herbowy1 09.10.06, 16:32 zajmuje się naprawą sprzetu grajacego w samochodzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
partizan79 Re: Kto w Bielsku 09.10.06, 20:38 Takie rzeczy robi bodajże pan na Hołowieskiej. Jadąc do Kleszczel, ostatnia ulica Bielska w prawo i po ok. stu metrach po prawej stronie na chacie jest szyld. Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Kto w Bielsku 09.10.06, 20:42 Koleś z Hołowieskiej co telewizory naprawia - Darek jakiśtam, taki szczupły, nosi czadowy wąsik, taki jak kiedyśnie gwiazdy bendów diskopolowych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Ożeszwmordejeża 09.10.06, 20:44 Partyzanie, Ciebie to wszędzie pełno,chciałem człowiekowi pomóc, a Ty mi tu sięwciskasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
herbowy1 Re: Ożeszwmordejeża 10.10.06, 07:30 Dużo to mi nie pomogliście. Dzięki i za to. Odpowiedz Link Zgłoś
gsx1100g Re: Kto w Bielsku 10.10.06, 12:53 dużo ci nie pomogli, bo odpowiadły ci osoby , które nie maja zielonegop pojecia o tym. ja uwazam, ze jak nie ma sie nic do powiedzenia to lepiej wcale nie pisac. Jakis młot napisał, ze taki facet co telewizory naprawia..no wiekszej bzdury nie słyszałem..no z wyjątkiem tego co wypisuje Podlaszczukiewicz Romek.. Wiec hja ci poradzę..jest taki ktoś. UL. Rejtana 54, Facet-nazwisko: Hrynieiwcki Auto -KLima, nr tel:0-601-405-058 pozdrawiam wszystkie pierdoły, które zabierają głos..w nadzieji,że pomogą a sieją zament... gsx-art Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Kto w Bielsku 10.10.06, 13:30 Gieesiksiurkiewicz, zapodaj hasło do swego nicka na forum, to może ktoś się ulituje i wreszcie coś napisze z sensem jako Ty, bo sam tylko robisz z siebie jawkę kaczkę. Życzę ogłady. Odpowiedz Link Zgłoś
gsx1100g Re: Kto w Bielsku 10.10.06, 14:29 widze, że Cię skrzywdziłem i dotknęło Ciebie to, co pisałem. Przepraszam. Sądziłem,że jeśli zabierzesz głos, to cos pożytecznego napiszesz. Myliłem się. Przepraszam. Ale nie denerwuj się. pozdro partyzantowi. gieesiksiurkiewicz.....dobre..wysle do teleexpresu.bedziesz sławny-Ty i Twoje wypociny gsx-art Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Kto w Bielsku 10.10.06, 15:14 Dlaczego sądzisz, że się zdenerwowałem? Wręcz przeciwnie. Cieszę się, że piszesz na forum. Niebywale mnie relaksuje czytanie Twoich durnot. Odpowiedz Link Zgłoś
gsx1100g Re: Kto w Bielsku 10.10.06, 14:37 Wiesz partyzancie-lubię czasem Tobie dokopać, to daje mi radość i sprawia mi wiele przyjemności, a ty jak się złościsz to tylko wzmacniasz moją radość. A Romek-cóż-on zawsze będzie dlam mnie i wielu ludzi na tym Forum symbolem głupoty, fanatyzmu,jest przykładem człowieka, którego teksty zamiast łączyć - tylko dzielą, wprowadzają podziały i skłóca ludzi-zamiast ichłączyć. Przez takich ludzi Podlasie cierpi, poglądy ludzi na mniejszości się polaryzują. Jego zachowanie szkodzi i zawsze, ze wszystkich sięł będę to podkreślać..jak długo to Forum bedzie istnieć. pozdr. gsx-art Precz z nim Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Kto w Bielsku 10.10.06, 15:16 Ej, to zalinkuj mi te momenty, w których mi dokopałeś. Musiałem coś przeoczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
herbowy1 Re: Kto w Bielsku 10.10.06, 15:30 Ale jaja.wyszła mała kłótnia z powodu radia. Dobrze,że nie zapytałem kto naprawia np.samochody-wyszła by afera. Odpowiedz Link Zgłoś
gsx1100g Re: Kto w Bielsku 10.10.06, 15:30 z przyjemnością Ci zalinkuję. Było ich wiele. Niesądzę, że chciałbyś czytać te poniżajace słowa. To nie byłą miła lektura dla Ciebie. Uważam,że nie wolno ot tak sobie mieszać człowieka z fekaliami, bo tak nie wypada,ale w przypadku Twoim, Romka i innych zwolenników utworzenia Podlskiej Republiki Ukrainskiej jest to wskazane, bo im bardziej bedziecię śmierdzieć tym dalej ludzie uciekną i nie usłyszą tego co wypisujesz..- jakbys ię nie domyślił-pisałem w przenośni- w sam raz na Twój mautki głupiutki rozumek. pozdr. gsx-art Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Kto w Bielsku 12.10.06, 13:42 Dobra. To zalinkuj cokolwiek, żebym wiedział, że potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Kto w Bielsku 10.10.06, 15:40 gsx1100g napisał: > dużo ci nie pomogli, bo odpowiadły ci osoby , które nie maja zielonegop pojecia > > o tym. ja uwazam, ze jak nie ma sie nic do powiedzenia to lepiej wcale nie > pisac. Jakis młot napisał, ze taki facet co telewizory naprawia..no wiekszej > bzdury nie słyszałem..no z wyjątkiem tego co wypisuje Podlaszczukiewicz Romek.. > > > Wiec hja ci poradzę..jest taki ktoś. UL. Rejtana 54, Facet-nazwisko: > Hrynieiwcki Auto -KLima, nr tel:0-601-405-058 > > pozdrawiam wszystkie pierdoły, które zabierają głos..w nadzieji,że pomogą a > sieją zament... > > gsx-art A żebyś wiedział mądralo, ze miały zielone pojęcie. Sam korzystałem z usług tego pana więc wiem, co piszę.Pozdrawiam i wyluzuj trochę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gsx1100g Re: Kto w Bielsku 10.10.06, 15:47 I jak panię "mądralo chcący"- napisz mi czy kiedy radio Ci się zepsuje..a moze wstawileś już nowe.... Myślę, ze nie ma co słuchać jakiegos starego rzęcha chyba, ze masz BALUPUNKT MEMPHIS MP66... gsx-art Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Kto w Bielsku 10.10.06, 15:51 gsx1100g napisał: > I jak panię "mądralo chcący"- napisz mi czy kiedy radio Ci się zepsuje..a moze > wstawileś już nowe.... > > Myślę, ze nie ma co słuchać jakiegos starego rzęcha > chyba, ze masz BALUPUNKT MEMPHIS MP66... > > gsx-art Ke? Odpowiedz Link Zgłoś
herbowy1 Re: Kto w Bielsku 10.10.06, 15:55 Dołóż mu Dołóż mu! Dołóż mu!! no dołózcie sobie Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Kto w Bielsku 10.10.06, 16:04 A weź i dołóż, jak sparingpartner z lekka przytępawy, zalinkowac nawet nie potrafi. Szkoda biedaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Kto w Bielsku 10.10.06, 16:11 Chyba w pracy mu cosik nie idzie albo żona/dziewczyna mu nie daję, to swoje frustracje na forum wyładowuje-pełno jest takich tumanów :) Odpowiedz Link Zgłoś
herbowy1 Re: Kto w Bielsku 10.10.06, 16:19 Nie trzeba pytać się czy "daje"tylko brać i niech krzyczy z rozkoszy Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Kto w Bielsku 10.10.06, 16:37 Się zarumieniłam...ale czy tak mozna? to gwałt przecie..☺ Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul do Herbowego 10.10.06, 17:56 Chłopak z Rejtana już niezbyt chętnie się za to bierze, ale możesz spytać Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul GS eXtra!!! 10.10.06, 17:58 Zmieniłeś dragi? Co teraz bierzesz? Super mocne są widać te nowe prochy. Proszę, nie siadaj po nich na motorynkę, bo jeszcze stracimy tak "wybitnego" forumowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: GS eXtra!!! 10.10.06, 20:14 Przestał ssać kciuk i przerzucił się na kozy z nosa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: GS eXtra!!! 10.10.06, 20:14 Przestał ssać kciuka i przerzucił się na kozy z nosa;) Odpowiedz Link Zgłoś