ball7 Re: Jakie jest Forum Bielska P. - okiem obserwato 12.08.06, 09:23 Obserwer ma marne oko. 30 % się żrcych.Dotyczy tego co ma płot i wycieków z samochodów. Reszta ,70% obserwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ball7 Re: Jakie jest Forum Bielska P. - okiem obserwato 12.08.06, 12:17 Do południa wszystkie drzemia ,pózniej ,po rozjaśnieniu umysłu coś sie udaje napisać.Ot forumn. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Jakie jest Forum Bielska P. - okiem obserwato 12.08.06, 16:19 Czy pozycja nr 5 tyczy się mnie, a jeśli tak, to czy tylko mnie i co oznacza podwójne ";;"? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Jakie jest Forum Bielska P. - okiem obserwato 12.08.06, 16:52 Ostatnio wiele procent nudy, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
walker-007 Re: Jakie jest Forum Bielska P. - okiem obserwato 13.08.06, 21:28 hansgrubber napisał: > Ostatnio wiele procent nudy, niestety. Widocznie ci najbardziej aktywni na urlopie albo wyjechali lub "ładują akumulatory" by po okresie nieobecności z dawką dodatkowej energii prowadzić polemiki wymieniając wzajemne uprzejmości i spostrzeżenia Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Jakie jest Forum Bielska P. - okiem obserwato 14.08.06, 11:34 walker-007 napisał: > Widocznie ci najbardziej aktywni na urlopie albo wyjechali lub > "ładują akumulatory" by po okresie nieobecności > z dawką dodatkowej energii prowadzić polemiki > wymieniając wzajemne uprzejmości i spostrzeżenia ---- Zawsze jestem do dyspozycji, tylko podaj ciekawy temat. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Jakie jest Forum Bielska P. - okiem obserwato 12.08.06, 23:10 ";;' - symboliczne skoki ( zajączka z lasku obok Lewek ) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek775 Re: Jakie jest Forum Bielska P. - okiem obserwato 14.08.06, 09:17 bez sensu - 1 osoba to na forum chyba z 5 osób także gadka obyle czym i z byle kim - lipa totalna gadaj tylko ci co normalnie niechca sie pokazac lipa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Jakie jest Forum Bielska P. - okiem obserwato 14.08.06, 11:37 :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul to ten paraliżujący strach przed moderatorem... 14.08.06, 14:53 Uśmiechnij się Szpila, to tylko żart. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: boją się bo pawlozsiul znów podsumuje ... 15.08.06, 11:57 Uśmiechnij się Pwlozsiul, to tylko żart ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Jakie jest Forum Bielska P. - okiem obserwato 15.08.06, 13:21 kwiatek775 napisała: > bez sensu - 1 osoba to na forum chyba z 5 osób także gadka obyle czym i z byle > kim - lipa totalna > gadaj tylko ci co normalnie niechca sie pokazac > lipa!!! ======================================================== Przecież na forum, doktoratów się nie robi, i świata raczej też zbawić się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Uprzejmie... 15.08.06, 11:20 Proszę o uściślenie: Jaką wartość populacji świata wziąłeś pod uwagę, robiąc te wyliczenia? Prośbę swą motywuję tym ,iż na tej podstawie mogłabym wyliczyć....iloma "nickami" posługuje się "Szarik" Proszę o przychylne rozpatrzenie mej prośby. Odpowiedz Link Zgłoś
szarik-102 wrrrrrrr! 15.08.06, 11:42 Co masz do moich nicków? Moja osobowość jest zbyt bogata, żeby zamknąć ją w jednym nicku - czułbym się jak w kojcu. Zakopię jeden nick, odgrzebię inny... I tak dostałem tylko 1% - zawsze to trochę więcej niż "Partia Demokratyczna demokraci.pl" w wyborach. Ucałuj Bezę. Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: No i właśnie... 15.08.06, 11:54 Dlatego, mogę łatwo wyliczyć: Bo jeśli dostałeś "jedynkę", a statystyka jest np. z miliona, to wychodzi na to że jesteś tu Sam... samiutki jak palec:) Ps.Co teraz zrobimy?, mnie nie "ujęto" więc też jestem "tobą"? Odpowiedz Link Zgłoś
walker-007 statystycznie 15.08.06, 20:26 Ciekawe jak obserwer to wyliczył i przyjął te grupy forumowiczów pomoc analityków z GUS raczej mało prawdopodobna to raczej mi wygląda na rachunek typu " pi razy drzwi" albo " dwa razy bez jednej fazy" ( tak z branży) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: statystycznie 15.08.06, 22:21 Bez wzgledu na cyfry i mimo nich jest po prostu nudnawo. Odpowiedz Link Zgłoś
driss1 Re: Jakie jest Forum Bielska P. - okiem obserwato 09.02.16, 22:48 www.nauka.metodolog.pl/uslugi-statystyczne-pomoc-statystyczna/ Odpowiedz Link Zgłoś
driss1 Re: Jakie jest Forum Bielska P. - okiem obserwato 15.02.16, 17:12 Cześć :) Analiza statystyczna do prac magisterskich i doktorskich. Mistrzowskie ceny i wykonanie. Oferujemy doskonałą pomoc statystyczną z każdej dziedziny nauki i biznesu. www.nauka.metodolog.pl/uslugi-statystyczne-pomoc-statystyczna/ Odpowiedz Link Zgłoś