Dodaj do ulubionych

Chyba śnię

25.01.12, 08:52
Uczeń ściągający audiobooki lektur z Internetu będzie miał gorzej niż ruski szpieg.
A prokurator lepiej niz za komuny.

- Art. 12 ust. 2 projektu ACTA: Każda Strona przyznaje swoim organom sądowym prawo zastosowania środków tymczasowych bez wysłuchania drugiej strony, w stosownych przypadkach, w szczególności, gdy jakakolwiek zwłoka może spowodować dla posiadacza praw szkodę nie do naprawienia lub gdy istnieje możliwe do wykazania niebezpieczeństwo, że dowody zostaną zniszczone. W przypadku postępowania prowadzonego bez wysłuchania drugiej strony, każda ze Stron przyznaje swoim organom sądowym prawo podejmowania natychmiastowego działania w odpowiedzi na wniosek o zastosowanie środków tymczasowych i do podejmowania decyzji bez zbytniej zwłoki.

Art. 6 ust. 2 projektu ACTA: Żadne postanowienie niniejszego rozdziału nie może być interpretowane w taki sposób, aby nakładało na Stronę wymóg pociągnięcia swoich urzędników do odpowiedzialności za działania podjęte w związku z wypełnianiem ich urzędowych obowiązków.
Obserwuj wątek
    • thebird2 Re: Chyba śnię 25.01.12, 10:08
      Nie ulega watpliwości ,że sami sobie to wybraliśmy .Zobacz kto głosował .
      Dziewięć słuzb na 13 majacych pozwolenie(za komuny SB i wywiad) podsłuchuje ,wszystko i wszystkich , e-maile rejestrowane , SMS równiez , kazdy telefon jest mikrofonem dla słuzb.
      Teraz wciskaja ,że to walka z piractwem i dla naszego dobra .
      Dobrze juz było !
    • nadworny_psychoanalityk Uwaga stwierdzono naruszenie art. 3261 ACTA 25.01.12, 14:17
      Post zostanie usunięty.

Ci co próbują to uchwalić wywodzą się z czegoś tam już zapomniałem z czego.

• Gość: Bernard ACTA - jestem tak przeciwko z az za... IP: *.namao.albertacom.com 25.01.12, 21:39
      Hey,
      Wolnosci nie mozna nikomu oddac!!!
      Internet to nowa forma komunikacji miedzyludzkiej bez precedensu w historii..
      Jednak nie moze byc naduzywana.. Uzywana do zlodziejstwa....i ten aspekt sprawy popieram.
      Ja czytam duzo, ale moja pani duuuuzo wiecej. Nie kupuje juz ksiazek jednak w ksiegarniach - kupuje je na inernecie i laduje je do swojego Ipad... Nie kupujemy juz muzyki na dyskach w sklepie.. Kupujemy je na internecie i ladujemy ja na karty..
      Swiat sie zmienil.. Nikt nie bedzie tolerowal kradziezy dyskow czy ksiazek w sklepie.. Dlaczego toleowac sie powinno na internecie....
      Oczywiscie nalezy byc ostroznym i nie pozwolic by jakis "pisowiec" przeszmuglowal restrykcje w przekazach informacji....Czyli wprowadzil cenzure!!!!
      Jestem przeciwko cenzurze w jakiejkolwiek postaci. Jestem za ochrona praw autorskich i biznesowych!!!!
      :):):):):)
      • Gość: Ac Re: ACTA - jestem tak przeciwko z az za... IP: *.gorzow.mm.pl 25.01.12, 22:06
        Benek co ty bredzisz przecież teraz rządzi Ryży ze swoją paczką która walczyła ponoć za komuny o wolność , likwidacje cenzury itp. wynalazki.To oni potajemnie przed Polakami knuli w tej sprawie i nie mieszaj do tego PiSu choć ACTA ma też w tej partii zwolenników.
        • Gość: Bernard Re: ACTA - jestem tak przeciwko z az za... IP: *.namao.albertacom.com 25.01.12, 22:11
          Hey Ac,
          Nie powiedziales czy Jestes za ACTA i dlaczego..
          Ja powiedzialem...
          I , tobie sie to nie spodoba, popieram pozycje rzadu....
          Zatwierdzic ACTA pod warunkiem ze nie ograniczy wolnosci.
          :):)
          PS. Jestes za inernetowym zlodziejstwem?
          :):):):))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka