kristian_wolf 26.10.06, 23:08 Łemków , Biłorusinów, Litwinów , Łotyszy , Estończyków , Rosjan , Niemców , Bułgarów , Rumunów ,Węgrów , Czechów ,Słowaków ,Belgów , Holendrów , Francuzów i Kanadyjczyków i Romanapodlaszuka oraz WŚ ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kristian_wolf Re: antysemita ;) 26.10.06, 23:14 sorry nie wymieniłem Judei , Samarii oraz Judy : oczywiście wszystkie te narody są dla mnie bliskie ! lubię lotnisko w Paryżu czyli : ? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: antysemita ;) 26.10.06, 23:16 Pewnie de Gaulle`a. Jak można by lubić Orly, brrrrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
abramsky Kosmopolita ? 27.10.06, 05:28 sugerujesz zatem ,że Niebo ro nie jest w Kosmosie ??? w Niebie oczywiście wszystkie narody będą razem, ze swoim Stwórcą ! dlatego też Kristian_Wolf wypowiedzisał się pewnie w tym kierunku . Odpowiedz Link Zgłoś
dwaynehicks Re: A ja lubie Kristiana-Wolfa- fajny gosc! :) 27.10.06, 07:33 Wszyscy lubimy Kristiana-Wolfa. Ja szczególnie lubię ludzi radosnych, a KrisOPoranku świetnie pobudził mój humor. Strzała Kris! Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: A ja lubie Kristiana-Wolfa- fajny gosc! :) 27.10.06, 08:13 Ja tam wolę Obserwera. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: A ja lubię wszystkich 27.10.06, 14:58 tego buraka cukrowego też lubiłem Odpowiedz Link Zgłoś
konfederata Re: A ja lubię wszystkich 27.10.06, 15:03 a najbardziej Alutkę < ponieważ ona mi uratowała życie , kiedy byłem za Milejczycami była noc , przypomniałem ,że mam coś od niej i to mi bardzo pomogło ! jeszcze raz dziękuję ! Odpowiedz Link Zgłoś
konfederata Re: A ja lubię wszystkich 27.10.06, 15:27 a czy ktoś daje jako prent urodzinowy lewarek ? chociaż jak zawsze blisko byłeś prawdy druhu wojowniku o wolnośc i demokrację ! początek podanej przez Ciebie potrzebnej rzeczy na "l" ,jest też "r" chociaż (nie potrafisz powiedzieć ) , "k" również występuje < bravo partizan79 Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: A ja lubię wszystkich 27.10.06, 16:34 Wiem, że mi teraz nie odpiszesz, bo o 16.12 wsiadłeś do auta i oddaliłeś się w nieznanym kierunku, ale czy to może... likierek? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: latarka 27.10.06, 18:24 A ja lubie nowych/nowe - witaj. Kilku starych bywalcow tez lubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Strzałka a nawet dwie 27.10.06, 18:38 Zostan z nami. :) I zaglosuj na plac zabaw pls. :) Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnij_sie1 dzisiejszy limit już wyczerpałam 27.10.06, 18:45 5 głosów ze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: dzisiejszy limit już wyczerpałam 27.10.06, 19:37 O kurcze kobieta. Super im wiecej kobiet tym lepsza jakosc forum. :) Dzieki za glosy. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Skojarzyłam...nie jest ze mna źle!! 30.10.06, 13:06 Twój prezent też mi się ostatnio przydał ... kawałeczek za Bielskim w kierunku Narwii ... Pozdrawiam :) ☺ Ps. A co do lubienia to ja lubię wszystkich! Co najwyżej czasami nie lubię Tego Co piszą!! ,a szczególnie...Ale..."Reszta jest milczeniem" ... Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: A ja lubię Ukraińców , 30.10.06, 13:19 jak czytam romana to jakos on negatywnie mnie nastawia do Ukraincow, bo mam wrazenie,ze wszyscy sa tacy jak on:/ ALE spotkalam ostatnio przemilych ukraincow:) i przyznam sie,ze zmienilam o ukraincach zdanie. o romanie z kolei nie. nadal mi sie kojarzy z kims kto na sile nas chce do ukraincow przypisac a jak sie nie uda to napisze,ze jestesmy be i fe bo przeciez ukraincem jest kazdy a my sie wypieramy. jakos jego styl "bycia" na forum kojarzy sie z czyms co zniecheca mnie do czytania jego watkow.ciagle to samo tylko inaczej w slowa ubrane. Odpowiedz Link Zgłoś
nikandr Roman mi przypomina 30.10.06, 14:15 Roman mi przypomina niejakiego Corteza . Cortez schrisianizował Azteków , a ten chce nawracać wszystkich . Dlatego nie czytam . Może jeszcze miałbym zostać Unitą ? Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: Roman mi przypomina 31.10.06, 02:20 Roman mi przypomina niejakiego Corteza . Cortez schrisianizował Azteków , a ten chce nawracać wszystkich . Dlatego nie czytam . Może jeszcze miałbym zostać Unitą ? -------------------- 1.Czy ja namawialem cie abys zostal Unita? Ja cie ZACHECAM abys przez wzglad na ukrainski jezyk OJCZYSTY swoich rodzicow i dziadkow zostal PRAWOSLAWNYM UKRAINCEM! 2.Czy naprawde chcesz zostac tzw. prawoslawnym "Polakiem", mimo ze twoi przodkowie rozmawiali z dziada pradziada dielektem UKRAINSKIM: www.harazd.net/~nadbuhom/holosy-pidliaszszia/mapa_holosy_mp3.htm ,zastanow sie! Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Roman mi przypomina 31.10.06, 07:03 a skad ty wiesz kim bylmoj pradziad,czy jego?czy ty moze znaszlepiej nasze rodziny niz my sami?a moze masz jakies tajne kartotekki( co by mnie nie zdziwilo ) i wieszkto gdzie i z kim za dawnych czasow? wez czlowieku daj zyc innym bez twoich pouczajacych gadan. kazdy z nas zyje swoimi problemami i na forum wchodzi sie zrelaksowac a ty z grubej rury odrazu stwierdzasz kto kim jest. dziwne,ze mlodzi ukraincy znajacy swoich przodkow,mowiacy w jezyku ukrainskim nie burza sie tak jak ty! to sa ukraincy!to oni moga sie nazywac ukraincami a ty jak narazie przypominasz mi ujadajacego psa. Odpowiedz Link Zgłoś
peem63 Re: Roman mi przypomina 31.10.06, 18:06 i to jest trafne podsumowanie krucjaty romana a także bardzo dobre pytanie: "a może masz jakies tajne kartoteki( co by mnie nie zdziwiło) i wiesz kto gdzie i z kim za dawnych czasów? " jak również apel " weź człowieku daj żyć innym bez twoich pouczajacych gadań " Odpowiedz Link Zgłoś