bezia74 29.08.06, 10:15 poszukuję garażu do wynajęcia, okolice ul. Kościuszki,, Żeromskiego, może ktoś coś słyszał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
partizan79 Re: Garaż 29.08.06, 16:52 O garażu nie słyszałem, ale w końcu namyśliłem się na ten kurs tańca. Aktualne jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Garaż 30.08.06, 08:31 Coś na weselu trzeba potańczyć? ;-) Pozdrawiam *--*____*--* merry car :-) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Garaż 30.08.06, 11:40 Umiem już arkana i pleskacza. Na kozaka przyjdzie pora. Odpowiedz Link Zgłoś
bezia74 Re: Garaż 30.08.06, 09:46 z kursu tańca nic nie wyszło, znalazłam tylko jeną parę ( czyli ja i moje kochanie), a potrzebne minimum to 10 par. Ale potańczyliśmy trochę na imprezkach i doszliśmy do wniosku, że nie jest z nami najgorzej :) Odpowiedz Link Zgłoś
arsen-lupin Re: Garaż 31.08.06, 00:04 Ten garaż to ma być na samochód czy naukę tańca? Do zimy idzie, może balety lepiej ćwiczyć w bardziej odpowiednich miejscach np. w lokalu po Liderszajsie bo stoi pusty albo w piwnicy bloku na osiedlu Sienkiewicza bo tam cieplej Odpowiedz Link Zgłoś
bezia74 Re: Garaż 31.08.06, 11:48 garaż potrzebny na samochód, żebym zimą nie musiała wcześniej wstawać, żeby odskrobać szyby, a po za tym na parkingu przed blokiem i tak ciągle brakuje miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
krecik69 Re: Garaż 31.08.06, 12:46 He ;] Ja mam garażyk do wynajęcia. W sumie to w okolicy KOściuszki i Żeromskiego, bo w tych garażasz przy torach za Kauflandem. Tyylko zapytam czy rodzince się nie zawidzi chować masochodu do niego, ale od lat nie praktykują, więc pewnie nie. :) Zapytam. Odpowiedz Link Zgłoś