i.madzia 29.07.06, 19:13 gdzie w Bielsku jest sklep w którym nie można kupić pół bochenka chleba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansgrubber Re: zagadka 29.07.06, 19:17 Zielonego pojecia... Moze u dealera Skody? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul właśnie, pytanie jest nieprecyzyjne 29.07.06, 19:20 W SDH też pewnie nie mają. Myślę, że w wielu sklepach spożywczych nie jest to możliwe. Dyskont jakiś, gdzie chleb szczelnie owinęli folią? Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: podpowiedź 29.07.06, 19:31 Sklep spożywczy, nie zaliczający się do kategorii "sklepik" Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 D_E_A_L_E_R......C_H_L_E_B_A 30.07.06, 22:10 hansgrubber napisał: > Zielonego pojecia... Moze u dealera Skody? --- Oj chyba raczej u dealera, to można pół działki raczej... A może jest w BiPi jakiś DEALER... CHLEBA Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: zagadka 30.07.06, 18:10 no dobra, może żyję jeszcze zbyt krótko, ale jak żyję, nie zdarzyło mi się aby na moją prośbę o rozkrojenie chleba (zwykły,biały,nie folowany,nie krojony w kromki)ekspedientka powiedziała że "chleba nie kroimy, trzeba kupować cały" Może to moda nowa jakaś a ja jestem wczorajsza?...nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: zagadka 30.07.06, 18:18 osobiście widziałem w naszych bielskich sklepach, połówki chlebków w torebkach foliowych, leżące na połkach, świadczy to o dzieleniu jednak chleba. NP Arhelan obok Pubu. Także można kupić pół chleba naszego powszedniego. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: zagadka 30.07.06, 18:18 Ja tam zawsze kupuję po calaku. Żywetsia:D Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: zagadka 30.07.06, 23:25 Madziu ale jaki sklep - nie powiedzalas. Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: zagadka 31.07.06, 00:21 hansgrubber napisał: > Madziu ale jaki sklep - nie powiedzalas. na forum ponoć nie wolno...odpowiedzi nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś