03.09.06, 18:47
Popatrzcie.

www.militaryphotos.net/forums/showthread.php?t=90279
Obserwuj wątek
    • khaki3 Re: Biesłan 03.09.06, 19:57
      Moze ktos mi wytlumaczy jakim cudem ludzie na calym swiecie jeszcze zyja?mamy w
      swojej naturze cos z autodestruckji ot tak wrodzone czy nabywamy to z
      czasem?Wielka tragedia,ofiary,zmarli,zabici,ich rodziny.Tylko gdzie sa winni?
      • anka1 Re: Biesłan 04.09.06, 10:48
        (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
        parafrazujac Wislawe Szymborska : mozna tylko zapalic Im swiece i nie dodawac
        ostatniego zdania ....
        • i.madzia Re: Biesłan 07.09.06, 00:47
          .."Nigdy nie zapomnimy i nie wybaczymy tym, którzy nie wywiązali się ze swego
          zawodowego, ludzkiego i męskiego obowiązku wobec bezbronnych dzieci, kobiet i
          starców"- napisały Matki Biesłanu.
          Cały świat czeka na prawdę o tej tragedii.
      • ja-alutka No cóż!! 04.09.06, 19:02
        "Nikt z nas nie jest bez winy!!"...to nie moje ale Zofii Nałkowskiej...A od
        siebie dodałabym (słowami innego pisarza) - "Nie bój się przyjaciół w
        najgorszym razie mogą Cię zdradzić, Nie bój się wrogów w najgorszym razie mogą
        Cię zabić. Strzeż się obojętnych nie zabijają i nie zdradzają ale za ich
        milczącą zgodą Mord i Zdrada istnieją na świecie!!". Nie mówię o jednostkach
        które mogą jedynie słowami protestować, mówię o WIELKICH tego świata...o tym ze
        interesy Państw zawsze będą Ważniejsze od interesów jednostek...w ogólnym
        rozrachunku - Niestety. Jakkolwiek byśmy sie na to obrażali...
        Na szczęście Świat to nie tylko mordy i zbrodnie to też narodziny, przyjaźń,
        miłość, porozumienie ponad podziałami...Na szczęście...☺
        • hansgrubber Re: No cóż!! 06.09.06, 00:27
          Dzieki dziewczyny za kilka slow - jakos ten Bieslan we mnie siedzi - szczerze
          mowiac bardziej niz WTC.
          • anka1 Re: No cóż!! 06.09.06, 08:31
            moze powiem herezje, ale wg mnie Bieslan to byla wieksza tragedia ... Zginely
            przede wszystkim Dzieci. a byla szansa na Ich ocalenie. w WTC szanse na
            ocalenie Ofiar byly nikle.
            • hansgrubber Re: No cóż!! 06.09.06, 23:14
              Dokladnie tak samo mysle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka