Dodaj do ulubionych

Kto to jest Bozena Grotowicz?

23.09.06, 22:27
Według Wspolczesnej wygrala konkurs na najwspanialsza postac w powiecie
bielskim.

www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/artikkel?NoCache=1&Dato=20060706&Kategori=AKCJE&Lopenr=60706012&Ref=AR
Obserwuj wątek
    • khaki3 Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 23.09.06, 22:29
      Dyrektorem bielskiego szpitala????
      • hansgrubber Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 23.09.06, 23:01
        No wlasnie ja nie wiem. :)
    • walker-007 Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 23.09.06, 23:02
      Kto mieszka w Bielsku i czyta na bieżąco prasę lokalną
      to takich pytań nie zadaje - ten wie
      A kto zadaje takie pytanie to :
      a) jest nie tutejszy
      b) jest prowokatorem
      • khaki3 Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 23.09.06, 23:11
        A moze ktos nie czyta prasy lokalnej bo jestzajety czytaniem czegos innego:) Ja
        nie czytam prasy lokalnej:) I wiem,a wiem bo wiem;) i nie powiem skad wiem :D

hansie looknij na swoja wizyt.
        • hansgrubber Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 23.09.06, 23:15
          No lukam i co widze? Nie jest napisane ze jestem prowokatorem. :) Ktos kto
          wyzywa od prokatorow musi mentalnie byc w czasach towarzysza Wieslawa. :) A
          co!!!
          • khaki3 Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 23.09.06, 23:23
            Ojjj nie tak lookasz jak trzeba:) Popatrz uwazniej:)

a na prowokatora sie nie nadajesz:p co najwyzej na pomocnika prowokatora:) tzn
            sie na mojego:)
            • hansgrubber Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 23.09.06, 23:24
              Chwilunia...
      • ckmi Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 27.09.06, 20:19
        walker-007 napisał:

> Kto mieszka w Bielsku i czyta na bieżąco prasę lokalną
        > to takich pytań nie zadaje - ten wie
        > A kto zadaje takie pytanie to :
        > a) jest nie tutejszy
        > b) jest prowokatorem
        • ckmi Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 27.09.06, 20:22
          ckmi napisał:

> walker-007 napisał:
          >
          > > Kto mieszka w Bielsku i czyta na bieżąco prasę lokalną
          > > to takich pytań nie zadaje - ten wie
          > > A kto zadaje takie pytanie to :
          > > a) jest nie tutejszy
          > > b) jest prowokatorem

Zapewniam cię forumowiczu że źle oceniasz pojęcie "tutejszego". Tutejszy to ten
          kto w Bielsku ma CHOCIAŻ rodziców.
    • hansgrubber Khaki: 23.09.06, 23:28
      chyba sie polapalem i nacisnalem co trzeba. Mam nadzieje.
      • khaki3 Re: Khaki: 23.09.06, 23:30
        Nie to co trzeba:) No nic:) ja cierpliwa jestem:)Poczekam:) A teraz idz spac bo
        juz pozno:) No i ja ide spac wiec co tu sam bedziesz robil?

Kololowych:)
    • arsen-lupin Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 24.09.06, 00:00
      Chcesz co więcej wiedzieć i zebrać informacje
      skorzystaj z serwisu Kuriera Porannego - www.poranny.pl
      • hansgrubber Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 24.09.06, 10:44
        Ok. Khaki chyba jednak nie to wcisnalem co trzeba. Beda kolejne proby. :)
      • burak-cukrowy Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 24.09.06, 13:48
        Bożena Grotowicz - Walz ?
        deputowana w Komisji do Spraw Chorób Płucnych w Suwałach ?
    • wajaold Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 24.09.06, 15:14
      P.Grotowicz to jest ta osoba która narobiła przekrętów w Narodowym Fudduszu
      Zdrowia w B-stoku i dostała kopa ( wilczy bilet ) razem z tym panem co jechał
      samochodem nawalony i twierdził iż pił odświeżacz do ust ( cysternę :)) )
      • dwaynehicks Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 24.09.06, 16:36
        wajaold napisał:

> P.Grotowicz to jest ta osoba która narobiła przekrętów w Narodowym Fudduszu
        > Zdrowia w B-stoku i dostała kopa ( wilczy bilet ) razem z tym panem co jechał
        > samochodem nawalony i twierdził iż pił odświeżacz do ust ( cysternę :)) )

Bożena Grotowicz w NFZ? Hahahahahahaha!!! A skąd ty masz takie informacje?
        Wyczytałeś z gadzinówki "Biuletyn Prawicy Samorzadowej Jedność", czy podał ci
        to pan R. senior?
        • wajaold Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 24.09.06, 16:42
          Sorry tego pierwszego g.... Kas Chorych ?? czy jak tam a ciebie chyba jeszcze na
          swiecie nie było :((
          • dwaynehicks Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 24.09.06, 17:15
            wajaold napisał:

> Sorry tego pierwszego g.... Kas Chorych ?? czy jak tam a ciebie chyba jeszcze
            n
            > a
            > swiecie nie było :((

Skoro wiem, czego dyrektorem była Pani Grotowicz, to chyba juz byłem... w
            przeciwieństwie do ciebie, który niewielkie masz pojęcie o tym światku. A
            chciałem też dodać, że jest człowiekiem tak wielkiego formatu, że twoja mizeria
            nawet do podstawy jej pięty się nie równa - więc więcej szacunku dla takich
            ludzi proszę.
            • ckmi a myślałem że ta kanalia dway.. bele ble znikła 24.09.06, 19:13
              Pojęcia to ty nie masz ale o nie światku a o normalnym świecie. Twój światek to
              kilku oszołomów, którzy dawno stracili poczucie czasu. Przed wyborami wylezie
              coraz więcej takich roobaków jak ty, którzy omamieni obietnicami i wizjami
              licza swoje przyszłe zyski. Tfuu..
            • ckmi a myślałem że ta kanalia dway.. bele ble znikła 24.09.06, 19:13
              Pojęcia to ty nie masz ale o nie światku a o normalnym świecie. Twój światek to
              kilku oszołomów, którzy dawno stracili poczucie czasu. Przed wyborami wylezie
              coraz więcej takich roobaków jak ty, którzy omamieni obietnicami i wizjami
              licza swoje przyszłe zyski. Tfuu..
              • dwaynehicks Kolejny neandertalczyk na forum 24.09.06, 19:31
                Nie nazywaj mnie kanalią, bo jak ty sam w takim razie wyglądasz - tylko bowiem
                prawdziwa kanalia może tak obelżywie pisać bez żadnego uzasadnienia. Jeśli więc
                tak mnie nazywasz - pogrążasz sam siebie niżej dna. Poza tym rączka ci zadrżała
                z nerwów trochę (a może ze strachu), bo dwa razy umieściłes swój post.
                A dodam ci jeszcze, że ja nie muszę liczyć przyszłych zysków - zyski to ja mam
                od dawna takie, że pikuś malutki jesteś przy mnie.
                • ckmi Re: Kolejny neandertalczyk na forum 24.09.06, 19:50
                  dwaynehicks napisał:

> A dodam ci jeszcze, że ja nie muszę liczyć przyszłych zysków - zyski to ja
                  mam
                  > od dawna takie, że pikuś malutki jesteś przy mnie.

A pewnie jak włazi się w d.. to pani dyrektor, to innym ludziom przy władzy, to
                  zyski się ma.
                  Grunt to jeszcze dobra akcja promocyjna podobych kanalii np. na forum, a co
                  niech widzą jak ich bronią. Po wygranej szepnę na uszko: to ja dway ...
                  pamiętasz jak cie na forum broniłem.
                  A z tym pikusiem kanalio, to bys się ździwił.

• khaki3 Re: Kolejny neandertalczyk na forum 24.09.06, 19:57
                    Bez przesady!Wyzywac sie od kanalii? No ludzie gdzie cywilizacja?moze jeszcze
                    dac wam kije do bicia? Polski jezyk taki piekny i taki bogaty w slowa a wy
                    takimi paskudztwami sie poslugujecie.WSTYD!
                  • dwaynehicks Re: Kolejny neandertalczyk na forum 24.09.06, 20:06
                    No tak - według ckmi forum służy wyłącznie do tego, by bezkarnie opluwać innych
                    ludzi. Ci, którzy ich bronią, nie mogą tego na forum robić! Czy ty nie jesteś
                    przypadkiem jakimś pomiotem ubeckim? Bo twoje wynurzenia są tak ohydne, że
                    akurat pasują do tego stylu... buszmenie!
                    • ckmi Re: Kolejny neandertalczyk na forum 24.09.06, 20:19
                      dwaynehicks napisał:

A chciałem też dodać, że jest człowiekiem tak wielkiego formatu, że twoja
                      mizeria
                      nawet do podstawy jej pięty się nie równa - więc więcej szacunku dla takich
                      ludzi proszę.

dwaynehicks napisał:

Czy ty nie jesteś przypadkiem jakimś pomiotem ubeckim? Bo twoje wynurzenia są
                      tak ohydne, że
                      > akurat pasują do tego stylu... buszmenie!

Jeśli jesteś przeciętnie inteligentny to zrozumiesz te zestawienie.
                      A tak wogóle to po co z oszołomstwem zaczynać dyskusję. Idę spać.
                      • dwaynehicks Re: Kolejny neandertalczyk na forum 24.09.06, 20:32
                        ckmi napisał:

>
                        > Jeśli jesteś przeciętnie inteligentny to zrozumiesz te zestawienie.
                        > A tak wogóle to po co z oszołomstwem zaczynać dyskusję. Idę spać.

ckmi - przeciętnie inteligentny człowiek nie wyzywałby nikogo ot-tak od
                        kanalii... A na posty atakujące bez żadnych podstaw kogoś, kto zasługuje na
                        wielki szacunek - zawsze będę odpowiadał w sposób, który wskaże umysłową
                        mizerię atakującego. Idź spać, bo ośmieszasz się tylko...
                  • dwaynehicks Re: Kolejny neandertalczyk na forum 24.09.06, 20:08
                    Khaki - mój post dotyczył wypowiedzi troglodyty ckmi- nie pomyl się!
                • kasiako11 Re: Kolejny neandertalczyk na forum 25.09.06, 10:52
                  > A dodam ci jeszcze, że ja nie muszę liczyć przyszłych zysków - zyski to ja
                  mam
                  > od dawna takie, że pikuś malutki jesteś przy mnie.
                  Pytanko, kto odpowie?
                  czy dwaynehicks jest Lep erem ? czy to może ktoś inny bo skąd na naszym forum
                  taki znany polityk!?
                  • dwaynehicks Re: Kolejny neandertalczyk na forum 25.09.06, 14:59
                    A kto powiedział (napisał), że ja taki znany jestem?
            • partizan79 Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 04.10.06, 00:11
              :)))))))
      • faudwa Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 24.09.06, 17:15
        pozdrowienia dla panow R. i calej jednosci! poprosimy o wiecej jednosciowych
        "faktow".
        p.s. kampanie czas zaczac...
        • dwaynehicks Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 24.09.06, 17:47
          faudwa napisała:

> pozdrowienia dla panow R. i calej jednosci! poprosimy o wiecej jednosciowych
          > "faktow".
          > p.s. kampanie czas zaczac...

Ciekawe, jakimi "faktami" będą Ci panowie operować w tej kampanii?
          • hansgrubber Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 24.09.06, 18:58
            Dowiem sie czy nie? :)
            • dwaynehicks Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 24.09.06, 19:40
              hansgrubber napisał:

> Dowiem sie czy nie? :)

To jest osoba, która odważyła się postawić byłemu staroście (Łukaszewiczowi),
              prowadzącemu politykę zadłużania szpitala. Na skutek prowadzonej o szpital
              walki została przez "świętą prawicę" obsobaczona i obrzucona błotem, chociaż
              koledzy byłego starosty (ale ci z samej góry) dziś proponują jej wysokie
              stanowiska państwowe!!! Od siebie dodam, że walkę o szpital zaczął w 2000 r.
              radny (ówczesny i obecny) rady powiatu, który dziś uznawany jest za jednego z
              większych oszołomów w naszym mieście, a który rozpętał awanturę o szpital,
              potem zdradził i stanął po stronie Łukaszewicza (bo jego szwagierka została
              kierownikiem jednej z jednostek powiatowych).
              • ckmi Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 24.09.06, 19:54
                A z ty to się akurat zgadzam.
                Nie wiem czy zauważyłeś nie wspomniałem dotąd ani słowa o bohaterce tego wątku.
                Jedynie co to zdenerwował mnie twój ton wypowiedzi.
            • faudwa Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 24.09.06, 20:07
              W latach 2000-2001 dyrektor finansowy Podlaskiej Regionalnej Kasy Chorych.
              Zadluzenie placowki wynosilo okolo 120 mln. Kasa miala byc wchlonienta przez
              kase mazowiecka. Dzieki zniwelowaniu zadluzenia kasa przetrwala

Przewodniczaca rady powiatu 1998 - 2002

Od 2003 dyrektor szpitala powiatowego. Przy przejmowaniu placowki zadłużenie
              wynosilo 7,5 mln - grozba likwidacji, komornik na kontach, itd. Teraz szpital
              funkcjonuje, nowy w sprzet, remont budynku.

Najbardziej narazila sie osobom, ktore doprowadzily do zadluzenia szpitala i
              omal nie doprowadzily do likwidacji. Teraz sola w oku jest to ze szpitalowi
              udalo sie przetrwac, a nawet sie rozwija. Teraz to srodowisko pluje i obrzuca
              inwektywami, ale to tylko pokazuje ich bezsilnosc :)

pozdrawiam
              • dwaynehicks Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 24.09.06, 20:13
                Od siebie dodam, że to wrogie środowisko ma długie macki - obecnie rękami
                dyrektora podlaskiego NFZ próbuje dalej niszczyć i Bożenę G. i nasz szpital
                przy okazji - nakładając kary, które prezes Funduszu uznał za niezgodne z
                prawem.
                • walker-007 Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 24.09.06, 21:45
                  A'propos
                  Polecam artykuł w Magazynie Kuriera Porannego z 22 września str. 4-5
                  Tytuł " Strzelała w szpital. Trafiła w siebie ?"
                  • skara Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 24.09.06, 22:24
                    Matka Wawrzyńca Marii?
        • baam1 Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 25.09.06, 07:24
          Trafne spostrzeżenie :)
    • konsum5 Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 26.09.06, 08:09
      Bożena G., to porządny człowiek
    • pawlozsiul Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 26.09.06, 09:35
      POPULARNOŚĆ RANKINGOWA (taki Buszko Mikołaj z Hajnówki kupił swego czasu
      półtora tysiąca egzemplarzy gazety i w cuglach wygrał analogiczny
      plebiscyt "Porannego") nieco się różni od RZECZYWISTEJ.

Jaka jest jej rzeczywista popularność, pani Grotowicz będzie miała się okazję
      wkrótce przekonać. Poprzednie doświadczenia raczej miała kiepskie - mimo
      pierwszego miejsca nie zdobyła mandatu.

Za wiele dobrego o niej nie powiem, ale w jednym przyznam Dwaynehicksowi rację:
      nie jest też aż takim potworem i wcieleniem zła, jak przedstawiają ją "koledzy"
      z "Jedności". Jeżeli usłyszysz w kampanii, że jest agentką KGB, pedofilką i
      malwersantką - nie wierz w to, raczej doceń, jak fantazja ponosi chłopaków z
      PSJ.
      • dwaynehicks Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 26.09.06, 16:10
        pawlozsiul napisał:

> (...) Za wiele dobrego o niej nie powiem, ale (...) nie jest też aż takim
        potworem i wcieleniem zła, jak przedstawiają ją "koledzy" z "Jedności". Jeżeli
        usłyszysz w kampanii, że jest agentką KGB, pedofilką i malwersantką - nie
        wierz w to, raczej doceń, jak fantazja ponosi chłopaków z PSJ.

Przedstawię Ci Pawlo swoja opinię na temat Pani Bożeny G.: świetny manager i
        organizator, dysponująca olbrzymią wiedzą fachową na temat służby zdrowia (jest
        po podyplomówce u Koźmińskiego - elita!), potrafi też tą wiedzę właściwie
        wykorzystać w swojej pracy. Jest pracoholiczką - haruje po kilkanaście godzin
        dziennie. Cechuje ją wielkie zdecydowanie, odwaga i umiejętność błyskawicznego
        podejmowania właściwych(!) decyzji, które wprowadza w życie mimo, że czasami
        nie są one zbyt popularne. Swoich współpracowników i innych ludzi dzieli tylko
        na mądrych i głupich, stara się też otaczać tylko tymi pierwszymi, co pozwala
        jej odnosić znaczące sukcesy na powierzonym jej stanowisku pracy (obojętnie
        gdzie się nie znajdzie). Prywatnie - człowiek "dusza", bardzo miła i
        bezpośrednia, zawsze gotowa do pomocy, dla przyjaciół cierpliwa i wyrozumiała.
        To z pewnością tylko część jej zalet - wszystkich nie sposób wymienić.
        A teraz oczekuję od Ciebie Pawlo, abyś (jeśli zechcesz oczywiście) przedstawił
        jej negatywny portret - jeśli dobrze zrozumiałem, że "za wiele dobrego" o niej
        nie powiesz.
        Poza tym dziękuję za Twój rozsądny głos w dyskusji...
        • hansgrubber Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 26.09.06, 20:37
          No i to rozumiem! Zaczyna byc ciekawie.
        • pawlozsiul Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 26.09.06, 21:17
          Zgadzam się, że pani Grotowicz jest w tej chwili na "fali wznoszącej". Ale
          różne zdania z Twego panegiryku można też odwrócić: otaczanie się ludźmi - ok,
          tylko że oprócz np. naszego forumowego Puba (za to "+") na jej listach znalazło
          się też kilku ewidentnych debili; odwrotnością wielkiego zdecydowania jest
          despotyzm, etc - można polemizować dalej.

Nie jest to jakiś potwór, jak napisałem. Kobieta ma pewien urok i myślę, że
          sporo może wnieść do kampanii, zwłaszcza że kandydata PSJ przerasta o głowę.
          Więc po co mam od razu walić, co mi w niej nie leży? Może niech się najpierw
          wypowie?
          • dwaynehicks Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 26.09.06, 21:30
            pawlozsiul napisał:

> (...)Więc po co mam od razu walić, co mi w niej nie leży? Może niech się
            najpierw wypowie?

Dziekuję za tę wypowiedź. Byłem poprostu ciekaw, co o niej myślisz - to
            wszystko. Podtrzymuję swoją opinię, że prezentujesz zdrowy sposób myślenia,
            chociaż polemizowałbym z tym despotyzmem - przynajmniej w kontekście
            zarządzania przez nią zakładem pracy. Poprzedni dyrektor szpitala popisał się
            większym despotyzmem, połączonym z... brakiem jakichkolwiek skrupułów
            (delikatnie mówiąc). Pozdrawiam!
          • pub.blues1 Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 26.09.06, 21:53
            Zgadzam się, że pani Grotowicz jest w tej chwili na "fali wznoszącej". Ale
            > różne zdania z Twego panegiryku można też odwrócić: otaczanie się ludźmi -
            ok,
            > tylko że oprócz np. naszego forumowego Puba (za to "+") na jej listach
            znalazło
            >
            > się też kilku ewidentnych debili;

PAWLO, bardzo mi miło, że Puba oceniasz niezwykle wysoko. Puba zawsze działała
            społecznie i jest z tego dumna - patrz GONG. Obecnie , po 5 latach kadencji,
            rządzi niedawny sekretarz.
            A PAwlo, obserwowany przeze mnie od dawna, jest dla mnie postacią niezwykle
            zagadkową, co nie umniejsza faktu, że b. inteligentną , doświadczoną i
            wykształconą.
            Dzisiaj pewna b. mądra pani, w wieku mocno juz starszawym, powiedziała mi:
            Panie Artur, czego tam siedzą te stare pierdziele, toż głowy już nie te majo,
            dać porządzić młodym i chętnym do roboty.
            Pawlo do roboty...
            • dwaynehicks Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 26.09.06, 22:07
              Puba ma rację - to baaaaaaaaardzo mądry człowiek. Słuchaj Pawlo Puby, źle na
              tym nie wyjdziesz.
              Puba - dlaczego Cię dziś nie było? (wiesz gdzie...)
              • pub.blues1 Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 26.09.06, 22:15
                No miałem sie usprawiedliwić jutro - mnie i mojego 5 latka położyła wirusówka,
                daj mi na priv jakieś wytyczne. Oj ledwie żyję.
                • hansgrubber Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 26.09.06, 22:19
                  A jak sie ma Gong?
                  • pub.blues1 GONG ? 26.09.06, 22:26
                    jak pisałem, Gong zmienił dowodzenie, moja 5cio letnia kadencja się skończyła.
                    Dowodzi teraz Piotr - sekretarz do tej pory. Nadal wspiera tych samych
                    podopiecznych, doszło dwoje nowych, niestety dwoje zmarło. częśc już przestała
                    korzystać z pomocy Gongu. Gong utrzymuje swoją działalność z:
                    Dotacji miejskich i powiatowych,
                    Także z jednorazowych wpłat osób o dobrym sercu.
                    Także firmy czynią darowizny, z reguły skierowane do konkretnego dziecka.
                    Sa to także nawiązki sądowe.
                    Poza tym imprezy dobroczynne, których od 2 lat niestety nie było.
                    • agroturystyczny Re: GONG ? 26.09.06, 23:32
                      Arturro - powiedz kiedy a zawsze postaram sie w takich imprezach pomoc.
                      pozdrawiam
                      • pub.blues1 Re: GONG ? 27.09.06, 08:13
                        agroturystyczny napisał:

> Arturro - powiedz kiedy a zawsze postaram sie w takich imprezach pomoc.
                        > pozdrawiam

Dzięki, dzięki, dzięki, wiem że nasze dzieciaki zawsze mogę liczyć na pomoc
                        innych. dalej na priv
                        • hansgrubber Re: GONG ? 27.09.06, 20:41
                          Marzy mi sie link do Waszego konta na tym forum.
        • kasiako11 Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 27.09.06, 12:10
          dwaynehicks napisał:
          Przedstawię Ci Pawlo swoja opinię na temat Pani Bożeny G.: świetny manager i
          > organizator, dysponująca olbrzymią wiedzą fachową na temat służby zdrowia
          (jest
          >
          > po podyplomówce u Koźmińskiego - elita!), potrafi też tą wiedzę właściwie
          > wykorzystać w swojej pracy.
          wybacz ale jak ktoś mówi, że Koźmiński to szkoła elitarna
          to ogarnia mnie radosny śmiech.
          znam ludzi, którzy tam studiowali i studiują
          nie wiele tam się trzeba uczyć za to płacić owszem sporo
          • dwaynehicks Re: Szkoła elitarna? 27.09.06, 18:46
            Ja znam człowieka po Oxfordzie (pracujemy razem), który twierdzi, że to taka
            sama uczelnia, jak każda inna - tylko kosztuje masę mamony. Inaczej mówiąc - to
            szkoła dla snobów. Nie zmienia to faktu, że po jej ukończeniu, jak również po
            ukończeniu Yale, Harvardu, Eaton itd. masz zapewnioną dobrze płatną pracę.
            Liczy się marka i tyle!
            Z drugiej strony patrząc - jeśli ktoś nie chce się uczyć, to nie będzie tego
            robił na najbardziej renomowanej uczelni, choćby go krajali. Popytaj więc
            swoich znajomych, nie ile, ale czego się tam uczą - to też ma znaczenie. Co z
            tego, że za moich studenckich czasów musiałem wkuwać ekonomię polityczną, prawo
            kanoniczne czy inne równie egzotyczne przedmioty, skoro do niczego nie były mi
            potrzebne, a zajmowały czas i zaśmiecały umysł. Może u Koźmińskiego uczą się
            tylko tego, co naprawdę potrzebne i praktyczne - i to przesądza o jej
            elitarności (nie zaprzeczając, że wysokośc czesnego też). Poza tym zapytaj
            tegorocznych maturzystów, czy nie chcieliby tam studiować - przecież wszyscy
            chcą zdawać na jak najlepsze uczelnie, a "Koźmiński" bez dyskusji za taką jest
            uważana.
            • ckmi Re: Szkoła elitarna? 27.09.06, 19:03
              O ludzie !!! na forum jest osoba która pracuje z człowiekiem po
              oksfordzie !!!! Więcej - ta osoba też studiowała ! może nie to co chciałaby
              (takie czasy głebokiej komuny gdzie zmuszali wkuwać ekonomię polityczną)ale z
              pewnościa posiada tytuł mgr a nie jakiegos licencjata na płatnej uczelni.
              O ludzie! i jeszcze broni kandydatki na stanowisko burmistrza. CHWAŁA mu CHWAŁA.
              A ja nazwałem ja kanalią. Jak mogłem ????!!!!! Buuuuuuuuuuuuuuuuu
              • dwaynehicks Re: Szkoła elitarna? 27.09.06, 19:18
                Współczuję ci z powodu twoich oczywistych kompleksów wobec Bożeny G.
              • dwaynehicks Re: Szkoła elitarna? 27.09.06, 19:19
                ...tylko nie zagryź poduszki, w którą te kompleksy wypłakujesz... Biedak...
    • ckmi Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 27.09.06, 19:39
      Zastanawia mnie jeszcze jedno: czy to co piszesz wynika z twego przekonania czy
      też z obowiązków słuzbowych pracownika administracji rządowej.

PS. Robaku - ani zdania nie napisałem na temat bohaterki tego watku. Po prostu
      nie cierpię takich kanalii jak ty którzy pojawiaja sie podczas wyborów albo
      akcji takich jak SP5.
      • dwaynehicks Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 27.09.06, 19:51
        Nie cierpisz, bo masz kompleksiki - ktoś może sobie w zyciu radzić i jakoś się
        w nim rozpychać, a ty siedzisz ponury w domku, wyciskasz swoje pryszcze i
        płaczesz do lusterka... Raz jeszcze współczuję...
        • ckmi może raz jeszcze na burmistrza ?? 27.09.06, 19:56
          dwaynehicks napisał:

> Nie cierpisz, bo masz kompleksiki - ktoś może sobie w zyciu radzić i jakoś
          się
          > w nim rozpychać, a ty siedzisz ponury w domku, wyciskasz swoje pryszcze i
          > płaczesz do lusterka... Raz jeszcze współczuję...
          • dwaynehicks Re: może raz jeszcze na burmistrza ?? 27.09.06, 20:00
            ????
            • walker-007 Re: może raz jeszcze na burmistrza ?? 27.09.06, 20:09
              Daj spokój z polemiką z ckmi, nie warto
              tym bardziej w tym wątku
              • dwaynehicks Re: może raz jeszcze na burmistrza ?? 27.09.06, 20:14
                Słusznie...
                • hansgrubber Re: może raz jeszcze na burmistrza ?? 27.09.06, 20:44
                  Okazalo sie ze najwazniejsza jest marka. :)
                • ckmi Re: może raz jeszcze na burmistrza ?? 27.09.06, 21:03
                  dwaynehicks napisał:

> Słusznie...

Zauważyłem że mój dyskutant podbija pozostałe wnioski zamiast podjąć dalszą
                  dyskusje:

- zadałem pytanie czy twoje poglądy reprezentowane w tym wniosku są twymi
                  prywatnymi czy tez spowodowane są zajmowanym stanowiskiem w administracji
                  rządowej
                  - ...
                  • ckmi Re: może raz jeszcze na burmistrza ?? 27.09.06, 21:13
                    ckmi napisał:

> dwaynehicks napisał:
                    >
                    > > Słusznie...
                    >
                    > Zauważyłem że mój dyskutant podbija pozostałe wnioski zamiast podjąć dalszą
                    > dyskusje:
                    >
                    > - zadałem pytanie czy twoje poglądy reprezentowane w tym wniosku są twymi
                    > prywatnymi czy tez spowodowane są zajmowanym stanowiskiem w administracji
                    > rządowej
                    > - ...

Schowałeś się robaku? Może boisz się że nazwałeś pewną osobę "największym
                    oszołomem w mieście", moze boisz się że zaczepiłeś pana R. seniora. Powtórze to
                    co wczesnie pisałem - " Tfuu "
                    • dwaynehicks Re: może raz jeszcze na burmistrza ?? 27.09.06, 21:41
                      ckmi napisał:

> >Schowałeś się robaku? Może boisz się że nazwałeś pewną osobę "największym
                      > oszołomem w mieście", moze boisz się że zaczepiłeś pana R. seniora. Powtórze
                      to co wczesnie pisałem - " Tfuu "

To wszystko tłumaczy - przydupasek "Jedności". To dlatego zioniesz taką
                      nienawiścią do Bożeny G. Nic dziwnego, że masz kompleksy...
    • siwy62 Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 27.09.06, 22:06
      No chłopcy dość juz tego steku kalumni i wyzwisk. Nie przysparza to popularnośc
      ani jednej ani drugiej stronie, a swiadczy o WARCHOLSTWIE waszym niestety.
      Ja o pani Bożenie mam jak najlepsze zdanie I WOLNO MI !!!
      A inni mogę mieć odmienne - i także im WOLNO !!!
      Nie znaczy to że Ci odmieńcy mogą obsrywać kobietę w mojej obecności. Na to nie
      pozwolę. Szacunku trochę odmienni gówniarze !
      "A gdyby tak Twoja matka staruszka...?" , no własnie, a gdyba tak twoja,
      odmieńcze, matka kandydowała i tak ją ktoś obsrywał na forum publicznym? Byłoby
      Ci miło??? Chyba nie!
      Więc wyluzuj, a jak masz coś przeciwko Pani BG, weż dyktafon, umów sie na
      rozmowę i sprowokuj do zwierzeń, to takie teraz modne.
      OCZYWIŚCIE NIE JESTEM ZWOLENNIKIEM KORUPCJI POLITYCZNEJ. Przykład ten mi bardzo
      pasował do kontekstu.
      czółko odmiennym...
      • dwaynehicks Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 27.09.06, 22:17
        Zgadzam się Siwy. Zgadzam się, że nie wolno pozwolić na obsrywanie kobiety w
        mojej i Twojej obecności. Dlatego wywiązała się ta idiotyczna dyskusja, którą
        zresztą już zakończyłem. Basta!
        • hansgrubber Re: Kto to jest Bozena Grotowicz? 04.10.06, 09:08
          Ale sie co sie dowiedzialem to moje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka