Dodaj do ulubionych

Nowa moda na Forum BiPi?

15.09.06, 09:22
Nie wiem skąd to się wzięło, ale co raz częścicej forumowicze, czy to podczas
imprez zakrapianych alkoholem (nie piszę "ruską wódą" ze wschodu, bo to
wskazywałoby dosadnie, kto za tym stoi), czy może przez szantaż, udostępniaja
swoje nicki "kolegom".
Obserwuj wątek
    • obalix Re: Nowa moda na Forum BiPi? 15.09.06, 09:34
      Ojejkuuu...to straszneee!!! Przecież to jakby dać kody do wyrzutni nuklearnych.
      Co my teraz zrobiiiimyyy....
      • marcingeorge Re: Nowa moda na Forum BiPi? 15.09.06, 09:37
        obalix napisał:

> Ojejkuuu...to straszneee!!! Przecież to jakby dać kody do wyrzutni nuklearnych.
        >
        > Co my teraz zrobiiiimyyy....

jak to co?...powołamy forumową komisje śledczą. :)))
    • marcingeorge Re: Nowa moda na Forum BiPi? 15.09.06, 09:35
      hehehe....lub zmieniają swoje nicki tak czesto jak Ty.
      To tez dobry temat na nowy wątek.Pozdrawiam :)))
      • to_ja8 Re: Nowa moda na Forum BiPi? 15.09.06, 09:45
        Gdybyś był bystrzejszy, to zauwałyłbyś, że wcześniej o tym informuję.
        A robię to wtedy, gdy pojawiają się klony mego aktualnego nick i potem są z
        tego powodu nieporozumienia.
        Lepsze to niż udostępnienie swego nicku po pijaku.
        • marcingeorge Re: Nowa moda na Forum BiPi? 15.09.06, 09:49
          ...to nie pij tyle.

PS.Finladii i Heinekena. :)))
          • marcingeorge Re: Nowa moda na Forum BiPi? 15.09.06, 09:52
            tOBIE to sie powodzi...Finlandia,Heineken i dzien w dzien grill. :)))
            • to_ja8 Re: Nowa moda na Forum BiPi? 15.09.06, 09:57
              Dziękuję!!!
              • marcingeorge Re: Nowa moda na Forum BiPi? 15.09.06, 10:07
                ...a nie ma za co.Wiedziałem,ze Ci pomogą. :)))
            • krzysztof_ja Re: Nowa moda na Forum BiPi? 16.09.06, 16:29
              marcingeorge napisał:

> tOBIE to sie powodzi...Finlandia,Heineken i dzien w dzien grill. :)))

• krzysztof_ja Re: Nowa moda na Forum BiPi? 16.09.06, 17:00
                > marcingeorge napisał:
                Finlandia,Heineken i dzien w dzien grill. :)))

A tanie piwo, które toy zakupuje w Kauflandzie,to pewnie rozdaje na koniec
                grilowania służbie,jako premię, za rozpalenie grilla jedną zapalką.
                • konsum5 Re: Nowa moda na Forum BiPi? 16.09.06, 21:47
                  krzysztof_ja napisał:

> > marcingeorge napisał:
                  > Finlandia,Heineken i dzien w dzien grill. :)))
                  >
                  > A tanie piwo, które toy zakupuje w Kauflandzie,to pewnie rozdaje na
                  koniec
                  > grilowania służbie,jako premię, za rozpalenie grilla jedną zapalką.

Kiedyś kupował w lider szajsie, ale ku ubolewaniu wielu, zamknieto ta tanią
                  jatkę.
                  • proffet Re: Nowa moda na Forum BiPi? 16.09.06, 22:38
                    A szkoda ,że zamknięto bo byśmy mieli Tesco w Bielsku
                  • to_ja8 konsumie odpowiadaj za siebie!!! 16.09.06, 22:40
                    Nigdy w życiu nie robiłem zakupów w liderprice.
                    A tym samym zdradziłeś, że był to chyba twój ulubiony sklep.
                    Żałosny jesteś.
                    Chyba, że mówisz o marciniegeorgu i jego mentorze ryszard_kosynier.
                    To jeszcze bardziej żałosny jesteś.
                    Jeden z nich "wali ruską wódę", a o drugi... udostępnia swego nicka (w tym
                    czasie)
                    • hansgrubber Re: konsumie odpowiadaj za siebie!!! 16.09.06, 22:44
                      Jak myslicie - to juz obsesja? Czy drobne wariactwo?
                      • proffet Re: konsumie odpowiadaj za siebie!!! 16.09.06, 22:45
                        to jedno to samo
                      • to_ja8 Re: konsumie odpowiadaj za siebie!!! 16.09.06, 22:46
                        W twoim przypadu, to najlepiej do specjalisty się zgłosić. Niech on wyda opinię.
                        • krzysztof_ja Re: konsumie odpowiadaj za siebie!!! 17.09.06, 02:04

to_ja8 napisał:

> W twoim przypadu, to najlepiej do specjalisty się zgłosić

--Tak dużą zniżkę daje ci, ten twój psychiatra za naganianie pacjentów,że
                          zdrowych chcesz wysyłać?.W Liderszajsie byłeś na 100%,a na postoju to jaką wódę
                          i fajki sprzedawałeś (francuskie?).Nie każdy ma problemy z pamięcią.
                          • to_ja8 Re: konsumie odpowiadaj za siebie!!! 17.09.06, 09:27
                            krzysztof_ja napisał:

> ... na postoju to jaką wódę
                            >
                            > i fajki sprzedawałeś (francuskie?).Nie każdy ma problemy z pamięcią.

===

Coś ci się chyba popi...ło w głowie. To chyba od walenia "ruskiej wódy". Nie
                            słyszałem, żeby któryś z taksówkarzy kiedykolwiek pił takie wynalazki.
                            Oprócz ciebie - rzecz jasna, bo sam sam to stwierdziłeś, tutaj na forum.
                            I po raz kolejny popisałeś swoimi "zaletami".
                            • krzysztof_ja Re: konsumie odpowiadaj za siebie!!! 17.09.06, 09:51
                              to_ja8 napisał:
                              Nie
                              > słyszałem, żeby któryś z taksówkarzy kiedykolwiek pił takie wynalazki.
                              ,,bo sam sam to stwierdziłeś,,

--A w którym miejscu napisałem że taksówkarze pili,To kolejna twoja wizja
                              (rozumiem nie zdążyłeś z tabletką).A wódecznością i fajami handlowałeś.A z
                              piciem, to u mnie krucho,brak czasu.Jestem pewny, że piję o wiele rzadziej, niż
                              ty. I jeszcze jedno, to niekontrolowane powtarzanie słów,niepoprawne
                              gramatycznie ,jest oznaką wielkiego zdenerwowania piszącego.A powodów do
                              zdenerwowania nie widzę,takie były czasy ,handlowało się i już.I nie mów że
                              wszyscy tak,a ty to oczywiście nie wiesz o co chodzi, bo na to są dziesiątki
                              świadectw.(one jak te radiomaryjne tak szybko nie zaginą.)
                              • to_ja8 kali50 nazwał cię po imieniu, hahahaha 17.09.06, 11:33
                                kali, masz u mnie zgrzewką browca (Haeinekena) na najbliższym forumgrillu, za
                                trafność spostrzeżenia. A ja bym na to nie wpadł:

• Re: Szukam fotek !!!!
                                kali50 17.09.06, 11:24 + odpowiedz

jak nie czul takoho jazyka to wypad tam skad mieszkasz deklu

to było do wpisu:
                                • Re: Szukam fotek !!!!
                                ball7 16.09.06, 16:25 + odpowiedz

My wsio ponimajem,no takoho jazyka szcze ne czuli.

====
                                * * *
                                pawlozsiul napisał: ...A różne swoje urazy mozesz powyjaśniać w sądach,
                                niekoniecznie na forum.
                                • krzysztof_ja Re: kali50 nazwał cię po imieniu, hahahaha 17.09.06, 15:38

to_ja8 napisał:

> kali, masz u mnie zgrzewką browca (Haeinekena) na najbliższym forumgrillu, za
                                  > trafność spostrzeżenia. A ja bym na to nie wpadł:

Teraz wiemy już, jak toy-toy,znajduje uczestników swoich grilii,tak krucho z
                                  chętnymi, że trzeba ich kupować zgrzewką browca.A tym zamiejscowym, to jeszcze
                                  chyba zwrot kosztów paliwa leci,oby tylko wpadli posiedzieć.A ten kali to
                                  zapewne kumpel toy-toja z hotelu bez klamek, to i poziom dyskusji jak widać na
                                  poziomie.
                                  • marcingeorge Re: kali50 nazwał cię po imieniu, hahahaha 17.09.06, 19:37
                                    Pewnie Kali rozpalać grilla dla swego pana,albo iść po piwo do Kauflanda. :)))
                                    • krzysztof_ja Re: kali50 nazwał cię po imieniu, hahahaha 17.09.06, 23:24

Jakl śmiesz ubliżać prostaku ,chrabiemu ,Komdomowi Kristofowi.POzdro od chłopa
                      • pawlozsiul Re: konsumie odpowiadaj za siebie!!! 16.09.06, 22:59
                        hansgrubber napisał:

> Jak myslicie - to juz obsesja? Czy drobne wariactwo?

Ja bym to nazwał osobistym urokiem.
                        • hansgrubber Re: konsumie odpowiadaj za siebie!!! 16.09.06, 23:02
                          Ale w drugim znaczeniu:

1. «to, co wywiera przyjemne, estetyczne wrażenie»
                          2. «według wierzeń ludowych: siła magiczna mogąca komuś lub czemuś szkodzić»
                    • konsum5 Re: konsumie odpowiadaj za siebie!!! 16.09.06, 22:56
                      mISIU, ŻEBYM NIE PRZYPOMNIAŁ "pograniczników" , a zresztą nie zniżę sie do
                      dyskusji z Tobą. KONIEC
                      • hansgrubber Re: konsumie odpowiadaj za siebie!!! 18.09.06, 01:42
                        Ale to wcale nie byl koniec... :)
    • gsx1100g Re: Nowa moda na Forum BiPi? 22.09.06, 09:59
      nie wiem jak do tego doszłaś.....

pozdr.

gsx-art
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka