Gość: Markos IP: *.spray.net.pl 01.03.03, 09:48 Witam, Czy są jakieś fajne/ciekawe strony o Hajnówce w necie? Bo jak szukam w wyszukiwarce to jakoś nic specjalnego nie znajduję. Pozdrawiam, Markos Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ag Re: Hajnówka w necie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.03, 16:22 no coz... nie wiele o Hajnowce jest w necie. z oficjalnych stronek: www.hajnowka.pl, www.powiat.hajnowka.pl, www.hajnowka.com.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Hajnówka w necie IP: *.dyn.optonline.net 02.03.03, 06:15 Hajnowka on-line, chociaz ostatnio za duzo jest tam o sporcie, jak dla mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markos Re: Hajnówka w necie IP: *.spray.net.pl 02.03.03, 08:38 Faktycznie można odnieść wrażenie, że nic poza sportem się nie dzieje. Jak to się mówi lepszy rydz niż nic. Te które są to tak naprawdę oficjałki miejskie takie ja przynajmniej mam wrażenie. Pozdrawiam, Markos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markos Re: Hajnówka w necie IP: *.spray.net.pl 02.03.03, 08:50 Znalazłem jeszcze to: klub.chip.pl/lo2hajn/pmain.html Pozdrawiam, Markos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAJAnonim Re: Hajnówka w necie IP: *.hajnowka.sdi.tpnet.pl 02.03.03, 23:51 Gość portalu: Markos napisał(a): > Znalazłem jeszcze to: <a href="klub.chip.pl/lo2hajn/pmain.html"target="_ > blank">klub.chip.pl/lo2hajn/pmain.html</a> > > Pozdrawiam, > Markos Kolega robił :) A ja tłumaczylem pare tekstów na angolski :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Hajnówka w necie IP: *.dyn.optonline.net 03.03.03, 05:30 Bardzo ladna , przyznaje.Szkoda tylko, ze nie zrobiliscie "ksiegi gosci". Milo by bylo odnalezc starych znajomych... Moze pomyslicie o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hajnowianin Re: Hajnówka w necie IP: *.hajnowka.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 22:20 Gość portalu: Anna napisał(a): > Bardzo ladna , przyznaje.Szkoda tylko, ze nie zrobiliscie "ksiegi gosci". Milo > by bylo odnalezc starych znajomych... Moze pomyslicie o tym? Heh, ten kolega podobnie jak ja, teraz ma tyle wspólnego z tą stroną co piernik i wiatrak (a więc jednak jakieś powinowacto jest ;) ) Bardzo fajny pomysł, postaram się zagadać z kim trzeba, ale na szybkie efekty raczej nie ma co liczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markos Re: Hajnówka w necie IP: *.spray.net.pl 05.03.03, 19:57 A może ktoś założy fajną stronkę o Hajnówce. Tylko z ograniczonym działem sportowym:) Pozdrawiam, Markos Odpowiedz Link Zgłoś