forumhajnowka 10.09.06, 11:03 Kilka dni temu powstało nowe nieoficjalne forum hajnowskie które jest pod adresem www.forum.hanjowka.biz . Na dzien dzisiejszy ponad 80 użytkowników ... zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cenzor3 Re: Nowe forum www.forum.hajnowka.biz 11.09.06, 18:15 Fajne forum dla hajnowskiej młodzieży www.forum.hajnowka.biz/viewtopic.php?t=93&start=0 Odpowiedz Link Zgłoś
czarka77 Nie lubię się logować ;-) 12.09.06, 10:36 Droga młodzieży ;-) Ale dlaczego, żeby tylko poczytać, trzeba się tam zalogować? Nie da się tego uprościć? A tak w ogóle - powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: Nie lubię się logować ;-) 12.09.06, 15:42 ja tez zycze wam powodzenie... ale ironicznie bo jakos tego nie widze 80 uzytkownikow .. znaczy nie takich co cos pisza tylko co chcialo im sie zarejestrowac zeby cokolwiek zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
czarka77 Re: Nie lubię się logować ;-) 12.09.06, 18:24 Stasss, to forum dla młodzieży jest. Czytaj: nie na nasz poziom ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Nie lubię się logować ;-) 12.09.06, 20:07 chciałem zajrzeć, ale jeśli do poczytania trzeba się zarejestrować, to dałem sobie spokój szkoda powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
sllogi Re: Nie lubię się logować ;-) 12.09.06, 21:39 80 - ciu - ale jakich !!! ON już tam jest 1 Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: Nie lubię się logować ;-) 13.09.06, 04:54 sllogi napisał: > PIDLASZUK !!! ----------------------------------- Moze i jest tam jakis PIDLASZUK ale na pewno nie ja. :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarka77 Re: Nie lubię się logować ;-) 13.09.06, 10:59 Czyżbyśmy się uwolnili od Romy i Romama? Odpowiedz Link Zgłoś
cenzor3 Re: Nie lubię się logować ;-) 14.09.06, 20:26 Stare zgredy nie potrafią się zalogowac, więc krytykują (jak to Polacy potrafią). Odpowiedz Link Zgłoś
czarka77 Re: Nie lubię się logować ;-) 15.09.06, 09:36 Masz ci los! A "młodzież" nie zna ortografii. Nawet w tytułach kategorii są błędy. Nie poddam się dyktaturze 17-latków! ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cenzor3 Re: Nowe forum www.forum.hajnowka.biz 15.09.06, 17:32 Zostaliście poinformowani,że coś takiego jest i to wszystko. A tu uwagi o logowaniu!! Nikt nikogo nie terroryzuje. A błędy-czy Ty jakiś nie robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
czarka77 Re: Nowe forum www.forum.hajnowka.biz 15.09.06, 18:09 Błędy? Bardzo się staram ich nie robić. Nie krytykowałam, tylko zapytałam o logowanie. Ostatnie zdanie mojego poprzedniego postu było żartem, nie czuję się terroryzowana i się tego nie boję. Pozdrawiam młodzież! Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: Nowe forum www.forum.hajnowka.biz 16.09.06, 22:02 zostalismy poinformowani co zobaczylismy to skomentowalismy o co chodzi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Nowe forum www.forum.hajnowka.biz 17.09.06, 02:24 stasss napisał: > zostalismy poinformowani > co zobaczylismy to skomentowalismy > o co chodzi ?? coś ta młodzież jakaś taka tkliwa, nic nie można jej powiedzieć... i kto tu jest młodym, starym zgredem? Odpowiedz Link Zgłoś