPESZĘ. > START - 20.30 Ja przyniosę ucho tygrysa, a propos, pierwszego odcinka. Wezmę też dwulitrową manierkę na browar (żuk stawia...?) Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: JUTRO NIEDZIELA.........KLUB SZARIKA I ZAŁOGI 29.07.06, 10:37 Ja przyniosę ucho tygrysa, a propos, pierwszego odcinka. > Wezmę też dwulitrową manierkę na browar (żuk stawia...?) Postawię, ale nie żuk tylko Pułkownik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
siwy62 Re: JUTRO NIEDZIELA.........KLUB SZARIKA I ZAŁOGI 29.07.06, 16:41 a ja przyniosę gwóżdż , który wbił Grisza a wyciągnął Gustlik, ot co....... czółko... pancerniakom i tankistom i innym wszelakiej maści sołdatom. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: JUTRO NIEDZIELA.........KLUB SZARIKA I ZAŁOGI 29.07.06, 23:29 A linka www.jurek.com.pl/film/pancerni/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Pawlozsiul: 30.07.06, 09:53 do Ciebie tak naprawdę przylgnęło już określenie - Press , Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul skoro tak twierdzisz... 05.08.06, 10:30 Ale wolałbym zostać Grigorijem. Nie wiesz, czy idzie załatwić? Z kim gadać, ile dać? Odpowiedz Link Zgłoś
kenyo Re: JUTRO NIEDZIELA.........KLUB SZARIKA I ZAŁOGI 30.07.06, 12:09 Ja mam odznakę gwardyjską, granat 40mm kbkg, puszkę tuszonki i spirytus gorzelniany....powinno się nadać Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 uwaga ! 30.07.06, 13:03 zmiana na stanowisku Fiedi. Po wyraznej dezaprobacie Kenya, proponuję mu stanowisko Grigorija, bo i przystojny, czarniawy z jego men, a i z czołgową mechaniką obyty. Muszę go tylko nauczyć pieśni gruzińkiej: "Kartweło hei mał sicha" (napisał jak słyszał), co znaczy "Gruzinie za miecz chwyć". Malodię podam przy bezpośrednim starciu. Pierwszy wystrzał dzisiaj o 20.30 Odpowiedz Link Zgłoś
siwy62 Re: uwaga ! 30.07.06, 14:24 pub.blues1 napisał: > zmiana na stanowisku Fiedi. Po wyraznej dezaprobacie Kenya, proponuję mu > stanowisko Grigorija, bo i przystojny, czarniawy z jego men, a i z czołgową > mechaniką obyty. > Muszę go tylko nauczyć pieśni gruzińkiej: > "Kartweło hei mał sicha" (napisał jak słyszał), co znaczy "Gruzinie za miecz > chwyć". > Malodię podam przy bezpośrednim starciu. > Pierwszy wystrzał dzisiaj o 20.30 Pułkowniku !!! Pamiętaj !!!!!! Ja na Czernousowa sam sie zgłosiłem i chcę nim pozostać...bo i usy mam czarne i czółko konkretne. czółko własnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
siwy62 Re: uwaga ! 30.07.06, 14:31 Atam zaraz łoicie, takie sobie meskie zabawy w wojsko, dołącz do nas , ale niestety pułkownik przydzieli ci zapewne rolę jakiegos niemieckiego dywersanta. Bez obrazy oczywiście..... czółko HANS>>>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
siwy62 Re: uwaga ! 30.07.06, 18:02 pozostała Ci w takim razie rola Czereśniaka starszego. czółeczko....ha Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka I jak było?? 01.08.06, 14:38 Może tak jakaś relacja , niekoniecznie "kamerkowa"...:)) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 no jak było... - licho było! 01.08.06, 17:37 Mało było wiernych pancerniaków. Ale... TO NIE ZNACZY ŻE NAS NIE MA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JUTRO ŚRODA GRAMY KOLEJNE ODCINKI RUDY MOST I KRZYZE oraz MOST CZEKAMY I NA CIEBIE ALUTKO Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Ale nie mam stroju z epoki ;( 02.08.06, 02:01 przyjdżcie oboje z Alutką bez strojów z epoki(sic!) No dobra, weżcie ze soba manierkę, makietę czołgu, albo inaczej zaprojektujcie jakiś nasz emblemat i ztym przyjdzcie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Ja tam z Partizanem nigdzie nie chodzę!!! 02.08.06, 06:52 Bo jak niby można chodzić Gdzieś z człowiekiem, który co i raz wskakuje za krzak, do rowu i robi takie tam "podchody" ... :)), że nie wspomnę o tym, że spod ubrania sterczy mu ... jakas ...lufa :))). Jak to w lesie!! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Ja tam z Partizanem nigdzie nie chodzę!!! 02.08.06, 09:27 ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 :)))) 02.08.06, 09:36 No niestety, sam widzisz, Artur.. Alutka ma mnie w PUPIE. Także nie przyjdziemy; Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: :)))) PUPie???????? 02.08.06, 09:40 Powiatowym Urzędzie Pracy??????????, czyżby? Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: :)))) PUPie???????? 02.08.06, 09:46 ...bo chyba nie PUBie, gdyż chyba wtedy bym sie obraził nieco Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Oh ! Te partizanty 02.08.06, 09:40 U mojej babci na wiosce przychodzili partyzanty , po kilku dniach powiedzieli , ze już nie przyjdą . A kury nadal ginęły < ! > Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Oh ! Te partizanty 02.08.06, 09:57 Ale ja dzisiaj lijaszuję, więc pewnie do Pubu me otriady nie dotrą na 20.30.. Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 a o lufie...... 02.08.06, 09:38 ..cos juz pisaliśmy w tym poście, Partyzant chciał robić za Rudego, no i ta lufa....gdzieś tam sie przemyka w tym wątku. No tak, wyszkolony Partryzant, żywo bardzo reagować będzie na komendę - "lotnik z lewej , lotnik z prawej" i rzeczywiście,może co i rusz znikać gdzieś w krzakach, także i samo czynić będzie Szarik, z wiadomych względów. Pozostaje Ci Grigorij do spacerów, gdyż chlopak to kochliwy i niezmiernie szarmancki wobec płci pięknej. A rolę jego , przypomnę, gra Kenyo Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Ja tam z Partizanem nigdzie nie chodzę!!! 02.08.06, 09:47 ..cos juz pisaliśmy w tym poście, Partyzant chciał robić za Rudego, no i ta lufa....gdzieś tam sie przemyka w tym wątku. No tak, wyszkolony Partryzant, żywo bardzo reagować będzie na komendę - "lotnik z lewej , lotnik z prawej" i rzeczywiście,może co i rusz znikać gdzieś w krzakach, także i samo czynić będzie Szarik, z wiadomych względów. Pozostaje Ci Grigorij do spacerów, gdyż chlopak to kochliwy i niezmiernie szarmancki wobec płci pięknej. A rolę jego , przypomnę, gra Kenyo Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Pancerni 23.09.06, 10:21 serwisy.gazeta.pl/kultura/1,34791,3626021.html Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Pubie blues 23.09.06, 12:15 Podpowiedz mi: Gdzie zdobyłeś "pancernych"? W telewizji ponoć juz ich nie będą puszczać...szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Pubie blues 24.09.06, 02:32 Madziu - 4PANC&dog, posiadam i dam przegrać 604458966, dzwoń załatwimy - żuk Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Pubie blues 24.09.06, 08:57 Ano nic, nie nadaję się, a co tam w świecie szerokim Dajesz radę? A zima do ciebie dzwonił? pzdr aż Odpowiedz Link Zgłoś
mn333 Re: Pubie blues 24.09.06, 11:24 co kraj to obyczaj ale mogło byc ciekawie tz. reklama reklamie nie równa.ja się rozwijam i jest jako tako.aco zima chce Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Pubie blues 24.09.06, 18:59 Nie ma nic złego, troche pecha, bo padł Photo Paint, wysłałem połowicznie zrobioną, a póżniej jak przeinstalowałem, to poszła inna juz wersja, ale spox, czasu ja za bardzo nie mam, a po nocach... to wiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: Pubie blues 24.09.06, 20:35 a blachy cienżkie byli ? to gdzie położyłeś jech ? 1x2m Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Pubie blues re 24.09.06, 20:59 Jakie, buraczku, blachi? płyty pancerne czołowe? a może boczne? Czy może podstępnie chodzi o blachy ocynkowane 1 x 2 m, pod reklamę? Jeżeli tak, to nie o to chodziło w poprzednim poście. Chodzilo o mały moduł, cos tam o motorach. Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: Pubie bluesie 25.09.06, 05:15 tak, zgadłeś* trzecia linijka Twojego postu : numeri byli nieaktualne , chciał burak je poprawić ** a tu jedzie burakowozem patrzy - ściana Moulen ROUGE *** a na co mi ta blacha ? swoją drogą do czołgu trochi za tonka . Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Pubie blues 25.09.06, 13:09 Dzięki! ale...☺ aukcja.onet.pl/show_item.php?item=129598376 ładniej wyglądają na półce.☺ Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: [.......] 25.09.06, 13:47 Zbyt późno zajrzałam...no wiesz gdzie! wcześniejszy post, tylko potwierdza: że bardziej niż myślałam!☺ Ps. znamy się.☺ lecz tak jest zabawniej.☺ Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: [.......] 25.09.06, 18:25 i.madzia napisała: > Zbyt późno zajrzałam...no wiesz gdzie! > wcześniejszy post, tylko potwierdza: że bardziej niż myślałam!☺ > > Ps. znamy się.☺ lecz tak jest zabawniej.☺ MAGDA !!!! CZYTAJ POCZTĘ I KONIECZNIE ODPOWIEDZ !!! Odpowiedz Link Zgłoś