hansgrubber 03.09.06, 18:47 Popatrzcie. www.militaryphotos.net/forums/showthread.php?t=90279 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: Biesłan 03.09.06, 19:57 Moze ktos mi wytlumaczy jakim cudem ludzie na calym swiecie jeszcze zyja?mamy w swojej naturze cos z autodestruckji ot tak wrodzone czy nabywamy to z czasem?Wielka tragedia,ofiary,zmarli,zabici,ich rodziny.Tylko gdzie sa winni? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Biesłan 04.09.06, 10:48 (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) parafrazujac Wislawe Szymborska : mozna tylko zapalic Im swiece i nie dodawac ostatniego zdania .... Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Biesłan 07.09.06, 00:47 .."Nigdy nie zapomnimy i nie wybaczymy tym, którzy nie wywiązali się ze swego zawodowego, ludzkiego i męskiego obowiązku wobec bezbronnych dzieci, kobiet i starców"- napisały Matki Biesłanu. Cały świat czeka na prawdę o tej tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka No cóż!! 04.09.06, 19:02 "Nikt z nas nie jest bez winy!!"...to nie moje ale Zofii Nałkowskiej...A od siebie dodałabym (słowami innego pisarza) - "Nie bój się przyjaciół w najgorszym razie mogą Cię zdradzić, Nie bój się wrogów w najgorszym razie mogą Cię zabić. Strzeż się obojętnych nie zabijają i nie zdradzają ale za ich milczącą zgodą Mord i Zdrada istnieją na świecie!!". Nie mówię o jednostkach które mogą jedynie słowami protestować, mówię o WIELKICH tego świata...o tym ze interesy Państw zawsze będą Ważniejsze od interesów jednostek...w ogólnym rozrachunku - Niestety. Jakkolwiek byśmy sie na to obrażali... Na szczęście Świat to nie tylko mordy i zbrodnie to też narodziny, przyjaźń, miłość, porozumienie ponad podziałami...Na szczęście...☺ Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: No cóż!! 06.09.06, 00:27 Dzieki dziewczyny za kilka slow - jakos ten Bieslan we mnie siedzi - szczerze mowiac bardziej niz WTC. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: No cóż!! 06.09.06, 08:31 moze powiem herezje, ale wg mnie Bieslan to byla wieksza tragedia ... Zginely przede wszystkim Dzieci. a byla szansa na Ich ocalenie. w WTC szanse na ocalenie Ofiar byly nikle. Odpowiedz Link Zgłoś